САМО В ПИК: Линда и Киро опънаха софра с морски дарове за канадската рода в Созопол (СНИМКА)

Акценти

САМО В ПИК: Линда и Киро опънаха софра с морски дарове за канадската рода в Созопол (СНИМКА)

277896
на 30.08.2024
САМО В ПИК: Линда и Киро опънаха софра с морски дарове за канадската рода в Созопол (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Линда, жената на Кирил Петков, посрещна родата от Канада след много години пауза. В едно от заведенията срещу о. Св. Анастасия в стария град в Созопол, където водата е застояла и мирише ужасно, семейство Петкови посрещна сестрата на Линда и семейството й.

препоръчано

Двете двойки и още пет деца се настаниха в една от красивите зали на известен ресторант и поръчаха морски дарове. Наблегнаха на миди и салати.

"Заедно в България отново след 15 години с моята сестра Шерил и Джейсън и няколко деца", сподели във Фейсбук Линда Петкова.

Линда и Шерил са двуяйчни близначки, имат и още една сестра - Даяна.

Семейството живее разделено от години. 

Петкови пък от известно време циркулират по Южното Черноморие и позират ту с моторетки (джендъретки) край брега, ту от пренаселени плажове.

Вероятно идеята за среща на сестрите в България е дошла през юли, когато Линда бе в Канада. Тя се върна в родината си заедно с двете им по-малки дъщери Ема и Ани и прекара безгрижно време с баща си Джордж Маккензи и гигантското им куче порода коли. 

Майката на трите сестри Маргарет почина от рак през 2020 г. след дълга борба с болестта.

Роднините на Линда живеят в семейно ранчо за над 1 милион лева в покрайнините на градчето Кортни, провинция Британска Колумбия. Ранчото се простира на внушителните 2992 квадратни метра. Имотът е еднофамилен и е построен през 1976 г., а последната му финансова оценка е от 2019 г., когато е струвал 548 хиляди долара, което о близо милион наши лева.

Къщата разполага с четири спални и две бани, но най-впечатляващо от всичко са размерите на двора. Той заема близо 10 акра и е ограден от главния път с дървена ограда. В него вирее тучна зеленина, а от фотоси се вижда, че се разхождат и коне на паша.

Линда и близначката й Шерил си приличали като две капки вода в по-ранна възраст, но днес сходствата във външния им вид са по-оскъдни.

По голямата им сестра Даяна е първородната. Всъщност близначката на Линда е причината тя да са запознае и влюби в Кирил Петков. Шерил била близка приятелка с него и двамата прекарвали доста време в обща компания. Дружбата им започнала в университета на Британска Колумбия, където били състуденти. По-късно и Линда се записала да следва там и с Петков се събрали. Оженили се едва 20-годишни, а първата им дъщеря Ванеса се родила малко преди де започнат четвъртата си университетска година, а  после се появили и по-малките две – Ема и Ани.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК