САМО В ПИК: Мая Манолова и БСП зад 8-те протестърки на палатки пред МС. "Медсестри" и "майки" на хранилка с нова провокация (СНИМКИ)

Политика

САМО В ПИК: Мая Манолова и БСП зад 8-те протестърки на палатки пред МС. "Медсестри" и "майки" на хранилка с нова провокация (СНИМКИ)

151452
на 02.03.2020
САМО В ПИК: Мая Манолова и БСП зад 8-те протестърки на палатки пред МС. Медсестри и майки на хранилка с нова провокация (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Провалилата се кандидат-кметица Мая Манолова стои зад поредната улична акция на точно 8 протестиращи жени от "Системата ни убива" и псевдо медсестри, които разпънаха палатки пред сградата на Министерски съвет, видя ПИК.

препоръчано

Припомняме, че една шепа присъдружни на Манолова и БСП протестърки, отново са организирани в опит да разклатят властта и обявиха вчера пореден безсрочен протест пред кабинета на премиера Бойко Борисов.

Въпросните жени са същите, които бяха разпънали палатков лагер и преди месец пред МС, а преди това пред Народното събрание преди две години. Половината от тях - 4 на брой, са с искане уж за повече пари за хората с увреждания и закон за тях, а другите - по-високи заплати за медсестрите.

Всичко това отдавна е публично известно, самите те са дискредитирани, но въпреки това акциите им не спират. Целта е изцяло политическа, не съсловна. Това лъсна, след като предводителката им Вера Иванова влезе в организацията на Мая Манолова, а се появяваше и на акциите на БСП. 

Същото важи и за няколкото медицински сестри, които сега са опънали палатките си до тях. Тяхна предводителка пък е Мая Илиева, която също бе в инициативния комитет на Мая Манолова преди провала й на кметските избори. ПИК в серия от разследвания показа, че именно бившата червена депутатка организира въпросните жени, а самите те не са действащи медсестри, но използват това като аргумент да бунят властта и да прокарват политическите цели на менторите си. 

Въпреки това въпросните "сестри" съвсем наскоро бяха приети от премиера Бойко Борисов, който им гарантира увеличение на заплатите на медицинските работници. Още тогава стана ясно обаче, че тяхната цел е чисто политическа и дори и след като исканията им са изпълнение, те не престават с опитите да всяват хаос, както ПИК разкри и преди седмица. 

Вчера Манолова сама се издаде, че е в центъра на поредния палатков шантаж, като се появи на акцията пред Министерски съвет и бе спипана от камерите. Така още в зародиш стана ясно, че уличната мизерия е поредният опит на опозицията да бутне законно избрана власт у нас. Действията на Манолова и присъдружните й протестърки, които са познати още от акциите за чумата по свинете и болестите по козите, идват на фона на тежките разговори, които води премиерът Борисов за разрешване на мигрантската криза по южната ни граница.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК