Само в ПИК! Михнева със стряскащи въпроси за изчезването на Сертов, неговата заплата и фирмата на шефа му! В драмата са намесени Людмила Живкова и политик!

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Само в ПИК! Михнева със стряскащи въпроси за изчезването на Сертов, неговата заплата и фирмата на шефа му! В драмата са намесени Людмила Живкова и политик!

71663
на 23.12.2014
Само в ПИК! Михнева със стряскащи въпроси за изчезването на Сертов, неговата заплата и фирмата на шефа му! В драмата са намесени Людмила Живкова и политик!
Автор:   Явор Белчев

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров днес разказа, че причините за изчезването на Петко Сертов са две. Едната причина е лична, а другата - свързана с работата му", каза пред ПИК Маргарита Михнева.

препоръчано

"По този повод искам да задам няколко жълти въпроса на шефа на Сертов - Ангел Божилов", допълни разследващата журналистка.

Ето и въпросите, които задава тя:

1. Вярно ли, г-н Божилов, че Вашата майка Румяна и вашият баща Иван са професори по история в Софийския университет "Свети Климент Охридски". Тяхна кума е била Людмила Живкова и тя дори им е подарила апартамент в квартал "Лозенец", който наскоро е продаден. Вярно ли е, че прякорът на Вашия баща е Бодила, тъй като е доста сприхав и агресивен човек със своите колеги. Вярно ли е, че Вашият баща Иван Божилов е сътрудник на Първо главно управление на МВР, обявен публично през 2011 година от Комисията за досиетата. По каква линия е работил? Вярно ли е, че след Десети ноември Вашият баща и Вашата майка стават върли седесари.

2. Г-н Божилов, колко ченгета работят във Вашата служба? Иван Кутевски - ченге. Исмаил Турал - двоен агент, чието име в България е Александър Александров.

3. Г-н Божилов, аз разкрих, че Вие сте направили Вашата офшорна компания в Америка, щата Колумбия, и за представител на тази офшорна компания сте назначили Венелин - наркозависим, клошар, който в живота си не е стъпвал в Америка. Защо след това този човек изчезна, почти като Петко Сертов. Не мога да се свържа с него.

4. Г-н Божилов, защо в НОИ виждаме, че Петко Сертов не е получавал осигуровки и заплати в последните три месеца, а Вие твърдите, че му е плащана заплата? Информацията в НОИ ли не е вярна или Вие лъжете?

5. Г-н Божилов, фирмата "Сава" в България ли регистрира Вашата офшорна фирма в САЩ, на която вие сте скритият собственик?

6. Г-н Божилов, съветникът на президента Милен Чакъров работил ли е във Вашата фирма?

7. Г-н Божилов, вярно ли е, че Яне Янев е получавал морална и материална подкрепа от Вас за изборите през 2009 година?

"Искам да кажа, че си потвърждавам всички интервюта до сега, които съм давала пред вашата медия. Довечера при Митко Цонев ще разкажа повече подробности за деня на изчезването на Петко Сертов", завърши Михнева.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК