САМО В ПИК! Навръх 1 май - Свиленски събра погледа на Нинова, заигра се с непослушен микрофон (СНИМКА)

Епицентър

САМО В ПИК! Навръх 1 май - Свиленски събра погледа на Нинова, заигра се с непослушен микрофон (СНИМКА)

148220
на 01.05.2024
САМО В ПИК! Навръх 1 май - Свиленски събра погледа на Нинова, заигра се с непослушен микрофон (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

БСП отбеляза 1 май с инициативи в цялата страна. В Пленарна зала на бившата сграда на Народното събрание, се проведе среща на БСП с партии, неправителствени организации, граждански структури от левия спектър, център и патриотични организации.

препоръчано

Един от ораторите - Велизар Енчев, се изказа остро срещу зелената сделка. Той я нарече предателство.

Той напомни, че десницата, която твърдяла, че защитава интересите на хората, била готова да плати 6 пъти повече за нови ядрени мощности, за да се хареса на евроатлантическите им партньори. Освен това била водена и от бясна русофобия.

Един от микрофоните в залата обаче отказа да работи на 1 май и буквално саботира изказването на Енчев, докато той се опитваше да прочете писмо от еврокомисар, който също като социалистите настоявал да се приеме Закон за старите хора.

Георги Свиленски веднага се притече на помощ на своя другар, като му подаде друг. Той се опита да разбере каква е техническата причина за отказа да работи, но така и не успя.

Корнелия Нинова пък зорко наблюдаваше опитите на Георги Свиленски да се опита да реши техническия проблем.

В крайна сметка озвучител се приближи към него и взе неработещото техническо средство. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК