САМО В ПИК: Общинарка от БСП и дружка на Корнелия Нинова помляла магазина в центъра на София с мерцедеса си (СНИМКИ)

Политика

САМО В ПИК: Общинарка от БСП и дружка на Корнелия Нинова помляла магазина в центъра на София с мерцедеса си (СНИМКИ)

121679
на 25.05.2020
САМО В ПИК: Общинарка от БСП и дружка на Корнелия Нинова помляла магазина в центъра на София с мерцедеса си (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Общинарка от БСП в по-предишния мандат на Столичния общински съвет е жената, помляла магазин в центъра на София, научи ПИК. Както медията ни съобщи по-рано днес, шофьорка с тузарски "Мерцедес" влезе в магазин .до централна поща, като първо е бутнала пътен знак и след това е влязла през витрината в търговския офис, собственост на Ирина Николова. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Жената зад волана е била 65-годишната Таня Найденова Митова, научи ексклузивно ПИК. Тя е адвокатка и бивша общинарка от БСП в мандатите от 2003 г. до 2011 г. През 2009 г. пък е била кандидат за депутат от столетницата във Враца, но не е успяла да влезе в парламента. 

В мандата на правителството на Пламен Орешарски е назначена за председател на Патентно ведомство.

Докато е общинарка от БСП Митова е забъркана в мощен скандал покрай концесия на автобусна линия в София. Оказва се, че тя е отдадена на фирма, в която участва и мъжа й Димитър Митов заедно със свой съдружник - Коста Илиев. Друга фирма на последния пък е регистрирана на един и същ адрес с фондацията на Митова - "Слънце за децата ни". 

С днешна дата маститата адвокатка, която е на 65 години, но не е загубила вкус към скъпите и мощни коли, върти общо три фирми - фондацията си, кантората и компания за внос, спедиция и търговия - "Грийнплант".

Според хора от БСП тя остава ключов фактор в партията, като укрепва позициите си в последните години покрай новата лидерка Корнелия Нинова, която й била близка дружка. Председателката на БСП я гласяла да оглави женската организация на столетницата, както й е член на комисията по прекия избор.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 30
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК