САМО В ПИК! Линейка хвърчи в Бургас за Бенчо Бенчев – получил криза заради БСП и Зафиров

Политика

САМО В ПИК! Линейка хвърчи в Бургас за Бенчо Бенчев – получил криза заради БСП и Зафиров

121411
на 07.08.2018
САМО В ПИК! Линейка хвърчи в Бургас за Бенчо Бенчев – получил криза заради БСП и Зафиров

Последвайте ни в Google News Showcase

Общинарят от бургаското БСП, който бе хванат в Истанбул с Димитър Желязков  - Бенчо Бенчев е в тежко здравословно състояние, предаде репортер на ПИК на място от Бургас. За него в момента е повикана линейка в дома му, тъй като кръвното му е в критични нива, почти не може да говори и има съмнения за инсулт.

препоръчано

Това съобщи, едва говорейки по телефона с репортер на ПИК самият Бенчев, разкривайки, че чака медиците. Той се почувствал толкова зле и изпаднал в криза след като чул какво говори за него пред медиите шефът на местната структура на БСП Атанас Зафиров.

„Човек, на който толкова съм помогнал, давал съм толкова пари, за да се изгради тази структура на партията, а те се отричат от мен, за часове си обърнаха позицията и ме обругаха”, обяснява Бенчев. Той бил разстроен и от отношението на лидерката Корнелия Нинова, която се отрече първа от него.

В 13 ч. социалистите ще дадат извънреден брифинг, на който вероятно ще разкрият какво ще предприемат – ПИК TV ще излъчва на живо!

Гергана Ингилизова, пратеник на ПИК в Бургас

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК