САМО В ПИК: Лена и Миро живеят като баровци! Сивият кардинал на "Промяната" яхна лимузина за 80 бона - кара като джигит из София с дъщеря си на задната седалка (СНИМКИ)

ТОП НОВИНАТА

САМО В ПИК: Лена и Миро живеят като баровци! Сивият кардинал на "Промяната" яхна лимузина за 80 бона - кара като джигит из София с дъщеря си на задната седалка (СНИМКИ)

397542
на 07.02.2024
САМО В ПИК: Лена и Миро живеят като баровци! Сивият кардинал на Промяната яхна лимузина за 80 бона - кара като джигит из София с дъщеря си на задната седалка (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Откакто станаха родителите, Лена Бориславова и Мирослав Иванов демонстрират все по-висок жизнен стандарт. Макар да продължават да живият в на пръв поглед никак непретенциозна кооперация в жк. "Лагера", сивият кардинал на "Промяната" и бившият зам.-председател на Народното събрание увеличават движимото си имущество.

препоръчано

В края на ноември миналата година фоторепортерите на ПИК щракнаха таткото на малката Деа с нов и комфортен джип, който идеално покрива нуждите на порасналото с един член семейство. Закупен чисто нов от представителството на "Тойота" за България, джипът, модел RAV 4, излиза 75 хил. лв. без екстри. Този на Миро и Лена обаче е закупен от столична автокъща, което е знак, че е втора употреба.

С нова придобивка на 4 колела може вече да се похвали и Лена, която е заменила мъничката си Тойота с лъскава лимузина. По-рано днес Бориславова яхна синята си Шкода, модел Superb, за градска разходка с невръстната си дъщеричка.

Закупен от представителството на чешката автомобилна компания у нас, базовият модел струва почти 70 хилядарки. С допълнителните екстри, с каквито най-вероятно е оборудван автомобилът, Лена и Миро може да са броили 80 бона и нагоре за лъскавата лимузина.

След като депутатът от ПП помогна на половинката си с натоварването на детската количка в багажника, Лена седна зад волана и заедно с Деа на борда отпрашиха в неизвестна посока. Младата майка е забелязана да шофира с висока скорост по няколко столични булевардва, алармират очевидци пред ПИК. На бул. "България" Бориславова развила над 100 км/ч, въпреки че на задната седалка вози дъщеричката си.

Оказа се, че дестинацията на двете дами е кафене, разположено в непосредствена близост до болница "Токуда", където Бориславова роди миналата есен. По пътя Бориславова взе за компания своя приятелка.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК