САМО В ПИК: Нова скандална манипулация на изборите - ето как помпат гласове на харвардите (ФАКСИМИЛЕТА)

Епицентър

САМО В ПИК: Нова скандална манипулация на изборите - ето как помпат гласове на харвардите (ФАКСИМИЛЕТА)

136845
на 20.11.2021
САМО В ПИК: Нова скандална манипулация на изборите - ето как помпат гласове на харвардите (ФАКСИМИЛЕТА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

За нова скандална манипулация на изборите от 14 ноември сигнализира Нидал Алгафари в социалните мрежи. За да не е голословен, политическият анализатор и пиар подплати думите си и с официални документи.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Приятели, получих следните документи и съм впечатлен.

Партия №25, Продължаваме промяната, според машината има 103 (сто и три) гласа.

Партия №25, Продължаваме промяната, според контролното преброяване на разписките има САМО 23 (ДВАДЕСЕТ И ТРИ) ГЛАСА!!!

Предполагам, че е някаква много досадна грешка и подписалите се от всички политически партии са броили грешно, неправилно или просто не знаят да броят. Нямах никакви съмнения относно резултатите. Продължавам да нямам такива", коментира Алгафари разминаването в гласовете за партията на Кирил Петков и Асен Василев.

От линковете, които Нидал публикува, става ясно, че съгласно протокола на Секционната избирателна комисия за преброяването на контролните разписки, подписан от комисия в състав Емилия Вълковска (председател), Наталиа Джорджинк (зам.председател), Александър Иванов (секретар) и членове Елена Богатева, Божидар Станчев и Денис Петров, партията на харвардите е получила само 23 гласа в една от секциите в 24 МИР-София.

Гласовете за Канадеца и Асен Василев обаче изненадващо скачат четворно в другия документ, който е от данните на машината и е качен отново на сайта на ЦИК.

Очаквано в сумарния протокол, който се приема от ЦИК и като краен, резултатът на "Продължаваме промяната" остава 103 гласа.

Така въпреки, че от Секционната избирателна комисия са преброили само 23 разписки за новоизлюпените политици, те всъщност прибират четири пъти повече гласове незнайно как и защо.

В 24-ти МИР в София от "Продължаваме промяната" влизат четирима души - самият Кирил Петков, юристката на "Продължаваме промяната" Лена Бориславова, Никола Минчев и Радостина Ценова.

Припомняме, че в деня на изборите политическата формация на Петков и Василев обърна резултатите и спечели предсрочния парламентарни вот с 25.67% от гласувалите избиратели или 673 141 души. ГЕРБ-СДС остана на второ място с 22.74%, като бюлетина за тях са подали 596 456 избиратели.

Въпросът е колко неволни или нарочни грешки като тези в документите долу са били допуснати в услуга на "Продължаваме промяната"!?

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК