Вход
София
Времето в София 15 o C

САМО В ПИК! Николай Бареков с разкрития за нападението над съпругата на Волен Сидеров! Подозират, че суданецът бил от секретните служби на някое арабско посолство (СНИМКИ)

САМО В ПИК! Николай Бареков с разкрития за нападението над съпругата на Волен Сидеров! Подозират, че суданецът бил от секретните служби на някое арабско посолство (СНИМКИ)

на 06.10.2018
106232
30
САМО В ПИК! Николай Бареков с разкрития за нападението над съпругата на Волен Сидеров! Подозират, че суданецът бил от секретните служби на някое арабско посолство (СНИМКИ)
Автор: Асен Рашков
06.10.2018
30
106232

Евродепутатът Николай Бареков коментира ексклузивно пред агенция ПИК неприятния инцидент със съпругата на председателя на Обединени патриоти Волен Сидеров. Припомняме, че Деница Сидерова беше нападната от судански граждани след пътен инцидент в столицата.

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! МВР с първи подробности за нападението над Деница Сидерова

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! МВР с първи подробности за нападението над Деница Сидерова

МВР излезе с първа информация за инцидента с участието на...

на 06.10.2018

"Цялата случка се разигра след 20.00 часа вчера. Преди това бяхме заедно с Волен Сидеров - няколко часа имахме разговор по тема, свързана с предстояща конференция, която организираме по линията на европарламента и консерваторите. След срещата се прибрахме. След около половин час получих позвъняване от колегата Байрактаров, който беше получил обаждане пък от Волен Сидеров за това, че има инцидент на "Симеоновско шосе", свързан със съпругата му. Понеже живея наблизо, тръгнах и с жена ми стигнахме там след около 10-ина минути", обясни евродепутатът пред ПИК.

"Заварих ги всички на "Симеоновско шосе". Имаше доста полиция. Съпругата на Волен Сидеров беше доста шокирана. Детето, заедно с още една дама, бяха в колата, а Волен водеше разговори с полицията, защото междувременно на мястото на самия инцидент беше останал само един човек, който се представи за суданец. Другите бяха избягали - имаше още един или двама човека с него, което според мен беше недопустимо, защото на практика участници в местопроизшествието го напускат без разрешението на органите на реда", уточни Николай Бареков.

"Въпросният суданец, който беше останал, видимо здрав мъж, се държеше доста спокойно и арогантно. Говореше на Деница по малко име, което много ме учуди. Разбираше български език, но предпочиташе да му се говори на английски. Най-интересното беше, че той наистина знаеше името на Деница, без да се познават. Все пак ние бяхме на мястото на инцидента буквално на 10-ата минута", разкри още той.

На въпрос дали е възможно в инцидента да има някакъв умисъл, Николай Бареков заяви: "Много е възможно, след като един или двама от арабите избягват, след като няма адекватно обяснение защо е станала тази катастрофа, при положение че и самите катаджии коментираха, че изцяло вината е на въпросните мъже. Ние призовахме да се направят бързо нарко и алкохолни експертизи. Аз присъствах на алкохолната експертиза - и на двамата шофьори беше отрицателна."

"Суданецът видимо разбираше български и по едно време започна да говори на български. Нямаше обяснение защо се е държал арогантно и защо са избягали неговите съучастници. Твърдеше, че имали работа, което беше доста странно. В момента, в който дойдоха следователите, аз напуснах", добави евродепутатът.

"Предполагам, че полицаите са задържали единственият суданец, който беше останал на мястото на инцидента. Но тук задавам ключовия въпрос - защо КАТ и МВР са позволили от двама или трима участници в това местопроизшествие, един или двама да напуснат. Ние дори не знаем кой е карал колата. Може да е бил този, който е избягал", категоричен е Николай Бареков.

На въпрос дали служителите на КАТ са си свършили коректно работата, той каза: "Хората от МВР бяха много любезно, но като цяло не си бяха свършили работата. Това е моето впечатление като свидетел, тъй като бях там в качеството си на приятел на семейството и журналист. В края на краищата ние отидохме да снимаме, тъй като първата версия, която се чу, е, че става въпрос за умишлени обстоятелства", уточни той.

"Не намирам връзка между инцидента и срещата ми с Волен Сидеров. Инцидентът стана изведнъж и беше с участието на чужди елементи, които по принцип не знаем какъв статут имат, този каза, че бил български гражданин. Аз първото, което си помислих, е, че става въпрос за група бежанци, които са нападнали жената на Волен Сидеров. Така изглеждаше цялата история. Поведението им беше доста адекватно и арогантно. Когато казвам адекватно, имам предвид следното - когато човек участва в катастрофа, той след това изглежда притеснен и шокиран. Така изглеждаше жената на Волен - тя беше шокирана, уплашена и стресната. А този, който беше извършителят на цялото това нещо, той беше абсолютно спокоен, аз съм мъж 2 метра, той беше колкото мен. Беше доста голям, не изпитваше никакъв страх от полицаите, дори решихме, че най-вероятно става въпрос за служител на секретните служби към някое арабско посолство. Разговаря с полицаите спокойно, беше арогантен, влизаше в пререкания с жената на Волен Сидеров, от време на време говореше за някаква Деница, това му бяха думите: "Деница това, Деница онова". Доста шокиращо и доста странна ситуация", заключи Николай Бареков.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(30)
1
izliza kato pri gospodarite.mnogo chsym za nichsto
2
какво общо има Судан с арабите? и въобще на кой му пука в Судан или на Арабския полуостров за Волен Сидеров или сайта ви?
3
Тези хора защо не се занимават с писане на криминални романи, а с политика?
4
Усмивки от старите ленти. България без Бареков и Сидеров
5
Боклуците и въшкарите като се реализират като такива, вдигат самомнението си до небесата и като древните феодали в Европа или самураите в Япония са готви да убият всеки, който ги е изгледал неподобаващо. Сирийският гражданин или какъвто и да е азиатски pязaн индивид и примат като представител на дивашка си менталност от същия тип като описаните местни "политици" е направил грешка, че се е захванал по подобна логика да изяснява на кого kлитopа е по голям и се оказва, че в РБ на изроди като Сидеров и Бареков инструментът е подплатен с полюцейска сила, плащана от нас- дебилите, търпящи такива боклуци. Накратко и набързо разказано в това е проблемът. Да живее българщината, спечелила пред сирийската или каквато е там примитивност. Ура! Ще гласуваме пак за вас, но срещу поне 1000 лева за глас, ако до тогава не умрем от глад, долни изроди.
6
кои , моля , са тези , които подозират , че суданеца , с когото госпожата и той взаимно са си счупили огледалата , е от секретните служби ?
7
Волен дори вади пистолет щото преди години и на магистралата му правиха атентат. Или евтин пиар или нелекувана параноя, пък знае ли се патриотите имат военен министър, някоя военна сделка може да е пропаднала...
8
Суданецът бил от арабските тайни служби, защото знаел името на Деница. Нищо, че е български гражданин, живее в България и се е нагледал на бялата Златка и партньорката й в живота. Всеки, който живее в България, може лесно да разпознае друсания поглед на Деница и изобщо не му трябва да е имал вземане-даване с арабските тайни служби. Между другото, добре е Сидеров и Бареков (колко неочаквано добра комбинация) да си мерят думите и да не набутват в конфликт с арабите, защото след тези изявления реакция от арабските страни ще има и не се знае колко остра ще е тя. Да не го викат нашичкия пак да ходи да танцува със саби като наложник от мъжкия харем.
9
И журналисти на мястото , с парашут ли са пуснати ? И от де на къде ще питат суданеца за името му , че и с какво гражданство бил ? С какво право ?
10
КАКВИ СА ТИЯ КОНСПИРАЦИИ. КОЙ МУ ДРЕМЕ ЗА БОЛЕН. ПАК РАЗИГРАВА ЦИРКОВЕ ДА НАПОМНИ ЗА СЕБЕ СИ. НИКОЙ НЕ СЕ ВЪЛНУВА ЗА БИТИЕТО НА БОЛЕН.
11
Докога бе,ще опростачване народа?!Четох новината в няколко ,други сайта!Деница предизвиква ПТП от което бяга!Суданецецът я застига и иска обяснение и полицейски протокол!Обаче е арестуван!!!!!!Типично по българо-балкански!А агентурата е спомената само при вас!Явно сте от ходовите патки с предварителна информация,или по-вероятно пак от пръстите изсмукали!
12
......БАИРАКОФ.........ГЛЕ МА К.УРВО УИРОПЗКА !....БУЛГАРИЯ Е СПА ЦЕНТАР НА ИДИЛ.....ТВА Е !......А СИДЕРЬОФ Е У МНО СЛОЖНОЕ САСТОЯНИЕ НА МОЗАКА !......ТОИ Е МОЗАЧНА КОМА !......
13
Какви тайни служби, какви 5 лв. На кой в Судан му пука за волен. Човекът е преследвал въпросната Деница, защото явно не е спряла при произшествието.
14
..................ТЕЯ ДВА НАЧИ ЦВАИ ИДЬОТЕН ТРЕА ЗА ПУДСТРЕКАТЕЛСВО А СА ВЕЧИ РОБИНИ НА АЛ ИДИЛ ЖАМАХИРИЯ ХАЛИФАТ СУДАН !.....И.....А ГИ Е.БАТ !......БАИРАКОФ СЕКИ ЧАС А ГАЗОНОСЕЦ СИДЕРЬОФ ВЕДНАЖ НА ДВА ЧАСА ШО Е МНО МАЛАК !.....ЗЕМАТ ГУ УВРЕДАТ САВСЕМ !....
15
суданец с джип хаиде стига вече я сега да си каже и маичиното мляко какво тьрси в бьлгария
16
Волния ще го карат в хaрем... Оммммм Шива намасте:Волния ще го карат в хaрем... Оммммм Шива намасте:)
17
Да я заведе на Варадеро С народна пара да я поуспокои, ЧЕ без Воленова ДЕНИЦА както ще прави България. Оф лошо много лошо.
18
А каква им е работата на СИДЕРОВ,БАРЕКОВ И БАЙРАКТАРОВ --ЗАЕДНО ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ,ОСВЕН,АКО НЕ СА ГИ МЪТЕЛИ НЯКАКВИ ЗА СЪВМЕСТНО УЧАСТИЕ НА ЕВРО ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ 2019 ???
19
Драгалевци е станал дилърски център на всички отрепки-наркотрафиканти и наркомани.Не една и две катастрофи станаха,благодарение на наркомани с изтекли или без книжки,чакащи с големи усилия да започне трафика и да се влеят в него.За суданеца само бой,глоба,пандиз и депортация!
20
Суданецът който избяга носеше танк Т34,аз съм свидетел.
21
ЛАПА ... Прави хубав, дълбок минет ...
22
Дууууу дууууу дууууу дудуче:)))
23
Ти го видя да вади пистолет,така ли бе yрyд?
24
Пик луднали сте , "кво нападение , кви пет лева" , по глупави сте отколкото предполагах или гушите от сидерчо , всеки божи ден стотици хора попадат в пътни инциденти и никой не пише за това , а милиционерите си правят квото им скимне , а "баречката " явно гледа много филми вместо да работи в европарламента , мишки ,мишлета нагли ., време е да си ходите! Достатъчно се нагушихте ?
25
Доколкото си спомням името на дyдyka бареков бе лaйHяH kaпyT.
26
Абе, нещастни троладжии явно на вас не прави впечатление ,че по голямата част от пернишките у нас с български паспорти всички до един са ,ХОРА НА ДС И СЛУЖБИТЕ,,...... Аз познавам поне десетина които дори не крият ,че са със ,,специален статут,,! За това са и така арогантни а за благодарност им е разрешено да търгуват с наркотици и всичко друго законно и незаконно! ! ! До тук стига толкова..........
27
Абе, нещастни ТРОЛАДЖИИ явно не ви прави впечатление,че по голямата част от ЧЕРНИЛКИТЕ у нас са хора на ДС и Службите.......И са момчета за мокри поръчки! ! Аз познавам поне десетина такива, които дори не крият ,че са със ,,Специален статут,, у нас..За това са и с такова самочувствие и арогантни когато им се наложи ! ! А за благодарност им е разрешено да търгуват с наркотици ,оръжие и всичко друго законно и незаконно За сега стига толкова...........
28
До кога ще търпим тези челни муцуни
29
sigorno e imalo neuspe6ni pregovori sa islisaneto na semeistvo siderovi v sudan
30
На Дудука му говорят извънземните...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 13056
архив

Вселената има край! Чък Норис го е определил!

няма нови новини
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
сега
1404
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Психолози обясняват как да започнете разговор с човек, който ви привлича
x