Вход
София
Времето в София 11 o C

САМО В ПИК! Любен Дилов - син: БСП направи Станишев, най-успешния си политик, на маймуна. Корнелия гони джендъри с кукери. В ГЕРБ ще има шамарене, а Слави не го чакат добри дни...

САМО В ПИК! Любен Дилов - син: БСП направи Станишев, най-успешния си политик, на маймуна. Корнелия гони джендъри с кукери. В ГЕРБ ще има шамарене, а Слави не го чакат добри дни...

на 22.05.2019
76421
30
САМО В ПИК! Любен Дилов - син: БСП направи Станишев, най-успешния си политик, на маймуна. Корнелия гони джендъри с кукери. В ГЕРБ ще има шамарене, а Слави не го чакат добри дни...
Автор: Симо Русев
22.05.2019
30
76421

ПИК потърси Любен Дилов - син за коментар колко продуктивно е за европейските избори обединението на ГЕРБ със СДС, към което се присъедини и движение "Гергьовден", чийто представител той е.

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Слави изхвърли бременната снаха на Любен Дилов

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Слави изхвърли бременната снаха на Любен Дилов

Повод за нова сурова разпра между бившите съратници Слави...

на 21.10.2017

Интелектуалецът сценарист анализира още меркантилите, които лидерът на БСП Корнелия Нинова асоциира към себе си. Той се опита, на база личния си опит, да прогнозира и дали е възможно политическо бъдеще за шоумена Слави Трифонов.

 - Г-н Дилов, доколко е продуктивно обединението между ГЕРБ и СДС за европейските избори, към което вие, от "Гергьовден" се присъединихте?

- Аз трудно мога да говоря от името на ГЕРБ, но доколкото имам наблюдение върху "Гергьовден", защото там през последните 6-7 години изцяло се смени поколението и аз съм от старците, на финала съм, не взимам решения, такова обединение е съвсем естествено, защото става дума за европейски вот и защото тази коалиция - ГЕРБ и СДС, е единствената, която сигурно ще изпрати депутати в ЕНП.

В този смисъл решението на "Гергьовден" е защита на един поколенчески вот. Т.е. ние винаги така сме гласували, още от времето на Александър Божков, после Владо Кисьов, Петър Стоянов. Цялата тази седесарска редица, свързана с ЕНП и след това дойде и яркото присъствие на ГЕРБ в края на краищата. Т.е. ние много ясно правим разлика между вътрешна политика и външна и смятаме, че това е наистина продуктивно. Наистина събира гласове.

Гледам нашите хора, каквито и критики да имат към СДС и към ГЕРБ тук, просто, рационално погледнато, няма къде другаде да се гласува за ЕНП. Дори хората на генерал Наско да вкарат евродепутат, което силно ме съмнява, той ще отиде при Макрон.

ЧЕСТИТО! Любен Дилов-син стана дядо (СНИМКА)

ЧЕСТИТО! Любен Дилов-син стана дядо (СНИМКА)

Писателят Любен Дилов-син стана дядо. Това съобщи самият...

на 05.12.2017

- Защо БСП и АБВ, например, не направиха същото нещо, при положение че можеха да подходят по тази логика?

- Ами как да го направят, като БСП прави на маймуна до последния момент най-силния ляв политик на България освен Георги Димитров и Васил Коларов? Не беше ясно дали ще го номинират (Станишев).

То беше супер забавно това. Оставете лявата традиция, ние шеф на Коминтерна не сме имали от точно това време - на Димитров и Коларов. Като оставим на страна смешките, Станишев, каквито и резерви да имаме към него - ние имахме много към него като министър-председател, все пак това беше човекът два мандата на най-високия политически пост в Европа, българин. Няма някой да е по-висок - шеф на всички социалисти. И те да не го номинират до последния момент, те ерозираха самата идея - лявото...

Да не говорим, че цяла година Корнелия се занимава да гони джендъри с кукери. Т.е. с абсолютно обратна на европейската терминология за лява политика. Така че там е съвсем естествено да има голямо разцепление, в БСП, и то е чисто идеологическо. Не става дума само за личностни амбиции.

- А това, че на последната права тя все пак подписа някакво споразумение със странни, меко казано, 20 формации, страх от евентуална поредна загуба от ГЕРБ ли е?

Любен Дилов-син за графита "Локо София" в Хирошима: Не е повод за обобщения каква нация сме

Любен Дилов-син за графита "Локо София" в Хирошима: Не е повод за обобщения каква нация сме

Един надпис взриви общественото мнение последните два...

на 18.10.2018

- Окей, супер. Тя прави някакви панически действия, защото й взеха името "Коалиция за България". Не ми се политиканства на тази тема. Аз гледам в света на идеите. Какъвто и да е Станишев, имат такава силна фигура, и да не го използваш, просто е все едно ГЕРБ да не номинрат Мария Габриел. Даже не е същото, защото Мария Габриел е просто един комисар.

Докато Сергей е шеф на европейските социалисти, и то два мандата. И ти да го неглижираш, това е такъв шамар - вътрешен, и към техните си хора, а и към цялата общност в Европа, просто е смешно.

Аз много се паля на тази тема, защото ние в крайна сметка се излагаме пред света по този начин. Можеш да имаш всякакви резерви към вътрешната политика на една или друга фигура от българския политически небосклон, но когато си навън и когато ни представляват всички нас, трябва да ги подкрепяме, защото това е физиономията на България. Колко политици от този ранг имаме? Броят се на пръстите на едната ръка.

- Къде е Слави Трифонов с амбициите си в тази ситуация? Възможен ли е реално негов политически проект, къде би се позиционирал той, ако се стигне примерно до предсрочни парламентарни избори?

- Аз, първо, не вярвам, че ще има предсрочни парламентарни избори, защото нищо не ги предизвиква. Единствените, които могат да ги направят, са ГЕРБ, не БСП, ако се почувстват много силни и решат.

Познавайки честолюбието на Борисов, той ще иска да изкара все пак един мандат докрай. И неговите хора ще искат. Така че аз по-скоро предвиждам да има някакво шамарене в ГЕРБ, вътре, след изборите, някакви вътрешно-политически размествания, които да проверят после на местните избори.

А колкото се отнася до Слави Трифонов, знаете, че аз съм мното предпазлив там поради общото ни минало. Няма да седна сега да вещая какво точно ще направи. Само едно мога да кажа, че политиката никак не му е по вкуса и той няма да се справи много добре. Не е подходящ за политик. Просто има едно качество, което е много важно, а то е съобразяване с мнението на другите.

Може да има страсти, може да има шамари, дори мръсни игри в политиката, но в крайна сметка изкуството на политиката е да намериш компромиса. Тя затова винаги е била недолюбвана от хората. Не можеш да живееш без компромис, а това на моя бивш сътрудник му е много трудно. Не го очакват добри дни, ако влезе в политиката.

Сподели:
Напиши коментар »
(30)
1
Ти па си най-'убав! Фъфляк!!!
2
Дългата Славуца ако направи партия ще гласуват само чалгари.
3
Много, много е прав!! Точно го е казал.
4
Славуца ако направи партия ще разбърка яко блатото с говната.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
депутати на БСП в европейския парламент не са присъствали съвсем умишлено при гласуването на процедура за кандидати при избора на Европейски главен прокурор ....не са били в залата ...а Корнела лъже ,че подкрепяли КЬОВЕШИ за тази цел ...лицемерието на Кори не стига до тук стига и по далеч ...и то с лъжи, че представител на ГЕРБ гласувал против кандидатурата на КЬОВЕШИ при гласуването на кандидатите за Европейски обвинител ...тази Кори от дете е свикнала да ЛЪЖИ и като голяма ПАК се занимава с измами с цел лично ЕГО ...и ЕГОИЗЪМ ..!
7
Това фъфлещо- нищо
8
Както винаги, червената еничарска НОВА се доказа в цялото великолепие за защита на Импексовата партия, при задаване на удобните и предварително подготвени въпроси, към двете крадливи и лъжливи дърти Импексови кучки. Вместо да я питат за нейните офшорни фирми и къщи за гости, тe разследваха с нея някакъв си измислен братовчед, и негова измислена къща за гости, а тя има лично 3 къщи. Но народа ни не е глупав, и ще накаже двете червени крадли, едната обслужвала Мавъра а другата СС Момата на 26ти!! .......................................................................................................................................... И тая гнусна Импексова курабия, с бившата крадлива кучка на СС Момата, ни говорят за морал. Наистина двете крадливи и лъжливи импексови курабии, живеят в паралелната държава на Румен Пъпката, и неговия дебилен електорат! Затова ГЕРБ поведе на Импексовата БСПдирастия, защото хората не са глупави!! ............................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “защото са ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допряха до тоя мерзавец кокто и до, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели и с кого са изневерявали жените им!!
9
Фъфел що не си лижете плейметките с Ицо Сираков и да си драпате меките пишки !
10
Корнелия Нинова рече....“ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ УПРАВЛЕНИЯ ЩЕ РЕПРЕСИРАТ НАСЕЛЕНИЕТО ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ ..“...ХА ..кажете ми що за гнусотия е такава МИСЪЛ в стил МАДУРО и то рано сутринта ...измислена по време на СЪН ...как става Корнелия рано сутрин , пие кафе и мисли каква глупост да каже по телевизията ..що за политика върти тази жена ..и изобщо това политика ли и е поведението но БСП , което сеперира неуки , зли и престъпни типове които са готови за всякакви агресии върху мирното население ..БСП иска това което НЕ заслужава ...и такова поведение е престъпление спрямо обществото ни
12
този зубър го мислех за малко по-умен а той се оказа един лизaч селска читанка - подлога
13
Какво му е успешното бе, фъфльо! Преди години се прегърна с най-омразната партия Дпс. Американските евреи го назначиха за шеф на Пес да им прокарва джендърската политика. Лобира за Истанбул ската конвенция, която Нинова категорично отхвърли, а малоумната тиква беше готов да гласува.Създава разединение с глупашките си и необмислени изказвания.Това, че е удобен на Герб, защото е колеблив и мекушав, е друг въпрос. А ти, гнидо безподобна, се продаде на корумпирания бездуховник. Ако баща ти беше жив, щеше да се отрече от тебе. Мизирабъл!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Славчо навремето рекламираше сина му на Дилов с голям ентусиазъм по телевизията, що песни се изпяха, що танци се изтропаха
16
Фъфлещият джендър и той завалията налапа пишкитe на комунистите от ГЕРБ.
17
Г-н всичкоразбиращ ни разясни своите полюции, смешник, от нищо не разбираш, а титлата ти е СИН НА ПИСАТЕЛЯ Любен Дилов, то не бяха танци, комедия, политика, журита, даже се опита и да пишеш, ти си знаеш, но дерзай, щом те канят и има балъци да те гледат.
18
дилов я кажи ШИШЧЕ
19
Ха, ха, ха, поредното "любимо"клоунче на коментиращите от списъка с "комици"на платенопоръчковото,наведено сайтче-кенефче ПИК, което ще ни разсмива с "умнотийте"си,но благодарение на такива всеядни "отворковци"си похапват от суджука! Не е малко, нали?
20
Я влез в клозетната чиния и пусни водата бе миризливец !!!
21
И циганин не става от фъфльо.
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Фъфльо, иди на логопед! Баща ти и бащата на Станишко-руснаков са дружки от едно време. Какво се правиш на интелектуалец като нямаш качества. Фъфел тъп, продължи си сеансите при логопедите, като гледам имат някакъв ефект, но за да остане трябва да ходиш при логопедите постоянно, а не да ни пишеш дивотии.
25
Пенкелер
26
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на >>>> www.Sexydrom.Com
27
Двете супер глупачки Курнела и Лена сервираха на ГЕРБ разгромна победа.Тъй като човешката тъпота не остава безнаказана,Лена ще влезе в затвора ,а младата приватизаторка за винаги излиза от политиката!Само с женски номера-до тук!!
28
Ама,брате,ти с къв акъл си бе,кефал ниеден.Облизваш и едните и другите.Кво му виде убаво на гЕЙ Станишев.Тоа разсипа партията си та и Бойко му се оттепа.И ти си червена м.ърша фъфеле .
29
Бат Любо,познавам те,главата ти никога не може да роди такива анализи,коментари и т.н.Ти тръгна със Слави преди много години,но се загуби някъде по пътя.Кой какво го чака,само Господ може да каже.Кютай си там където си,никой не ти иска мнението,защото то не върши никаква работа.
30
Недохраненият, явно, -син, говори за "яркото присъствие на ГЕРБ в края на /седесарската/ редица", но не уточнява, че визира кражбите и простотията.И, второ, венцехвали Сергей Станишев за високия му пост - шеф на ПЕС, ах, българин там, но удобно е забравил Ирина Бокова -два мандата шеф на ЮНЕСКО и втора при битката за ООН и наш ГЕРБ се отказа от кандидатурата й и издигна криСталина Гергиева - свтовен прецедент.Тъ че тоА да не патриотства, ами да си кюта там, където се е заклещил да го хрантутят!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21841
архив

"Давам под наем 7 декара лавандула за декор на фотосесии. Парцела се намира между селата Братя Даскалови и Белево-община Чирпан. Цената е 10 лв. на декар за 1 час, като от 4:00 - 6:00 ч. и 20:00 - 21:00 ч. цената е респективно 15 лв. на час (залез и изгрев). На обекта има Ekotoi тоалетна и кафе автомат (не връща ресто). На разположение също е и 52 mm UV филтър. Офертата важи до 17 юли, защото на 18-ти съм пазарил трактор да жъна лавандулата.
За контакти - на имейл: stamat.fotografy@abv.bg.
Бонус: В западния край на парцела има една полуизсъхнала джанка, която може да се използва за разчупване на композицията!"

няма нови новини
Днес: 252
hot
най-четени новини в момента
сега
2751
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
АПОКАЛИПСИС: Аномалия в Слънцето вещае края на Земята
x