САМО В ПИК: Линда стана голяма шефка - заряза сладкарницата на персонала, за да пази Киро от Лена (СНИМКИ)

ТОП НОВИНАТА

САМО В ПИК: Линда стана голяма шефка - заряза сладкарницата на персонала, за да пази Киро от Лена (СНИМКИ)

215612
на 20.08.2023
САМО В ПИК: Линда стана голяма шефка - заряза сладкарницата на персонала, за да пази Киро от Лена (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Линда Петкова си е надвила на масрафа! Съпругата на Кирил Петков тотално е загърбила сладкарницата си за здравословни десерти, за да бъде максимално дълго време с мъжа си, чиито срещи с Лена Бориславова отново зачестиха в последно време. 

препоръчано

В момента русолявата канадка се радва на морската си ваканция в компанията на бившия премиер, прочул се с аферата "Парапетгейт" по време на краткото си управление в Министерски съвет.

Освен около плаж "Корал", където се появи с охрана от НСО, Петков бе забелязан с Линда да плават на падъл борд из Китенска река.

В края на миналия месец бившата премиерша обяви, че сладкарницата й излиза в летен отпуск и ще отвори врати на 15 август.

Тези дни фоторепортерите на ПИК решиха да проверят какво се случва на обекта. В момента там се разпореждат служителите на Линда, а самата тя явно е решена да стои плътно да съпруга си, докато не свърши лятната му ваканция и парламентът да поднови работата си.

По план депутатите се събират в Народното събрание на 4 септември.

Самата Линда от вече близо година почти не работи лично в сладкарницата си, коментират всичко знаещи жители на района.

Пак те предполагат, че Петкова е предпочела да остави обекта в ръцете на своите работници, тъй като заради Кирил там постоянно идвали всякакви хора - предимно недоволни от "Промяната" и от неговото управление като министър-председател, да я занимават с какви ли не въпроси. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК