Вход
София
Времето в София 13 o C

САМО В ПИК: Лъсна сметката на Корнелия Нинова - храни апарат от 151 души с близо 2 милиона държавна пара, лапнала 300 бона от частни лица (ДОКУМЕНТИ)

САМО В ПИК: Лъсна сметката на Корнелия Нинова - храни апарат от 151 души с близо 2 милиона държавна пара, лапнала 300 бона от частни лица (ДОКУМЕНТИ)

на 20.06.2019
140460
26
САМО В ПИК: Лъсна сметката на Корнелия Нинова - храни апарат от 151 души с близо 2 милиона държавна пара, лапнала 300 бона от частни лица (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
20.06.2019
26
140460

Орязаните държавни субсидии на партиите, които от 11 лева ще бъдат сведени до 1 лев за получен глас, ще подложат предаността на апарата и медиите на БСП към оскандалената им лидерка Корнелия Нинова на сериозно изпитание. Опразнената партийна каса пък рязко ще намали харчовете за администрацията от 151 души, а съответно и броят ѝ, както и безсмислено пръсканите пари за червени медии, които наброяват 1 телевизия, 6 печатни издания и неизвестен брой електронни сайтове.

Това сочат справките за разходите и приходите на столетницата, с които ПИК разполага.

Според разходната им част многобройният апарат на партията плюс бившите пенсионирани ченгета, с които Нинова натъпка цялата администрация на доста високи за функциите им заплати, достигащи до 3 000 лева, е 151 души в 12 отдела, чиито заплати за миналата годна са глътнали 1 900 000 милиона.

Само кабинетът на лидерката се състои от 5-ма души. Най-голям е отделът за партийна дейност - 65 души, следван от направлението за административно-правно и стопанско осигуряване - 30 души и относително големия пиарски отдел от 8 души.

Най-ощетена е парламентарната дейност, за която се грижат само 2 души, както и регионалната и местна политика, поверена в ръцете едва на 3-ма души.

Според отчетите на Нинова БСП разполага с цели 6 печатни издания, единственото популярно, сред които е партийният орган в. "Дума", а останалите като "Ново време", "Съвременен показател", "Понеделник", "Жарава", "Моята вяра" явно са за бутиково ползване. Въпреки това заедно с червената телевизия, която стартира едва от януари тази година, и някакви анонимно споменати сайтове, са лапнали за 2018 г. цели 2 818 000 лева.

СКАНДАЛ В ПИК: Яне Янев съди Корнелия Нинова за лъжа, съдийката я прикрива! (ДОКУМЕНТ)

СКАНДАЛ В ПИК: Яне Янев съди Корнелия Нинова за лъжа, съдийката я прикрива! (ДОКУМЕНТ)

Председателят на "Ред, законност и справедливост" Яне...

на 18.06.2019

Нинова изви ръцете на Националния съвет на партията, освен 2-та милиона за телевизията, одобрени 2 години преди стартирането ѝ, да гласува още 1 милион. Според запознати БСТВ вече е получила всичките с 3 милиона за тази година.

Партията е пръснала пари за какво ли още не, а сред харчовете са 200 000 за командировки, 300 000 за пленуми, заседания на Изпълнителното бюро и масови прояви, сред които честването на 1 май, 3 март и 9 септември, както и за пресконференции.

Само ежегодният събор на Бузлуджа коства на партийния бюджет 200 000 лева, които заради опразнената партийна хазна и непредвидения конгрес тази година липсват, затова лидерката натиска депутатите, които и без това 3 месеца не са получавали заплати, да поемат масрафа по празненствата около 1 август.

2 957 274 лева струват на БСП финансовите помощи за всевъзможни структури от сорта на женска и младежки организации, ветераните и сбирки на антифашисткия съюз в Жабокряк, Копринка и др. Най-голямата ламя обаче се оказва Областният съвет на БСП - София, лапнал 2 484 274 лева от тази сума.

Преди Кирил Добрев да бъде екстрадиран като кандидат-депутат в Габрово, с тази структура се разпореждаше той, както и самата Корнелия Нинова, която влизаше в парламента от същата листа.

ПЪРВО В ПИК TV: Пеевски на работа, Корнелия Нинова - не (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV: Пеевски на работа, Корнелия Нинова - не (ОБНОВЕНА)

Парламентът ще разгледа окончателни промени в Закона за...

на 19.06.2019

На този фон приходите на БСП извън държавната субсидия са направо мизерни. Членският внос е едва 70 000 за цялата 2018 г. Тази сума води до твърде печални изводи за членската маса на столетницата. Ако стъпим на най-ниския членски внос от 3 лева, който плащат пенсионерите, това означава, че в БСП членуват едва около 23 000 души и то, ако са само пенсионери. Очевидно това не е така, защото има и по-млади членове, които плащат по-висок членски внос. Затова остава да виси със страшна сили въпросът колко членове има БСП, без чиито отговор няма как да се проведе пряк избор за лидер, както настоява Нинова. Както и ако има повече членове, къде са отишли техните пари?

Все пак са се намерили щедри дарители, отброили 300 000 лева на червената партия.

Най-голямото перо от приток на пари в БСП си остава субсидията, която за миналата година е 12 063 146 лева, която, както стана ясно, е надвзета с по 2,24 лева на получен глас, тъй че социалистите сега ще трябва да връщат около 5 000 000 лева.

Според отчетите на Нинова за миналата година БСП е прибрала общо 15 558 581 лева. В касата си от предходната година е имала 4 880 930 лева. И е изхарчила 10 677 654 лева през 2018 г., като е оставила 5 400 000 в сметката и 1 000 000 на каса.

Междувременно партията е получила и още един транш от субсидиите в размер 3 200 000 лева. Според изявленията на самата Нинова, както и на члена на Националния съвет Румен Овчаров в момента БСП разполага едва с 300-400 000 лева. Дори ии безполезната червена телевизия да е получила финансирането си от 3 000 000 лева, простата сметка за първолаци сочи, че от партийната каса са се изпарили над 6 000 000 лева.

Разхвърлени по перата на работни заплати, вноски по заеми и лизинги за 6 месеца, липсващата сума при всички случаи е поне 5 милиона.

Ако Нинова и кликата ѝ са изхарчили парите за кампанията за европарламент, много е любопитно какво ще отчетат пред Сметната палата.

При всички случаи става безпощадно ясно, че хазната на БСП не просто е празна, но и няма никакви шансове да се напълни през следващата половин година и по-нататък, тъй като се очаква утре парламентът да приеме окончателно държавната субсидия да бъде от 1 вместо от 11 лева на получен глас.

Макар ГЕРБ и ДПС да се споразумяха, че партиите ще могат отчетно и прозрачно да се финансират от бизнеса, любопитно е кой би се бръкнал да даде пари на БСП, особено, след като Нинова гневно призова бизнесмените да "затворят портфейлите си". Освен това доста от традиционните спонсори на столетницата като Бенчо Бенчев и Миньо Стайков се оказаха клиенти на съдебната система. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(26)
1
Как беше, финансирана кампанията на Румен Пъпката, нали Бенчовци, Герговци, Арабаджииви, Баневци и стотици други червени мафиоти и бандити, дариха чрез имената на малоимотни цигани и червени бабички пари!?!? Е, и КГБ даде няколко милиона затова, че червената милионерска Импексова БСПдирадска партия, водена преди от СС Момата, сега от Импексовата курабия, винаги е разчитала на парите от червената олигархия и мафия. Проблема им обаче е друг, че много от спонсорите им са следствени и в затвора, и не могат да кихат за източената от Импексовата курабия, партийна каса!! Лесно е на ГЕРБ, те нямат като нас, толкова много червени маймуни на хранилка на Посрано, нито лъжлив вестник, който никой не чете, нито Гейска телевизия, която никой не гледа, И всичко това е пълно с червени БСПдирасти и корвети, на издръжка от субсидията на данъкоплатците!! ...................................................................................................................................... Затова ще продължавам да питам Импексовата Курабия, Румен Пъпката, Омбоцмана Мая Костенбродска и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦААЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна десетки милиона от Импекса, а аз не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Само защото не съм цоцаалистка или съм глупава ли, неможах да се вредя или защото не съм близала сладоледа на нечий премиер, или руски КГБ генерал!!
2
Е всичко е наред да додат спонсорите на ГЕРБ и ПИК- опашка
3
taka.se.sly4i.i.s.texnoimpeks.
4
Не забравяйте, че със субсидията се финансират и няколкото фантомни коалиционни партньори на Столетницата, като БКП на Александър Паунов или партията без нито един общински съветник Нова зора, както и едноименното малотиражка....
5
Защо не се подписвате под статиите са спонсорирани от Герб
6
Помолете проф. Константинов да раздели 2 млн. лв. на 151 души и после на 12 месеща и ще получите по 1103 лв. на човек на месец. Журналята дето е писала явно ме може да смята. Стига с тези глупости. Все си мисля, че журналята взема повече от 1103 лв на месец, а ако са включени и осигуровките сигурно става дума почти за минимална работна заплата. Излагате се, а не бива. Хау!
7
това е пълна перверзия. Какво работят 151 човека?! - нищо. Отделно имат 80 депутата по 3 сътрудника още 240 хрантутника и накрая имат и съветници, които също получават заплати. И след това народа не им гласувал, ами няма им гласува на подобни търтеи и готованковци.
8
ЛЕЛЕЕ КАКВА Е ТАЗИ АДМИНИСТРАЦИЯ И С КАКВО ТОЧНО СЕ ЗАНИМАВА КАТО НЕ УЧАСТВАТ ВЪВ ВЛАСТА . АМИ ТЯ НА ТОВА Е НАУЧЕНА ДА СТРИЖЕ ОВЦЕТЕ , ДА ИГРАЕ ТЕАТРО НА МНОГОСТРАДАЛНА ГЕНОВЕВА И ДА СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ Е КАЙМАКА НА НАРОДА И ТОЙ И Е ДЛЪЖЕН ДА Я ОБГРИЖВА
9
Това, че парите са източени, не означава, че са изчезнали. Собственикът на уважаемия сайт знае това. Защо ни показвате тези измислени отчети? Те нищо не значат. Все едно да ни показвате отчетите на Софарма. Същата работа. Покажете отчетите на Организацията. И там Краси са източвали, но не можете да го докажете. Да не мислите, че с мои лични пари са агитирали за мене многобройните ми приятели цигани-хомосексуалисти в район Северен в Пловдив? Пускайте по-интересни новини.
10
колко стотици хиляди са изцукали и придворните "топ социолозити" Кънчовците,Червен Кольо,Асланов. Колко актуално и точно е казала Желязната лейди Маргарет Тачър "Пробламът на социалистите,е че в един момент изхарчват парите на другите хора".Сякаш за Курнито и БСП-ту го е казала.
11
Моя оркестър е за Свадби и Погребеня ,сега ще свири на на погребението на БСП, защото са си платили?
12
не ги мислете социалната партия на милиардерите, сега ще извадят едни пачки от куфарчетата и пак ще са наред. ама като знам как не реагират на ПОДАЙ, а чакат да кажем ДРЪЖ май става трудничко, но те са не човек а желязо и може да изненадат народа с дарителство
13
Какво е това чудо бе, каква е тази администрация. Хрантутиме някакви некадърници и тъпаци... дебелата да си прави телевизия 6 печатни издания. Хрантутиме едни хора да работят системно против България...
14
Кой ще ми даде пари слушах една доста напреднала в нервни изблици жена сега този въпрос се отнася и от К Нинова А нима няма милионери и олигарси на каишка Че те имат почетен руски консул в редиците си Париимат и пералнята им работи сигурно осторожно и то по интернационална дружба за взаимопомощ Но важното е да е държавна пара най лесно и без контролно се вадят документи И другите партии си живееха безметежно но няма вече да е така освен ако се изметнат в последната секунда Ако партиите защитаваха народните пари от различните аферии особено ЕНЕРГИЙНАТА както сега със субсидиите си нямаше да сме най бедната страна в Европа А ако се върнем на пирамидите и банковите фалити където парламентарни партии не проявиха воля за съдебно дирене на разни тяхни костюмарски протежета щото колко много заметени фалити се случиха е друго щеше да бъдено за техните субсидии голям зор че щели да фалират Но хак да им е стига да не оттеглят решението като оставките
15
А сега драги тъпи социалисто яжта. Лай..на. Това заслужате.Аз не искам с мои данъци да захранвам това чудовище БСП.
16
Защо пишете само за БСП, защо не напишете кск се захранва ГЕП и ДПС? При ГЕП е ясно, бизнеса плаща за да може да съществува. Ето защо 22 милиона на ГЕП са си на лихва. Милионите които ще получават ГЕП ще бъдат за уреждане на схеми за крадене от обществени и евро поръчки. Но тези фирми ще поставят условия, техни хора и техни схеми да се прилагат. Как ще завърши всичко не се знае, защото Батко обича сам да властва и не слуша външни фактори. Там ще възникне конфликта, защото Батко обича да прибира тлъстия пай от плячката. Да не се радват тук много от ПИШ, като знаем как лакомията създава лоши отношения, дори нещо повече.
17
Евала братко! И аз не искам да храня тези боклу.и! Защо трябва изобщо да има субсидия?
18
Г-н Цветанов да си подаде оставка и от апартамента си с пазарна цена 1,5 млн. лв., г-жа Цачева също да подаде оставка от апартаменти си с пазарна цена 1 млн. лв., г-н Пламен Георгиев и той да подаде оставка от тризонета си с пазарна цена 360 000 ерво, да си стягат тримата бохчите и да се запътват за излежаване, кой по 20 г., кой по 30 г., кой по 40 г. затвор, съгласно високия морален стандарт на ГЕРБ, приложен към Десислава Иванчева - 20 г. затвор за 187 000 евро поискан, но неполучен подкуп. (Да припомним, че г-н Цветанов влезе в политиката само с един чифт скъсани зелени милиционерски чорапи, а г-жа Цачева, преди да постъпи в ГЕРБ, беше гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин.)
19
За разлика от г-жа Нинова, която не е била член на БКП, др. Бойко Бирисов още си е член на БКП, защото нито си е връщал партийната книжка за член на БКП, нито е бил изключван от БКП. Вярата в комунизма на др. Бойко Борисов е толкова голяма, че той, за да остане член на БКП, напуска МВР при деполитизацията през 1992 г. Освен това др. Борисов заявява, че се е учил лично от др. Тодор Живков, от който не крие възхищението си („Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство“ – др. Бойко Борисов в отговор на въпрос на журналиста Карбовски за сравненията между него и др. Тодор Живков.). Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., рамо до рамо с: др. Георги Първанов, тогава лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова - внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков - депутат от БСП. Можем смело да заявим, че най-добрия ученик, следовник и продължител на делото на др. Тодор Живков и на светлите комунистичеки идеали е др. Бойко Борисов, а г-жа Корнелия Нинова няма нищо общо със социализма, защото участва активно в костовистката престъпна разбойничестко-мениджърска приватизация и все още не е върнала на народа всичко, което е заграбила от него.
20
Ще има да чака Импексова червените милионери да си отворят портфейлите.
21
Глупако за ГЕП има дастатъчно червени медии които плюят от сутрин до вечер. Но понеже червената ти кратуна е мухлясала не можеш да го осъзнаеш.Живей си жалкия живит ходи на Посрано, викай крещи квото искаш прави. Но ще си останеш червен мухул.
22
Троловете на БСП ще ми липсват, забавлявах се много. Дано продъжат да идват тука и след като орежат субсидията.
23
Оо-о, Мортиша, .. Крюела, .. таз Нинова не е антилопа, ..газела .. ! Ще й се пръсне дисплея и панела .., такава сочна, .. дебела, как да не опита оставка да подава .. Огледалото после да пита .. Власт да има, .. да докопа .. за да си гарантира, че пак ще кльопа, .. изцежда и подрива .. Абсолютният потоп, Корнела, ти си топ, топ, топ, топ .. Бесепето да го клатиш, .. искаш да се удря в пода, .. искаш да го друсаш, да газира, като сода .. Все едно , че си си вкъщи, в хола, мачът уреден ти беше, ама ще лъснеш грозно гола .. Казват, че си страшна, .. но кой точно го е страх, ма ? Доказано си мръсна, но ще станеш и ти на просто прах .. Един път оставка, .. после се мяткаш, а ще поискаш и повторно .. ! Идваш с етикет : "Консумирай отговорно" ? Обаче всички ти видяха в шкафчето, че имаш криво огледало .. ! Трябва да си останеш гордо на основа принципна, че не се закача често Техноимпекс, Булгартабак, зам-министърка на икономиката и енергетиката, където не връщаш рестото .. ! Ама то било за синчето .. А сега и в БеСеПе-то с паричките от топ,топ,топ,топ .. , дето ги няма, какво ? Цялата си буря, .. цялата си огън, .. Веднъж запалена, да се запреш, викаш - не мога .. ! Напъните да си „по-така” казват, че не чуваш нищо, а говориш за диалогът .. Искаш да си вътре, в собствена бърлога .. ! Да те въртят на шиш, от "опозицията" в "опозицията" не понасяш, някои въведоха термин : чеверме - социалисти .. ама не ги познаваш тия опозиционери .. Те не са само от ония „другари” .. с портфейлите и с фирмите на .. „наш’те ора”, да Ви ева и цоцоалистите .. Та това са цяла бригада, досущ като едновремешни студенти .., а сега – Бесни Страшни Пенсии /БСП /, на които ти викаш : дай, дай, дай, а те ти казват : Фак ю селф, ор фак Елена, бът моуст ъф ол, Ю ДАЙ, мадър факър / имат предвид, Партията Майка / .. ! И другарке – Лъжа и Измама, като се погледнеш .. пак в кривото огледало й решиш, че си консервативна и станеш хиперактивна с твойта цигания, а червените капитали били излишни .. тогава к’во пра’им, како Кури със социолизъма и кадрите, ВЕЦ-овете, ВЕИ-парковете, наш’те ора по места и паланки ?! "Приземяваш" ги долу под фалшиви аплодисменти .. ? Някой ти каза : "късай опашката на гущера" и ти .. "скъса синджира", давайки окръжни на младите дихатели и те да яхат метлите .. към светли бъднини за теб, самата .. малиий ! Е, пожела си го, нали ! #Кой ти го говори .., Решетников ли, Румен Пъпката ли ? Май са те сготвили със зелен хайвер и пролетен праз лук, изотзад, како Кури, ама ти си вилней на воля и дерзай .. Те искат повече време, за да сглобят новата Партия, ти да съсипеш сегашната и после да лапаш мухите в сливенския .. Шматка си ти, Ниновице .. Няма ли един нов Петър Стоянов да се изпъне и да пита : Иване, кажи си !? В случаят – Другарке Пред..ателке на БеСеПе, кажи си за милионите ?! В паралелна Държава си се намира Цоцоалистическата Партия ! Няма идеология друга, освен парата, далаверата за другарете и заслужилите членове и Крушовската Биволица бая им е обещавала на тия онеправдани, горките .. и те скоро ще станат зли ! Пък същите на други викат : „Изедници”, типично по комунистически ?! А това Баневите, Арабаджиевите, Миньо Стайковците, Бенчовците, разни и разнообразни подсъдими олигарси, включително и малоимотните и социално слабите щедри спонсори на кампанията на Прецедента Румен Грипена, зад които гордо подлага дирник да брани единствената си „победа ?„ и с това се пъчи Техноимпексовата свиня, за най-голямата си беля, която сътвори за България, самата Курнела .. уви, тоя път ще преживее да се отреже на самозабравилата се ламя и долната глава клакьорска – всякакви Крум Зарковци, Сашо Симовци и сие, барабар с горната глава – цялата върхушка над клана на Ниновица. Е, това вече е друга работа ! Ами паричките и руснаците на Гергов, от къдя на къдя, бря, да идат бадева, а ? Само средната глава ще остане – тази на самата селяндурка от с.Крушовица, за да отнесе всички негативи след отчетно-изборните събрания, след разгромната загуба на местните избори, понеже по устав, тя ще си изкара мандата, а после ще е мандръсането .. Ушатият льотчик за това натиска, да е негов новия Главен Прокурор, за да прецака ездачката и кликата й, като така ще му се отвори място за неговата и на коврата му – свръх амбиция да е нещо и той и тя, а то се видя, че с такава селска пръчка, като Курзанея и откачалката Елена, патката с папките от които нищо не излезе, няма как тия кучки да бият Бойко .. Ще си царува още парвенюшкото семейство Радеви и ще поддържат радевомълчание, до към тоталният крах на Нинова и .. хоп : имаме национално отговорно решение ! Правим Партия и събираме почти целият вот на някога гласувалите за БСП сбърканяци .. и готово ! Цепим гневните на идиотката, барабар със знаковите опозиционери, като рейтингът им, дотогава ще се помпа от медии и всякакви КГБ-ейски и Щатски мероприятия, като бъдещият тюрлю-гювеч е спонсориран щедро от Сорос и анти-Тръмп либерастите, но за съжаление, на там отива света .. Бойко Борисов също го знае това и тактически заяви, че след мандатът си се оттегля, надявам се, стратегически .. Ако няма крах на глобалистите, това ще трае поне пет – десет години, но Нинова и мушмуроците й няма да са в картинката .. Защото се възнасят по не когото трябва и защото са пишман заблудени социалисти .. То те не са й никакви политици, ами жалки нагаждачи и дребни душици, за което има скорошно забвение, а после и психиатри .. На Ездачката, щото Водачката нещо шугава излезе, като козичката на баба Дора и потъна по думите на Ламбо, да й кажем : дий, биволицо, дий Сивушке.. към Сливенския женски ! К'во ще ти сторят, како ..? Няма какво да те заплашват, ти й така си пътнико свиден и като ти стане тясно, като от Еврупейскътъ Пррукуррутурръ по сигнал на прелъстената и изоставена Милийончева се сезират, че в България има нещо много гнило, ще отпрашваш надалеко и с бъдеще злощастно .. пък там ще си хем на тясно, хем ще ти е широко около езика, та по Труман Капоти, да ти стане всичко ясно .. А преди това, ще останеш – приживе в Историята, като първата нова „Пре...дателка” на .. пффф . „Партията” ! Жестоко, но по Сталински правдиво ! И никаква умирачка ! Ще връщаш и повръщаш, докато се извисиш идеологически до това, какво представлява диктатурата на мангалската пролетария с елементи на садо-мазо, към каквото те влече, видимо.. ! Музикален съпровод от парчето на Тита : "Антилопа" https://www.youtube.com/watch?v=Intyv1llpdo
24
Алчните да богатеят ги държат на депозит,а комунистите ги дават на хората, да и ги осигуряват ,а не си измиват ръцете с тях,гербер е равно на бушон с промит мозък,не се знае кога ще изгори...
25
Алчните да богатеят ги държат на депозит,а комунистите ги дават на хората, да и ги осигуряват ,а не си измиват ръцете с тях,гербер е равно на бушон с промит мозък,не се знае кога ще изгори...
26
А бе, тази крадла е по-нагла от циганките ,бе! Краде като за световно , а все се празни, че другите крадяли ! Никога не сме имали толкова явно истерична, нагла, неморална, крадлива,лъжлива вла.стит.утка в България !!!!!!!! Такова чудо не се беше раждало по нашите земи ! Добре ,че Борисов е як мъжага и е като Крали Марко , реже главите на многоглавата ламя Нинова щом ги покаже !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 15891
архив

“Не е необходимо да се мият коридорите ежедневно. Достатъчно е всяка сутрин…”
(Военен)

няма нови новини
Днес: 270
hot
най-четени новини в момента
сега
2164
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Христо Иванов от ДеБъ: България е основана през 9-и век (УНИКАЛНО ВИДЕО)
x
С тези храни жените стареят по-бавно
x