Вход
София
Времето в София 0 o C

САМО В ПИК: Охраняват жената и децата на Таки с трикове на КГБ - манекенката Боряна Шехтова на курс по самоотбрана при руски разведчик

САМО В ПИК: Охраняват жената и децата на Таки с трикове на КГБ - манекенката Боряна Шехтова на курс по самоотбрана при руски разведчик

на 14.01.2020
78296
6
САМО В ПИК: Охраняват жената и децата на Таки с трикове на КГБ - манекенката Боряна Шехтова на курс по самоотбрана при руски разведчик
Автор: ПИК
14.01.2020
6
78296

Фобия да не бъде похитен някой от членовете на семейството му преследва наркобоса Христофорос Аманатидис-Таки. Наследникът на Георги Илиев във ВИС е снабдил имението си в Дубай с последно поколение техника за защита, но самият той и жена му Боряна Шехтова са усвоили и трикове за самозащита, използвани от КГБ.

През миналата пролет в емирствата, където се укрива от дълги години, Таки се запознал с руснак, чийто баща навремето бил шпионин в Службата за държавна сигурност на Съветския съюз, шушукат авери на Аманатадис от родния ъндъграунд.

След разформироването на тайната съветска полиция през есента на 1991 г., бившият агент издал на сина си до най-малки подробности най-популярните методи за самоотбрана и шпионаж, за да ги използва в бизнеса си. Запознати предполагат, че по всяка вероятност съвместен бизнес е свързал руснака на име Юрий и Таки, а след като отношенията им прекрачили деловите граници, синът на разведчика предал част от знанията си на своя ортак.

Още преди две години Христофорос Аманатидис пръснал над 30 хил. евро за най-новото поколение проследяващи устройства, с които във всяка минута да знае къде се намират жена му - бившата манекенка Боряна Шехтова и двете му деца, по-малкото от които се роди миналата година. В телата им са имплантирани специални чипове. Смята се, че според плановете на тайното световно правителство, такива ще носят всички хора най-късно до 2070 г. и те ще изместят такива атрибути на съвременното общество като хартиените пари и лични карти и ще се превърнат в главен инструмент за комуникация на човека с обкръжаващия го електронен свят.

Чрез проследяващите устройства Таки донякъде си гарантирал, че никой от враговете му няма да сглупи да похити членове на семейството му, тъй като моментално те ще бъдат открити. Но въпреки това модерно превантивно средство срещу отвличане, Аманатидис и Юрий обучили Шехтова и на някои от триковете на старите руски шпиони.

Така например, освен със задължителната охрана от поне трима души, Боряна не напускала имението в Дубай, без да е въоръжени. Въоръжението й всъщност било не истински пистолети, а под формата на червило - единствената изцяло дамски атрибут, който всъщност е един от най-точните пистолети с 4.5 милиметрови куршуми.

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17951
архив

Когато Виктор Юго трябвало да мине границата на път за Прусия, митничарят го попитал:
- С какво се занимавате?
- Пиша!? 
- Аз питам с какво изкарвате прехраната си!
- С перото.
- А-ха, добре! 
И записал на съответния формуляр: "Виктор Юго - търговец на пера".

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валери Симеонов приветства новите мерки срещу коронавируса, но има забележки: Детските площадки и басейните са опасни, БСП масово не носят маски в залата (ОБНОВЕНА)
x
Според мъжете има четири типа жени, вижте към кой от тях принадлежите
x