САМО В ПИК: Олигарх реди правителство на Слави Трифонов

ТОП НОВИНАТА

САМО В ПИК: Олигарх реди правителство на Слави Трифонов

291505
на 14.04.2021
САМО В ПИК: Олигарх реди правителство на Слави Трифонов
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Олигарх, доскоро смятан за особено близък до ГЕРБ, Борисов и ДПС, редял кабинет на Слави Трифонов, научи ПИК от два независими един от друг висши източници.

препоръчано

Въпросният олигарх бе и телевизионен магнат, но продаде собствеността си на чуждестранни инвеститори. 

В неговия луксозен ресторант Трифонов разпускал през вечер, когато физическото му състояние позволявало. 

Този човек олицетворява принадлежността на проекта "Има такъв народ" към задкулисието и Сараите в Бояна, той е живият мост с Доган, разкриват източниците ни. Задачата на олигарха била да подсигури назначаването на министри, които да протежират бизнес интересите и икономическите проекти на ДПС.

Припомняме, че още миналия ноември Аглика Виденова, юристконсулт в Националния съвет на БСП, написа в социалните мрежи, че всяка вечер шоуменът с мераци за политиката Слави Трифонов се среща с бизнесмена Кирил Домусчиев.

По думите й двамата ядат, пият и се договарят за управлението на страната след падането на Бойко Борисов от власт. Виденова разкрива, че заедно с тях на срещите присъстват и други хора със скъпарски коли и съветва хората да не очакват някаква промяна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК