САМО В ПИК: Люси Дяковска си нае икономка - поп звездата "удари под кръста" бившата си любовница Камелия - ето как... (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК: Люси Дяковска си нае икономка - поп звездата "удари под кръста" бившата си любовница Камелия - ето как... (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

121292
на 24.02.2019
САМО В ПИК: Люси Дяковска си нае икономка - поп звездата удари под кръста бившата си любовница Камелия - ето как... (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Люси Дяковска си е наела лична икономка, видяха папараците на "Жълтите новини". Певицата на разпадналата се банда "Ноу енджълс" е прибегнала до услигите й, след като графикът й буквално преливат с ангажименти с месеци напред, повечето от които в Германия. 

препоръчано

Затова Дяковска си принудила да привика на помощ своя позната, която да се грижи за двете й кучета, когато не е в София. От пет години Люси се грижи за шпаньолката Мели, а миналата година приюти още едно кутре, от породата улична превъзходна.

Не е тайна, че Мели е кръстен на невярната Камелия Веселинова, която разби сърцето на Дяковска. Тя толкова силно се привърза към чаровното пале, че дори и след раздялата си с бившата сервитьорка го задържа и до ден днешен го обгрижва. До неотдавна поп звездата не се разделяше с Мели и дори когато имаше концерти, тя редовно пътуваше с нея. Сега, когато шпаньолката си има компания, собственичката им не искала да ги разделя, докато пътува, и затова си наела икономка, която да храни и извежда кутретата.  

Тези дни двете дами разходиха кучетата из центъра на столицата. Помощничката на Дяковска водеше Мели и другия любимец на каишки, а на метър-два зад тях Люси разговаряше по делови теми по телефона си.

Междувременно, чрез своята Мели поп певицата нанесе "удар под кръста" на бившата си половинка Камелия. Преди 5 години, когато любовта им бе в разцвета си, Веселинова подари Мели на Дяковска за Свети Валентин. Макар Люси да инвестира в заведение, което направи специално за Камелия, в последствие тя й изневери с дъщерята на Данчето Христова - Ивана.
С днешна дата Люси Дяковска не е забравила предателството и все още не може да си прости, че е раздала докрай сърцето си за невярната сервитьорка.

Това си пролича от публикация във "Фейсбук", с която певицата отбеляза годишнина от срещата си с Мели. "Преди 5 години на този ден, тя стана моята Валентинка. За да намериш своята перфектна такава, трябва да загубиш тази, която не те заслужава!", гласи постът на Люси.

Думите й са достатъчно красноречиви и е ясно, че тази, която не е заслужавала Дяковска е не някоя друга, а именно Веселинова...

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК