САМО В ПИК! НЕВЕРОЯТНИ подробности за панаира на премиерския самолет за Рим! ИЗТОЧНИЦИ ОТ НСО: Линда нахлу на борда и пожела Лена да се "омете". Разплакана, любовницата слезе. Съпругата заплаши Киро с развод

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК! НЕВЕРОЯТНИ подробности за панаира на премиерския самолет за Рим! ИЗТОЧНИЦИ ОТ НСО: Линда нахлу на борда и пожела Лена да се "омете". Разплакана, любовницата слезе. Съпругата заплаши Киро с развод

582788
на 25.05.2022
САМО В ПИК! НЕВЕРОЯТНИ подробности за панаира на премиерския самолет за Рим! ИЗТОЧНИЦИ ОТ НСО: Линда нахлу на борда и пожела Лена да се омете. Разплакана, любовницата слезе. Съпругата заплаши Киро с развод
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Драмата в сексуалния триъгълник от Министерски съвет взима застрашителни рамери.

препоръчано

По-рано плъзна клюката, че говорителката и любовница на премиера – Лена Бориславова, е била свалена от правителствения самолет за Рим заради появата на официалната съпруга на Кирил Петков – канадката Линда Макензи.

Два независими един от друг източници на ПИК от НСО потвърдиха куриозната ситуация. Бориславова се е чекирала за полета и дори е заела мястото си в самолета. Пет минути преди излитане обаче на борда неочаквано нахлула готвачката Линда и шумно поискала от мъжа си говорителката да се омете.

Настъпила конфузна ситуация, направо шокова за министър-председателя, който не бил предвидил жена му да участва в делегацията. Той се изумил, когато видял вицепремиерът Асен Василев лично да качва Линда на самолета, а после да си заминава.

Всичко това се случило, след като цялата делегация вече била заела местата си и люковете на самолета били затворени за излитане.

Зачервена, разрошена и разплакана, Лена Бориславова не понесла унижението и наредила на пилотите да отворят самолета, за да слезе. После минала през регистрация, за да се отпише от списъка с пътниците.

Това е безпрецедентен панаир, непознат в историята на политиката и на въздухоплаването ни, коментират потресените очевидци от НСО.

Баталията, сякаш извадена от турски сапунен сериал, предизвиква серия въпроси.

Какво се случва в семейството на премиера? Истина ли е, че канадката Линда заплашва с развод, ако Лена Бориславова не бъде уволнена от администрацията на Министерския съвет?

На чия страна е вицепремиерът Асен Василев, който се води стар семеен приятел на Петкови – на страната на Линда или на страната на Лена?

До каква степен е зависим премиерът на България от тези женски истории и вярно ли е, че Лена Бориславова реално управлява държавата, както вече намекна и коалиционният партньор Слави Трифонов?

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК