САМО В ПИК: От шубе да не го набие ли? Асен Василев с охрана за дебата с Делян Добрев (СНИМКИ)

Епицентър

САМО В ПИК: От шубе да не го набие ли? Асен Василев с охрана за дебата с Делян Добрев (СНИМКИ)

157606
преди 4 часа
САМО В ПИК: От шубе да не го набие ли? Асен Василев с охрана за дебата с Делян Добрев (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Политически анализатори и депутати още не могат да повярват - Асен Василев набра кураж да се изправи в предизборен дебат с Делян Добрев! Горещият диспут се разпали до червено тази сутрин в ефира на bTV, но интересното не бе само това, което се случи в студиото на Мария Цънцарова и Златимир Йочев, но и извън пределите на телевизията.

препоръчано

Публично известен факт е, че след трите им съвместни участия в "Панорама" съпредседателят на "Промяната" избягваше да приема покани да спори по актуални политически въпроси очи в очи с Добрев. Затова народни представители предполагат, че този път е възмъжал само и единствено заради присъствието на още двама кандидат-депутати в предизборното студио - Цончо Ганев и Валери Жаблянов. "Трябва да има кой да ги разтърве, ако Добрев го набие в студиото", коментират с чувство за хумор в средите. 

Дали заради последното или не, но Асен Василев се появи с личния си бодигард пред сградата на бТВ тази сутрин, видяха на място фоторепортерите на ПИК. Нещо повече - за кураж си доведе и една от пиарките на "Промяната" (блондинката на снимките долу - б.р.). 

Лъчезар Ставрев, който преди да стане телохранител на Василев, бе записан като нещатен сътрудник в Народното събрание в област "Сигурност" на вече бившия депутат Искрен Митев, докара началника си и пиарката му. След което в ролята на бодигард влезе русата дама, която придружи Василев до студиото.  

Направи обаче впечатление надменното поведение на Асен Василев. Ортакът на Кирил Петков се възползва от служебния паркинг на телевизията, сякаш той е негова собственост. Районът около студиото на бТВ е "Зелена зона", но всеки столичаниn знае, че там има и частен паркинг!

Тоест на бившия финансов министър му се досвидя да си плати паркинга и като един харвардски "големец" се възползва от безплатната опция. 

По същото време и Делян Добрев, и Цончо Ганев, и Валери Жаблянов паркираха автомобилите си в частния паркинг, в който за един час престой таксата е 3 лв. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК