САМО В ПИК: Павел Колев не знае за слуховете, че тотото ще финансира Левски

Футбол

САМО В ПИК: Павел Колев не знае за слуховете, че тотото ще финансира Левски

23788
на 28.02.2020
САМО В ПИК: Павел Колев не знае за слуховете, че тотото ще финансира Левски
Автор:   ПИК

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви ексклузивно пред агенция ПИК, че не може да коментира слуховете, че Българският спортен тотализатор ще стане спонсор на футболен клуб Левски.

препоръчано

По-рано днес се появи информация в някои медии, че Българският спортен тотализатор става спонсор на Левски и ще налива в клуба по 1 млн. и 100 хиляди лева ежемесечно. Ако информациите отговарят на истината, това почти сигурно означава, че Левски ще бъде обезпечен финансово след акцията срещу собственика на "сините" Васил Божков и след отнемането на лиценза на "Националната лотария".

По този повод агенция ПИК потърси изпълнителния директор на Левски Павел Колев, който заяви, че в момента не може да коментира темата, тъй като снима клип и е зает.

На въпрос на агенция ПИК, че това е много голяма новина, ако е вярна, и от нея може да зависи бъдещето на клуба, защото се говори за финансиране от над 1 млн. лв. месечно, Павел Колев заяви: "Това вие го казвате. Аз не знам такова нещо."

Припомняме, че до този момент официален спонсор на Левски беше "Националната лотария", но депутатите приеха закон, според който моментните лотарийни игри могат да бъдат само държавни, като по този начин лицензът на "Националната лотария" беше отнет. Промените в закона съвпаднаха и с акцията срещу Васил Божков и обвиненията срещу него. Бизнесменът избяга в Обединените арабски емирства и в момента се чака решение на тамошните власти за екстрадирането му.

Решението на парламента за лотарията и обвиненията срещу Божков доведоха до съмнение около бъдещето на Левски. В края на януари стана ясно, че месечната издръжка на отбора възлиза на около 2 млн. лв., а сините фенове запознаха мобилизация в опит да помогнат на клуба. Освен акция по закупуването на абонаменти карти, от клуба организираха и кауза "Всички за Левски", където симпатизантите на отбора могат да помагат финансово чрез есемеси.

Слуховете, че Българският спортен тотализатор, който от днес е с ново ръководство, в което фигурира и синята легенда Христо Йовов, ще финансира Левски с над 1 млн. лв. всеки месец, може обаче да означават край на съмненията около финансовото обезпечаване на клуба.

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това