САМО В ПИК: Парковете опустяха след последните мерки на щаба - на "Витошка" обаче кипи от живот, пред магазините и аптеките се нижат опашки (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Животът днес

САМО В ПИК: Парковете опустяха след последните мерки на щаба - на "Витошка" обаче кипи от живот, пред магазините и аптеките се нижат опашки (ФОТОРЕПОРТАЖ)

93757
на 21.03.2020
САМО В ПИК: Парковете опустяха след последните мерки на щаба - на Витошка обаче кипи от живот, пред магазините и аптеките се нижат опашки (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Парковете в София почти напълно опустяха след последните мерки, които бяха въведени вчера със заповедта на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, видя ПИК. Както медията ни съобщи, според новите забрани се преустановяват посещенията на паркове, градски градини, спортни и детски площадки и съоръжения на открити и закрити обществени места.

препоръчано

И въпреки слънчевото и топло време в София, днес парковете бяха пусти и само от време на време се виждаше някой объркан столичанин, който да минава през тях. За реда в парковете и градините наблюдават и екипи на полицията, видяха фоторепортерите на агенция ПИК.

Не така обаче стоят нещата на най-оживеното място в столицата - бул. "Витоша" и градинката пред НДК. И макар минаващите в района драстично да са намалели, все още много хора се разхождат спокойно, необезпокоявани от заповедта на министъра.

На опашки, но спазващи голяма дистанция, се редят и хората пред магазините и аптеките. Фоторепортерите на агенция ПИК установиха, че опашки пред хранителните магазини и аптеките в столицата има, но те не са големи, а столичани, желаещи да си напазаруват, чинно си чакат реда и спазват голяма дистанция.

Парковете в София опустяха.

На "Витошка" и пред НДК все още се разхождат хора.

Пред хранителните магазини и аптеките се вият опашки, но столичани стриктно спазват дистанция и изпълняват и останалите мерки за безопасност.

Сподели:
Бомба x
Мини хеликоптерът на Марс с четири полета в следващите седмици Мини хеликоптерът на Марс с четири полета в следващите седмици
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с първи думи след връчването на мандата: Търсим подкрепа от ИТН и ДБ, няма да бавим излишно процедурата (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с първи думи след връчването на мандата: Търсим подкрепа от ИТН и ДБ, няма да бавим излишно процедурата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 226
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това