САМО В ПИК: НЕМА ОРА! Лена впрегна Найо за шофьор (СНИМКИ)

Епицентър

САМО В ПИК: НЕМА ОРА! Лена впрегна Найо за шофьор (СНИМКИ)

157791
преди 5 часа
САМО В ПИК: НЕМА ОРА! Лена впрегна Найо за шофьор (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пиарът на "Продължаваме промяната" Найо Тицин запълва всякакви дупки в организацията на партията, видяха папараците на ПИК. Рано тази сутрин Тицин пристигна в студиото на бТВ като пиар на ПП и на депутатката Лена Бориславова, а 30-ина минути по-късно си тръгна оттам като неин шофьор.

препоръчано

Веднага щом гостуването на Лена в сутрешния блок на телевизията приключи, двамата се отправиха към личния автомобил на пиара - практичния Фиат 500, паркиран в района на НДК. С него Тицин я откара до дома й в столичния квартал "Лагера".

По принцип Бориславова е страстен шофьор и често е забелязвана да управлява семейния автомобил с висока скорост по столичните булеварди. По всяка вероятност лъскавата "Шкода", която Лена и Миро си купиха преди време, е на разположение на бившия председател на Народното събрание. Той отново е водач на листата на ППДБ в област Ямбол.

Както и през миналата кампания, така и сега Иванов често отскача до родния си град за срещи с избиратели. Лена пък е втора в листата в 24 МИР-София и едва ли през идния месец ще напуска столицата. Бориславова обаче не обича да използва услугите на столичния градски транспорт и затова в ролята на шофьор тази сутрин се изяви Найо Тицин.

Припомняме, че на изборите на 9 юни Мирослав Иванов претърпя крах в Ямбол. Той успя да събере едва 10% процента от гласовете на избирателите в областта, което беше крайно недостатъчно, за да получи мандат. Така Лена се оказа единственият представител на семейството в 50-ото Народно събрание. 

СНИМКИ: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК