САМО В ПИК! Лъсна лъжата на сглобката за ремонта на истинската сграда на Народното събрание (СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК! Лъсна лъжата на сглобката за ремонта на истинската сграда на Народното събрание (СНИМКИ)

135585
на 31.01.2024
САМО В ПИК! Лъсна лъжата на сглобката за ремонта на истинската сграда на Народното събрание (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шест месеца след последното заседание на депутатите в истинската сграда на Народното събрание - тази на площад "Народно събрание", шумно анонсираният ремонт така и не е започнал, видя ПИК.

препоръчано

Към днешна дата партийните стаички са превърнати в офиси, някои от тях се ползват за редакция на Държавен вестник.

Залите в сградата на площад "Народно събрание" също са непокътнати - днес например в една от тях беше проведена кръгла маса за обсъждане на промени в Семейния кодекс.

Не само че ремонтът на сградата, заради който уж се наложи депутатите да се преместят в бившия Партиен дом, не е започнал, ама и няма наченки да започне скоро. Това, разбира се, повдига основателния въпрос защо народните представители не останаха в сградата на площад "Народно събрание" до започването на ремонтните дейности?

Както многократно ПИК пише, в истинския дом на парламентаризма медиите имаха много по-голяма свобода и достъп до депутатите. Съвсем различно стоят нещата в бившия Партиен дом, където народните представители могат да влизат и излизат от залата, без да им се налага да се сблъскват с журналистите. Освен ограничения достъп на медиите, проблеми има с осветлението и интернета, които ръководството на Народното събрание отказва да реши.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК