САМО В ПИК: Мълниеносната акция на морето - срещу нелегален алкохол от винзавод "Първенец"! Зам.-главният прокурор Иван Гешев пред медията ни: Отговаряме на атаките с повече работа

ГОРЕЩО
ПИК TV! ППДБ се регистрираха за изборите, Кирил Петков се закани: Няма да позволим страната да бъде управлявана от Пеевски (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! НСО дала секретна информация, че Гешев е следен от Мартин Нотариуса. Бившият главен прокурор: Потресен съм от некомпетентността на Атанас Славов! Борисов прави всичко само и само да не влезе в "Магнитски" (ВИДЕО) ПИК TV! Пеевски: Няма да имаме диалог с ППДБ, ако се докаже връзката им с контрабандата в митниците и с пудел, влачещ пачки! Бойко Рашков няма място в политиката (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Отложиха за неопределен срок делото за клевета на Иван Гешев срещу Атанас Славов - Сарафов и Цариградска избягаха, прокуратурата представи секретни документи (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов изуми - скочи на журналистите, нападнати от Бойко Рашков! Лидерът на ГЕРБ към ППДБ: Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили (ВИДЕО)
Темида

САМО В ПИК: Мълниеносната акция на морето - срещу нелегален алкохол от винзавод "Първенец"! Зам.-главният прокурор Иван Гешев пред медията ни: Отговаряме на атаките с повече работа

117113
на 14.08.2019
САМО В ПИК: Мълниеносната акция на морето - срещу нелегален алкохол от винзавод Първенец! Зам.-главният прокурор Иван Гешев пред медията ни: Отговаряме на атаките с повече работа
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Акцията срещу нелегален алкохол, захранвал заведенията по курортите, за която премиерът Бойко Борисов разкри по време на огледа на магистрала "Хемус" край Търговище както първо ПИК съобщи, е по разбиването на сериозна схема за незаконно разпространение на акцизни стоки без бандерол, научи медията ни. Край Варна е заловен бус с огромно количество алкохол на винзавод "Първенец", в който са открити различни видове уиски, ракия и мента. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Фирменият бус е хванат от по сигнал след стартирала акция на Гранична полиция във Варна и разследването се провежда под надзора прокуратурата. По информация на ПИК е възможно паралелно да тече претърсване и на винзавода, от който е е въпросният бус.

Потърсен за коментар дали акцията е на спецпрокуратурата зам.-главният прокурор Иван Гешев каза за ПИК, че досъдебното е на районна прокуратура Варна. Помолен за коментар за работата на прокуратурата, Гешев каза: "Прокуратурата ще отговори на атаките на първо място с повече работа, но и с повече публичност в рамките на позволеното от закона". 

Той съобщи още, че работата по акцията за нелегалния алкохол продължава и към този момент, което по-рано не скри и премиерът Бойко Борисов, както ПИК съобщи. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV! ППДБ се регистрираха за изборите, Кирил Петков се закани: Няма да позволим страната да бъде управлявана от Пеевски (ВИДЕО) ПИК TV! ППДБ се регистрираха за изборите, Кирил Петков се закани: Няма да позволим страната да бъде управлявана от Пеевски (ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК