Вход
София
Времето в София 5 o C

САМО В ПИК! Любовният хороскоп за септември на топ астроложката Алена: Козирозите готови за Менделсон, овните - в капана на фатално привличане

САМО В ПИК! Любовният хороскоп за септември на топ астроложката Алена: Козирозите готови за Менделсон, овните - в капана на фатално привличане

на 25.08.2019
42789
1
САМО В ПИК! Любовният хороскоп за септември на топ астроложката Алена: Козирозите готови за Менделсон, овните - в капана на фатално привличане
Автор: ПИК
25.08.2019
1
42789

Какво я чака всяка зодия на любовния фронт през септември вещае топ астроложката Алена за читателите на ПИК:

ОВЕН

Несемейните да очакват запознанства и среща с хора, които ги привличат, но със сигурност няма да са щастливи, ако вземат решение за връзка подвластно на емоция. Ако сте решили да сключите брак, месецът не е подходящ, а компромисните дати са 3 и 24 септември /вторник - ден на Марс/, 12 и 19 септември /четвъртък - ден на Юпитер/, 6 септември (петък - ден на Венера) и 1 и 15 септември (неделя - ден на Слънцето).

ТЕЛЕЦ

Несемейните да се огледат и да намерят своята половинка, или да решат да останат с партньора, с когото са от години, ако се разбират и са доказали чувствата си, както и да се решат да създадат семейство. Ако имате намерение да сключвате брак подходящите дни са 2, 9, 23 септември / понеделник - ден на Луната/, 11 и 18 септември /сряда - ден на Меркурий/, 13, 20, 27 септември (петък - ден на Венера) и 8, 22, 29 септември (неделя - ден на Слънцето).

БЛИЗНАЦИ

Несемейните може без усложнения да прекратят връзката си, ако са с неподходящ партньор, Ако са самотни имат шанса да срещнат партньор, който отговаря на интелекта и представите им за щастие. Предпазливостта при избора е задължителна. Ако сте решили да създадете семейство през месеца, подходящите дати са 3 и 10 септември /вторник - ден на Марс/, 4 септември /сряда - ден на Меркурий/, 12 и 19 септември /четвъртък - ден на Юпитер, 13 септември (петък - ден на Венера) или 1 и 8 септември (неделя - ден на Слънцето).

РАК

Несемейните да очакват познанства, но да не бързат с обещания за брак, особено ако някой цели да се обвърже с тях заради лична изгода. По-добре е да са още малко самотни, но не и нещастни и да не се поддават на увещанията на роднини и приятели, че ще са щастливи. Подходящите дни за сключване на брак са 9 и 16 септември /понеделник - ден на Луната/, 3 септември /вторник - ден на Марс/, 18 и 25 септември / сряда - ден на Меркурий/, 13 и 27 септември (петък - ден на Венера) или 22 и 29 септември ( неделя - ден на Слънцето).

ЛЪВ

Несемейните, дори и при не малко познанства, нямат шанса да срещнат подходящ партньор, а ако са убедени, че го имат до себе си, през този месец ще установят, че е изтъкан от недостатъци. Не е изключено да се разделят. Ако имате намерение да сключвате брак през септември, може да го сторите компромисно на 2 септември / понеделник - ден на Луната/, 18 септември /вторник - ден на Марс/, 11 септември /сряда - ден на Меркурий, 20 септември (петък - ден на Венера) или на 1, 8 и 15 септември (неделя - ден на Слънцето).

ДЕВА

Несемейните може да решат да обявят годежа си или да създадат семейство, но да не забравят че са орисани да срещнат половинката си по време на пътуване може и зад граница. Ако сте решили да сключвате брак през този месец, изберете 9, 16, 23 /понеделник - ден на Луната/, 18 и 25 септември / сряда - ден на Меркурий/, 5 и 19 септември /четвъртък - ден на Юпитер, 20 и 27 септември ( петък - ден на Венера) или 1 и 29 септември (неделя - ден на Слънцето).

ВЕЗНИ

Несемейните, които имат сериозна връзка да не прекаляват с критиката си, а тези, които сега откриват партньора си да са предпазливи и да не бързат с обещания за годеж или брак. Месецът е добър за създаване на семейство, а подходящите дати са 9 септември /понеделник - ден на Луната/, 17 септември /вторник - ден на Марс/, 4 септември /сряда ден на Меркурий/, 13 септември (петък - ден на Венера) и 8 септември (неделя - ден на Слънцето).

СКОРПИОН

Несемейните могат да намерят своята половинка, стига да искат да се сбогуват със самотата си, на която са се обрекли сами заради страховете си. Месецът позволява правилна преценка при запознанства. Подходящи за създаването на семейство са 24 септември /вторник - ден на Марс/, 18 септември /сряда- ден на Меркурий/, 26 септември / четвъртък - ден на Юпитер/, 27 септември (петък - ден на Венера) или 22 септември ( неделя - ден на Слънцето).

СТРЕЛЕЦ

Несемейните имат шанса да срещнат духовно близък партньор, но не бива да са прибързани с решението си за обвързване. Месецът е добър за създаване на семейство. Ако имате намерение да сключвате брак, подходящите дати са 16 и 23 септември /понеделник - ден на Луната/, 3 и 17 септември /вторник - ден на Марс/, 18 и 25 септември /сряда - ден на Меркурий/, 27 септември ( петък - ден на Венера) или 8 септември ( неделя - ден на Слънцето).

КОЗИРОГ

Несемейните, които имат сериозна връзка, може да решат да сключат брак, ако са сигурни в чувствата си, или да се влюбят неочаквано и да я прекратят. Да внимават, защото може тази, която приключват да е с подходящия партньор. Подходящите дати за сватбена церемония са 10, 17, 24 септември /вторник - ден на Марс/, 4 септември /сряда - ден на Меркурий/, 6, 13, 27 септември (петък - ден на Венера) или 22 септември (неделя - ден на Слънцето)

ВОДОЛЕЙ

Несемейните, които имат сериозна интимна връзка, могат да сключват брак през този месец, но може неочаквано да осъзнаят, че отношенията им са изчерпани и е време да ги прекратят. Подходящите дати, за да сключите брак са и 16 и 30 септември /понеделник - ден на Луната/, 3 септември /вторник - ден на Марс/, 5 и 12 септември /четвъртък - ден на Юпитер/, на 6 и 27 септември ( петък - ден на Венера) и на 15 и 22 септември ( неделя - ден на Слънцето).

РИБИ

Несемейните може да срещнат половинката си, но ги съветвам каквито и разочарования да са изживели преди това да не се впускат веднага в обещания за бърз брак, особено ако желанието им е за брак по сметка, дори и с цената на не до там щастливо бъдеще. Подходящи за сключване на брак са 2 и 16 септември /понеделник - ден на Луната/, 17 и 24 септември / вторник - ден на Марс/, 4 и 25 септември /сряда - ден на Меркурий/, 13 и 20 септември ( петък - ден на Венера) и 22 и 29 септември (неделя - ден на Слънцето).

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас кой от изброените лидери на отделните власти работи най-добре?
Общо гласували: 13856
архив

Бащата на Иванчо го пита: - Иванчо, как завърши годината? Иванчо отговаря: - Супер, тате, удължиха ми договора за V клас с още една година...

няма нови новини
Днес: 146
hot
най-четени новини в момента
сега
2928
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Само 42 000 са официалните членове на БСП - пленумът на червените се разпусна заради липса на кворум (ОБНОВЕНА)
x
Как да разберем кои приятели да задържим в живота си
x