Вход
София
Времето в София 23 o C

САМО В ПИК: Николай Бареков за откраднатия му от Йончева сигнал за къща на Борисов: Занимава ни с дворна барака! Прокуратурата спи ли и защо не търси техниката, която купила за 700 000 лв.

САМО В ПИК: Николай Бареков за откраднатия му от Йончева сигнал за къща на Борисов: Занимава ни с дворна барака! Прокуратурата спи ли и защо не търси техниката, която купила за 700 000 лв.

на 22.05.2019
119798
42
САМО В ПИК: Николай Бареков за откраднатия му от Йончева сигнал за къща на Борисов: Занимава ни с дворна барака! Прокуратурата спи ли и защо не търси техниката, която купила за 700 000 лв.
22.05.2019
42
119798

Елена Йончева опита да сътвори поредната фейк новина в отчаян опит за събере гласове за евроизборите и да се опита да се спаси в Брюксел от затвора, където може да попадне след делото по обвиненията й за пране на пари от КТБ през офшорка.

Определилата се сама за "разследваща" журналистка обаче е прибягнала до кражба, тъй като сигналът, който опита да пробута за свой, че премиерът Бойко Борисов имал незаконна къща, всъщност е дело на Николай Бареков още преди 6 години. 

Медията ни потърси за коментар евродепутата, който е автор на сигнала и по него още през 2013 г.  разследващите са направили проверка и са установили, че всичко е законно. Бареков освен това лично е бил в дома на Борисов в качеството му на журналист и знае от първо лице какви постройки има. Той заяви, че думите на Йончева са нелепи, още повече, че самата тя има имоти за милиони и да се заяжда за барака е повече от нелепо.

- Г-н Бареков, вие бяхте подавали сигнал за незаконна къща на премиера Бойко Борисов преди години. Днес Елена Йончева се опита да си присвои това ваше разследване, без да ви цитира. Какъв беше резултатът от проверките тогава и защо сега тя краде сигнала ви?

- Преди години бяхме подавали сигнал за незаконна къща на Борисов, която се оказа, че е под наем от ГЕРБ, а не е била на Борисов. А това, което визира Елена Йончева е пристройка и не е къща.

- Вие сте били в дома на Борисов, какво видяхте като постройки там? 

- Аз знам какво има там, защото и журналисти, и политици са ходили на гости в къщата му в Банкя. Аз съм ходил там за последно точно 2009 година, преди да стане Борисов министър-председател. Интервюто ми бе излъчено и има видео и до днес.

Това, за което става въпрос е лятна кухня, която му е построена в двора, именно затова говори Елена Йончева. Къща няма. Това, за което говори тя, без да съм адвокат на Борисов, ви казвам, защото съм видял с очите си, че не е къща, а лятна кухня, която е построена в двора. От типа временна постройка. 

- Нека да уточним. Вие незаконна къща не сте виждали, която Йончева твърди, че е вдигната 2008 година?

- Такова нещо няма, пак ви казвам. Става дума за лятна кухня тип - павилион.

Подобни твърдения са несериозни, половината журналисти и политици са му били на гости, да кажат какво са видели. Аз последно ходих да правя интервю именно там. От там му взехме интервюто на Борисов и това е лятната кухня, за която говори Елена Йончева. 

- Какво смятате за кампанията, която водят Елена Йончева и Корнелия Нинова?

- Вместо да се занимават със сериозните проблеми на хората и да ударят Борисов и ГЕРБ, където им е слабото място, те се занимават с битовизми. Те отвратиха българския народ и точно заради такива като Елена Йончева, хората няма да отидат да гласуват в неделя и очаквам най-ниската избирателна активност в историята на европейските избори.

Хората са отвратени. Аз не вярвам, че Корнелия Нинова живее с 2500 лева на месец. Не вярвам, че Елена Йончева нямала пари, а имала техника. Отново призовавам да каже какви са и къде са камерите, които е купила за 700 хиляди лева и защо продължава да не ги показва.

Защо прокуратурата спи? Отдавна трябваше да има вещна експертиза, да отидат хора с познания, например от БНТ, да видят документите, да сравнят серийните номера от документите и камерите и да отговорят дали техниката струва 700 хиляди лева, което е абсурдна цена! А вместо това се занимаваме с бараката в двора на Борисов. 

Сподели:
Напиши коментар »
(42)
1
Елена Йончева, водачката на листата на БСП за европейските избори, се оказа пропагандист на Москва и заради това е със забрана да влиза в Украйна от 2015 година. През септември 2015 г президентът на Украйна Петро Порошенко разшири забранителния списък за влизане в страната с десетки имена на журналисти, сред които фигурираше и Елена Йончева. Да припомним, че бащата на Елена Йончева Никола Йончев е офицер от Първо главно управление на Държавна сигурност-ДС, работил като разузнавач и шпионин в чужбина. Включително и срещу ЕС и НАТО в Брюксел. Майка й пък е рускиня.
2
Илено, Илено дзвер оцъклен къде е техниката, Барека пита давай отговор.
3
NIKI NIKIIIII
4
Това с лятната кухня на Борисов ми напомня за барбекюто на Доган. Въпросното барбекю го събориха, да видим какво ще стане с лятната кухня...
5
Горе, на снимките: Хари Потър, чалгар и някакъв чичка, на когото много му се ходи до тоалетната, но не може да мръдне, притиснат от народната любов. Липсват само Цеko Пъпеша и братовчeдът Ради.
6
ЛАЙН.НИЯ ДУДУК И МАМА Е КУЧКА СА ПОДАЛИ ЕДИН И СЪЩ НЕВЕРЕН СИГНАЛ, КЛЮКА, ЛЪЖА, А СЕГА СЕ БОРЯТ ЗА ПЪРВООТКРИВАТЕЛСТВО?
7
Тоя кретен Дудука иска да ме убеди че сграда с размери около 35 на 40 м което прави 140 кв м е БАРАКА !!! Сега нищо чудно да започнат да ни убеждават че и терасите на апартаментгейт са също ПРИСТРОЙКИ че асансьора на Цвъки е примерно подвижна тоалетна а тризонета на Шкембе войвода е детска площадка !!! Е чак такива идиоти и овце има само при суджуците !!!
8
Кога тази ще отговаря за нейните далавери и прокурора ще я разследва.
9
Ха, ха, ха, последни издихания и фалшиви звуци, издавани от Дудука и как ли ще живее по нататък, свикналото да свири на ничии"инструмент" недоразуменийце, след като изтече след няколко дни в миризливата, политическа яма , пък и не се виждат желаещи да му осигурят нова "духалка",за да продължи музикалната си кариера! Язък!
10
Този от РАЗРЕЖДАЩА България,слухти около главният,диша му пръднята но той не го е...а за слива.Ти патриот ли си или дърт подмазвач?Тези които са изглупели да гласуват за теб,явно са със суроватка в кратуните.
11
Барека пак почна да пра'й сФирки на Tukвата срещу мизерно заплащане!!!
12
Ало, ПИК, то Прокуратурата спи и за БарЦелона, и за асансьорната гуменка, и за онзи, чийто кръстник го е приютил, и за още цяло село юнаци и тяхната рода. Да не говорим за вашия собственик Д-еля-н. Така че не ги будете, да не стане фал. ;)
13
Като гледам г-жа Йончива се сещам за един македонски филм със заглавие "Дзверо сака да рипа"
14
И дудука е бил обруган а.нално в тая пристройка,щом я припозна като симитлийската барака.
15
СЕРЖ : УВОЛНИК Кури Сланинова за КОРОПЦИЯ и за ЛОША миризма на Кисело от Дзадника и ! СЕРЖ : Разкарах гажето си ЛУДОТО Ленче заради Мръсно Бельо и не чиста и миризлива Пудка ,,, иначе Тя ПЕРЕШЕ само Парите гепини от КТБ ... СРАМ !
16
Русата миризливка е агент 666!
17
все повече се убеждавам че ленчето и кукурнелия не са добре. лъжа след лъжа. добре де как да им вярва човек. що за създания са това.
18
отговор на коментар
35 на 40 метра прави 1400 кв.м.Вас комуняците не са ли ви учили да смятате?
19
Дудука е мръсна отрепка САМО ГЕРБ И БАТЕ БОЙКО
20
Всеки може да допусне техн грешка при изписването а ти ми обясни имаш ли пристройка 35 м на 4 м ма дундо непоръбана ???
21
"... че с парите от ТВ7 е била закупена техника..." техниката е налична и на разположение на Елена Йончева според нея поправете ме ТВ7 я няма Продажба на техника от ТВ7 на Елена Йончева няма, защото цитата трябваше да е "... от ТВ7 закупих техника..." намерете 9-те разлики
22
Изцъклената Иленка ми прилича на плюеща кобра. Вдигнала е глава и ако не успее да захапе поне да хвърли ОТРОВА си върху околнате. Вижте очите и и сами ще се уверите.
23
Бареков се превърна в гнусна бокова подлога.И ако за Борисов може да се каже, че е един от най-простите български политици, то дудука със сигурност е най-противния.
24
Бареков, като го гледам, слушам и чета напълно си е заслужил фекалийния подарък който му метнаха на един митинг преди миналите избори! Фекалия при Фекалия!
25
БСП евро кампания в стил Йончева това са фалшиви новини и отчаян опит да се спечели електорат чрез очерняне и окаляне на опонента. Ефекта е с обратен знак - стана за смях в очите на хората. От това ще пострада цялата партия и нейните по-достойни от Йончева кандидати.
26
отговор на коментар
Остави смятането,мисленето не им се отдава на комуняците.В един сайт,пристройката беше с 480000 квадратни метра разгъната площ.
27
отговор на коментар
При размери 35 на 40 м квадратурата е 1400 кв. метра .Като пишете простотии поне се замислете малко .
28
за едни предни избори нали висяха разни по команда пред бараката, обаче пред Сараите не посмяха да пратят флашмоб с лозунги
29
Тоя вечен интригант и злобен комплексар , който два пъти едно не казва , а само се чуди как да е значим и забелязан , как да има келепир , ей го , пак се появи !
30
Импексовите БСПдирадски тролове, както и ДСБдирадските гномове, кръв серат и газ пикаят от такива новини за успехите на ГЕРБ и България ........................................................................................................................................... Както винаги, червената еничарска НОВА се доказа в цялото великолепие за защита на Импексовата партия, при задаване на удобните и предварително подготвени въпроси, към двете крадливи и лъжливи дърти Импексови кучки. Вместо да я питат за нейните офшорни фирми и къщи за гости, тe разследваха с нея някакъв си измислен братовчед, и негова измислена къща за гости, а тя има лично 3 къщи. Но народа ни не е глупав, и ще накаже двете червени крадли, едната обслужвала Мавъра а другата СС Момата на 26ти!! .......................................................................................................................................... И тая гнусна Импексова курабия, с бившата крадлива кучка на СС Момата, ни говорят за морал. Наистина двете крадливи и лъжливи импексови курабии, живеят в паралелната държава на Румен Пъпката, и неговия дебилен електорат! Затова ГЕРБ поведе на Импексовата БСПдирастия, защото хората не са глупави!! ............................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “защото са ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допряха до тоя мерзавец кокто и до, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели и с кого са изневерявали жените им!!
31
ето ТОВА Е болшевизъм което прави ЙОНЧЕВА ...дай да отнемем апартаментите на всички които имат по ЧЕТИРИ стаи и вила на село или къща .....дай на отнемем земите на хората , които получават ДИВИДЕНТИ ,,..дай да отнемем красивите жени от мъжете им ...дай да отнемем кооперациите където живеят хората с по три четири стаи и два санитарни възела ...НЕ ..сама ЙО има право на апартаменти с по 12 стаи и беседки и къщи за 2 , 8 милиона ...с незаконни пари .....ЙОООО...йо ..йо....не си добре ...аре ..0889697633..писна ми от глупостите ти ..махай са в Русия ..от където сигурно не те искат и там ..гадна си ..защо .така ..кажи ..
32
Стига бе , Митко Гергов, стига фейк нюз! "Новината" за 9 млн.€ и апартамент на Джамбазки в Париж е фалшива новина на ментаржията Бабикян от Информиран. нет. Не се възбуждай толкоз. И, няма начин някой Евро парламентарист да се сдобие с такава сума, поради длъжността си, която няма досег с пари, освен получаваните официални доходи за дейността .
33
Елена Николова Йончева е с двоен даже с троен фалшив паспорт още от фалшивите си филми ...Любляна е фалшивото и име , хърватска самоличност има още от преди 86 година КАТО РУСКА гражданка е агент на СССР ...и КПСС..от времето дори на Брежнев и Юрий Андропов наследник на Брежнев ген . секретари на ЦК на КПСС.. и Константин Черненко по късно ..питайте майка и Лариса - шпиони до девето коляно ..
34
Кагебейска смрадлива блядь!
35
ДУДУК, не разбрах ти как ще се бориш с. МАФИЯТА, КАТО ГОСТУВАШ НА САЙТА НА МАФИЯТА. За колко се продаде бе ДУДУК, НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ. За това ли гласувахме за тебе. Ти вече не си ДУДУК, А ЖИВ ДЖЕНДАР
36
Абе 33 тя ленка на колко години е, бе. А че е агент-ясно, ама чак на андропов и брежнев-тя като костенурките бе-на 300години. Ужас, направо шотландски боец, и ако през всичкото това време все на екран, и все прибира......не ми се мисли!Ще си продам телевизора......Ами,че то България ще фалира бе.
37
отговор на коментар
Към колегата-експерт по миризмите, чия пудка е по-миризлива, тази на Ленчето Йончева или на Деси Атанасова?
38
Бареков, не се ли наяде бе, стара пловдивска мастийо?
39
Бахти лятната кухня два пъти по-голяма от апартамента ми. Тоя надмина барбекюто на Доган,ама барбекюто го бутнаха май.
40
Дудук,хората са отвратени от теб и продажната политика която водиш.Не разбра ли,че никой вече не ти вярва.
41
Прокуратурата трябва да разследва Елена Йончева за пране на пари от КТБ през офшорка, в която е участвал и беглеца банкер Цветан Василев. Всички лица замесени в най-голямата кражба в съвременната история на България трябва да понесат своята отговорност.
42
До 36..Ш.Боец..Елена Йончева е родена на 27 май 1964 г. в град София, България. Дъщеря е на Лариса и Никола Йончеви. Майка ѝ е рускиня, баща ѝ – българин. Има и брат Иван Йончев. Завършила е телевизионна журналистика в Москва. От 1994 до 2009 г. има съвместно съжителство с политика Сергей Станишев, с когото се познават още от студентските си години в Москва. Сега е на 55г.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 8516
архив

Петелът надникна в курника, видя новите кокошки и трътки го побиха.

няма нови новини
Днес: 169
hot
най-четени новини в момента
сега
3521
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищи задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Днес бъдете много внимателни - зачестяват злополуките, има опасност и от терористични атаки
x