Вход
София
Времето в София 0 o C

САМО В ПИК: Николай Бареков за откраднатия му от Йончева сигнал за къща на Борисов: Занимава ни с дворна барака! Прокуратурата спи ли и защо не търси техниката, която купила за 700 000 лв.

САМО В ПИК: Николай Бареков за откраднатия му от Йончева сигнал за къща на Борисов: Занимава ни с дворна барака! Прокуратурата спи ли и защо не търси техниката, която купила за 700 000 лв.

на 22.05.2019
123134
42
САМО В ПИК: Николай Бареков за откраднатия му от Йончева сигнал за къща на Борисов: Занимава ни с дворна барака! Прокуратурата спи ли и защо не търси техниката, която купила за 700 000 лв.
22.05.2019
42
123134

Елена Йончева опита да сътвори поредната фейк новина в отчаян опит за събере гласове за евроизборите и да се опита да се спаси в Брюксел от затвора, където може да попадне след делото по обвиненията й за пране на пари от КТБ през офшорка.

Определилата се сама за "разследваща" журналистка обаче е прибягнала до кражба, тъй като сигналът, който опита да пробута за свой, че премиерът Бойко Борисов имал незаконна къща, всъщност е дело на Николай Бареков още преди 6 години. 

Медията ни потърси за коментар евродепутата, който е автор на сигнала и по него още през 2013 г.  разследващите са направили проверка и са установили, че всичко е законно. Бареков освен това лично е бил в дома на Борисов в качеството му на журналист и знае от първо лице какви постройки има. Той заяви, че думите на Йончева са нелепи, още повече, че самата тя има имоти за милиони и да се заяжда за барака е повече от нелепо.

- Г-н Бареков, вие бяхте подавали сигнал за незаконна къща на премиера Бойко Борисов преди години. Днес Елена Йончева се опита да си присвои това ваше разследване, без да ви цитира. Какъв беше резултатът от проверките тогава и защо сега тя краде сигнала ви?

- Преди години бяхме подавали сигнал за незаконна къща на Борисов, която се оказа, че е под наем от ГЕРБ, а не е била на Борисов. А това, което визира Елена Йончева е пристройка и не е къща.

- Вие сте били в дома на Борисов, какво видяхте като постройки там? 

- Аз знам какво има там, защото и журналисти, и политици са ходили на гости в къщата му в Банкя. Аз съм ходил там за последно точно 2009 година, преди да стане Борисов министър-председател. Интервюто ми бе излъчено и има видео и до днес.

Това, за което става въпрос е лятна кухня, която му е построена в двора, именно затова говори Елена Йончева. Къща няма. Това, за което говори тя, без да съм адвокат на Борисов, ви казвам, защото съм видял с очите си, че не е къща, а лятна кухня, която е построена в двора. От типа временна постройка. 

- Нека да уточним. Вие незаконна къща не сте виждали, която Йончева твърди, че е вдигната 2008 година?

- Такова нещо няма, пак ви казвам. Става дума за лятна кухня тип - павилион.

Подобни твърдения са несериозни, половината журналисти и политици са му били на гости, да кажат какво са видели. Аз последно ходих да правя интервю именно там. От там му взехме интервюто на Борисов и това е лятната кухня, за която говори Елена Йончева. 

- Какво смятате за кампанията, която водят Елена Йончева и Корнелия Нинова?

- Вместо да се занимават със сериозните проблеми на хората и да ударят Борисов и ГЕРБ, където им е слабото място, те се занимават с битовизми. Те отвратиха българския народ и точно заради такива като Елена Йончева, хората няма да отидат да гласуват в неделя и очаквам най-ниската избирателна активност в историята на европейските избори.

Хората са отвратени. Аз не вярвам, че Корнелия Нинова живее с 2500 лева на месец. Не вярвам, че Елена Йончева нямала пари, а имала техника. Отново призовавам да каже какви са и къде са камерите, които е купила за 700 хиляди лева и защо продължава да не ги показва.

Защо прокуратурата спи? Отдавна трябваше да има вещна експертиза, да отидат хора с познания, например от БНТ, да видят документите, да сравнят серийните номера от документите и камерите и да отговорят дали техниката струва 700 хиляди лева, което е абсурдна цена! А вместо това се занимаваме с бараката в двора на Борисов. 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17952
архив

Отива Нане в черквата и сяда при дядо поп да се изповяда.
Попът го пита: 
- Какви грехове имаш синко?
Нане казва: 
- Ами дядо попе, нали знаеш, такива по тънката част.
- С коя съгреши сине?
- Ами не мога да ти кажа, не е кавалерско, нали знаеш.
Дядо поп: 
- Да не е с Пена дето живее до чешмата под мегдана?
- Не, нее дядо попе.
- Да не е с Мара, на баира отгоре до връо?
Нане: 
- И с нея не е.
- А да не е Станка, долу до реката при казаня?
- И с нея не е. Стига моля те, не ме разпитвай повече.
Дядо поп накрая му опростил греховете и Нане си тръгва. На входа на черквата го среща Вуте и му вика:
- Абре Нане, що чиниш тука?
- Ааа, нищо, дойдох да взема малко адреси.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валери Симеонов приветства новите мерки срещу коронавируса, но има забележки: Детските площадки и басейните са опасни, БСП масово не носят маски в залата (ОБНОВЕНА)
x
Според мъжете има четири типа жени, вижте към кой от тях принадлежите
x