Вход
София
Времето в София 27 o C

САМО В ПИК! Николай Бареков с коментар за Емил Кошлуков начело на БНТ: Ще я погребе! Публицистиката там е превърната в пиар на БСП и Радан Кънев. Канят Елена Йончева и не я питат откъде има имоти за милиони

САМО В ПИК! Николай Бареков с коментар за Емил Кошлуков начело на БНТ: Ще я погребе! Публицистиката там е превърната в пиар на БСП и Радан Кънев. Канят Елена Йончева и не я питат откъде има имоти за милиони

на 25.04.2019
104943
36
САМО В ПИК! Николай Бареков с коментар за Емил Кошлуков начело на БНТ: Ще я погребе! Публицистиката там е превърната в пиар на БСП и Радан Кънев. Канят Елена Йончева и не я питат откъде има имоти за милиони

Емил Кошлуков стана временен директор на БНТ, след като СЕМ прие оставката на Константин Каменаров. В предаването "Още от деня" той обяви, че се оттегля като водещ за два месеца заради новата си длъжност. 

Кошлуков поема БНТ- ще замества отстранения Каменаров до избора на нов директор

Кошлуков поема БНТ- ще замества отстранения Каменаров до избора на нов директор

Съветът за електронни медии (СЕМ) прие оставката на...

на 24.04.2019

"Не смятам, че в БНТ трябва да има кадрови проблеми, ще следваме концепцията на Константин Каменаров, тъй като тя е одобрена от СЕМ, ще развиваме това, което е заложил. Благодаря му за чудесното време - той беше мил, добър и хубав директор", каза от синия екран Кошлуков в официалното си обръщение като и.д. директор.

Потърсихме Николай Бареков като журналист, който е работил дълго време с Кошлуков, за коментар.

Интервю на Албена БОРИСОВА

 - Емил Кошлуков вече е директор на БНТ, макар и все още временен. Как го виждате начело на тази телевизия, г-н Бареков?

- Никак не го виждам. Кошлуков е бил мой служител. Аз имам правило да не говоря срещу мои служители. Кошлуков е дисидент от преди 30 г. Помня го, когато говореше за гласност и плурализъм. Но считам, че той отдавна е забравил значението на тези две думи. 

- Нали не говорите срещу служителите си...

- Винаги казвам това, което мисля. А в случая говоря като журналист. Нека изберат Кошлуков и за постоянен директор. Аз на всичките си служители пожелавам най-доброто. БНТ е негледаема телевизия. Публицистиката е превърната в пиар на БСП, Радан Кънев, Иван Костов, на Реформаторите, които аз наричам протестъри. 

- Как свързвате БСП с реформаторите и протестърите? 

- Ами вижте ги - всяка вечер, всеки ден са на екрана й. Елена Йончева непрекъснато я канят. Хора като мене ги няма.

- Всички помнят как Кошлуков показа среден пръст от екрана. Това допустимо ли е, независимо от мотивите на водещия?

- Не, разбира се. Но Кошлуков е фигуративна фигура. Той самият навремето ми е казвал, че телевизията се управлява от Уляна Пръмова. Да му е честито. 

- Вие отдавна имате конфликти с Кошлуков. Навремето го обявихте, че ви цензурира. А познанството ви е още от времето на ТВ7, нали?

- Нямам конфликти с него. Той беше водещ, когато аз бях директор на ТВ7. Телевизията фалира 6 г., след като аз бях изпълнителен директор. Емил Кошлуков и Деси Тошева я погребаха. Сега си мисля, че вероятно в БНТ го издигат, та да погребе и нея. 

- Вярвате ли, че е възможно? Все пак БНТ е обществена телевизия?

- БНТ отдавна не е обществена телевизия. Тя се управлява от други механизми. И пак повтарям - това са БСП и Протестърите. В момента тя не се управлява нито от ГЕРБ, нито от народното събрание. Ето вижте, Елена Йончева не е слизала от екран. Това какво ви говори? И вместо да я питат откъде има имоти за 20 млн. лв., я оставят да си говори каквото си иска. 

- Нима станаха 20 млн. лв.? Откъде имате тази информация?

- Гледам, чета, слушам... Навремето и аз бях наплют. Но проверката, която беше инсценирана от Протестна мрежа, показа, че аз съм невинен. Защо прокуратурата не назначи проверка от НАП на Йончева?

- Защо според вас?

- В момента кой ли няма претенции към прокуратурата. Тя в момента е под натиск. И прокурорите не могат да си вършат работата. А трябва да се разбере как един журналист на свободна практика като Йончева има имоти за 20 млн. лв. - огромни апартаменти, вили, къщи за гости...

- Елена Йончева ще стане евродепутат, бидейки водач на листата. Как я виждате като член на европарламента? Каква е оценката ви в качеството ви на евродепутат?

- Елена Йончева 300% не става за евродепутат. Аз съм й бил ръководител. Тя беше натрапена в ТВ7 и не беше добра. Ще отиде в европарламента, ще й отнемат имунитета и така.

- Ако се върнем на Емил Кошлуков, сега във връзка с новото назначение отново се появяват информациите за негов дълг към КТБ...

- Да, той дължи пари на КТБ. Но, аз искам да кажа за БНТ. Тя няма право да съществува в този си вид. По-добре българските граждани да си дават парите за предавания на частни медии, които да защитават обществения интерес. 

Сподели:
Напиши коментар »
(36)
1
тоя комплексар , като злобна махленка ден през ден ръси пенкилер приказки ! Всички в лай-а , само той в бяло ?!
2
И защо не канят Бареков и не го питат от къде милионите за къщата в която живее?
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Нещата с БНТ са тоно такива, като се има предвид кой режисира новинарските емисии и публицистичните предавания. БНТ е в ръцете на комунистите и на протестърите. А напоследът Кошлуков направо се оля, представяйки само една гледна точка представена все от бившите му съдружници от НДСВ и тн Ново време. Той самият е гола вода по отношение на професионална журналистика.
5
Защо се дава трибуна на полуидиота Бюреков?Толкова е прост, че няма на къде!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
дekа cа ти кeбапчeтата бе ?
11
Ха ха ха , щом тоя ортодоксален комуняга Васил Танчев от " Сова Харис" си признава, че ГЕРБ бие Импексовата шайка, значи Импексовата БСПдирастия сама е паднала в собствения си капана с интригите на двете Импексови кучки!! ......................................................................................................................................... Стига с тия измислени тераси и Бановци бе. Едни крали заводи, панаири, банки, хотели и къщи за гости, БТВ, БНТ заедно с НОВА услужливо мълчат, друг си купил нещо и е виновен, реват на висок глас поръчковите сайтове, и телевизиите на повикване. Ега ти Импексовата БСПдирадска държава сме беe, и после защо сме най бедната и изчезваща нация! Време е комунистическите кучки крали много, да влезнат в затвора. Жалкото е, Импексовата барсала и СС Момата няма да са първи, а ще е тяхната смърдяща кучка!!
12
искаш пак в Брюксел на 10000€ заплатка ама нема. Какво направи през цял мандат? Само резили
13
Барек ние импексовите кучки, нямаме изтребване, и доим тая скапана държава докато я затрий ме!
15
поради слаб зрителски интерес
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Тоя мършиляк отдавна е бита карта, но това не му пречи да стане герберска подлога. След месец му се полага 12 месечна борса..
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
колко много нецензурно съдържание! Кой беше този, че нещо друго ми говори името му!
21
Ха, научи му името най-после на този. Не е Танчев, а Тончев! Иначе лаеш!
22
Може и плик с изпражнения...Нали Бареков.
23
Барека е от ясен по-ясен! Но е прав за две неща - той винаги е работил в частния сектор и беше тотално проверяван! А Кошлуков лапа обществени - бюджетни пари, т.е. наши! Там е проблема и след като никой не гледа БНТ, защо продължават да наливат пари в нея? И докога партизанските снахи ще командват парада?
24
Баречка не знам къв си ама това ти беше царстването ! Чао бамбина ...
25
в Консерваторията по ДУДУК ! След блестящия му концерт с ДУДУК в Ковънт Гардън , на който е присъствала и самата кралица Елизабет и снаха и Меган, Бареков е придобил голямо самочувствие . Той е кандидатствал за Директор на ТВ Канал 1 , но го отрязали за връзките му в миналото с Цветан Василев ! Отказал е да става учител по литература и е приел професура в Консерваторията.
26
Не мога да отрека, че БНТ с новото си ръководство изпростя. Нещо повече, комунистите, а по едно време и Атака не слизаха от екрана. А днес свинщините по всички медии едновременно надминаха всичко. Помислете си кои лица от БСП бяха ангажирали вниманието ни сутринта. Това е повече от отвратително и постига обратния ефект.
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
„Скандалът „Апартамент гейт” с евтините или непълно декларирани жилища на властта удари ГЕРБ, което ще доведе до загуба на евроизборите, а освен това има риск и да провали опитите на премиера Бойко Борисов да убеди ЕС да прекрати мониторинга над съдебната система и борбата с организираната престъпност и корупцията. Това се посочва в материал на „Файненшъл Таймс”, посветен на основния политически сюжет у нас преди евровота. В публикацията се посочва, че обществото е било „шокирано” от броя на политиците от ГЕРБ, замесени в скандала, както и от лукса на жилищата им. Изброени са оставките на правосъдния министър Цецка Цачева, зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и няколкото зам.-министри, които „отричат да се извършили нещо нередно”, както и ситуацията с шефа на „Антикорупция” Пламен Георгиев, посъветван от премиера да излезе в дълъг отпуск по време на проверката на терасата му. Не е пропусната и ролята в скандала на „Артекс”, в чиито луксозни жилищни сгради в елитни столични квартали живеят част от замесените и които междувременно се оказаха принудени да спрат предизвикалия спорове проекти „Златен век”. Авторитетното издание отбелязва, че всички нередности са станали публично достояние, благодарение на Антикорупционния фонд, поредицата разследвания на БТВ и публикации в “Бивoлъ”. „Имиджът на ГЕРБ в Европа вече пострада. Този скандал няма лесно да бъде забравен – той докосва всеки българин. Хората могат да сравнят финансовите си възможности директно с тези на лидерите, като така виждат колко огромна е пропастта”, коментира пред „Файненшъл Таймс” д-р Моис Файон от Центъра за изследване на демокрацията.
29
Защо не сте го питали за кексоалната ориентация на Жамбаско Великий, който му беще подчинен в ЕП като на водач на листа и зам. председател на парламентарна група и дали става за евродпетат? М? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
30
Тате е КРАДЛИВ ПИПОН, завършил помощно училище, а неговия господар е ТИКВА....ГОЛЯМА ТИКВА,която СЕ EБE с кмета на Симитли.Срам ме е, но ТАТЕ ПЪПЕША КРАДЕ, и ни хрантути.
31
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
32
barekov i bairaktarov ne triabva da gi dopuskat v televiziata bairaktarov e neblagodarnik
33
Емил Кошлуков е един от многото комунистически седесари, каквато беше и другарката Корнелия Нинова. БНТ и БНР са комунистически медии управлявани за наша държавна сметка от примитивни руснаци. Рускинята Елена Йончева с майка рускиня е тъпа репортерка обслужваща руските интереси. Всички тези награбени имоти може би са привидно нейни, а зад тях стоят отново руснаци. Такава е била схемата и с милионите на Банев, който напълни бездънните съдрани от бедност и агресия по света руски комунистически джобове. Бареков се върти като пумпал насам-натам и не знае към кои да се тропоса.
34
Няма къде да ходи БНТ - БКП ще я разпърдуши за три дни. Наглостта и омразата на шпионите от БСП са за "възхищение"! Бареков, ти направи ли нещо против това в БНТ?
35
Снощи нагледно БНТ и Кошлуков показаха ,че наистина Кошлуков е комунистически седесар. Кошлуков е дал указания на камерата на БНТ да показва само зеления чорап ! Такова светотатство не е имало от ранния Тодор Живков ! През цялото време на предаването на тържествената церемония в центъра на екрана се мъдреше зеления чорап с маска на мумия. Важно е било за Кошлуков да покаже чорапа , а не церемонията. Такова светотатство на светлия празник ! И само като видиш как обикновените миряни са отделени с ограда, а пазвантите на чорапа стоят пред оградите вътре в храма и как чорапа и 3-4 пършивци се разхождат ,влизат ,излизат в олтара - пълна отврат !!! Ейййййй, Бог вижда ,долни богохулници и нови буржои ! Ще има Видов ден ! Помнете !
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 10532
архив

Имало съревнование м/у Руската и Американската армия по пиене на водка.
Попитали войниците кой може да изпие една бутилка водка. От двете армии можели около 500 човека. После попитали кой може да изпие две бутилки водка. От двете армии можели по около 100 човека. Когато стигнали до въпроса : ”Кой може да изпие 6 бутилки?”,от двете армии излезнал само по един човек. Когато попитали кой може да изпие 7 бутилки, руснака малко се замислил, но казал, че може, а американеца казал, че не може.
Дошло време да проверят дали руснака наистина може да ги изпие. Той обаче ги помолил да дойде след 10 минути и тогава да проверят. Върнал се след 10 минути и изпил 7 бутилки водка една след друга.Руската армия била много доволна, че е победила в съревнованието. Командира казал на войника:
- Браво на тебе! Само, че къде отиде преди това?
- Пробвах дали мога да ги изпия - отговорил войника.

няма нови новини
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
сега
2885
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Шефът на "Лев Инс" и експерти с разкрития за кибертероризма и хакерските атаки (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
x
АСТРОЛОГ ПРЕДУПРЕЖДАВА: Днес е ден на борба и време да поемете риск
x