САМО В ПИК! Партиец от ДеБъ ще превъзпитава 6 милиона българи - патриотизмът и религията били вредни (ВИДЕО)

Акценти

САМО В ПИК! Партиец от ДеБъ ще превъзпитава 6 милиона българи - патриотизмът и религията били вредни (ВИДЕО)

63652
на 22.02.2021
САМО В ПИК! Партиец от ДеБъ ще превъзпитава 6 милиона българи - патриотизмът и религията били вредни (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Скандален кадър на "Демократична България", по-известна и като ДеБъ, взриви социалната мрежа Фейсбук със свое видео, видя ПИК. Във видеото Христо Милчев говори небивалици за патриотизма и религията и твърди, че е гражданин на света и хуманист, но понеже не може да помогне на всички хора по света, сега ще бъде само примерен български гражданин, защото "може много по-лесно да импактне (б.а. въздейства) тези 6 млн. български граждани, отколкото целия свят.

препоръчано

Ето какво още споделя в култовото видео Христо Милчев от ДеБъ.

"Патриотизмът, подобно на религията, е вреден, защото не е логичен. Всяка една позиция, всичко трябва да бъде изградено на база на логика. Или поне такъв е моят мироглед. И аз не виждам логиката в това да кажеш: "Аз обичам родината", при условие че какво е родината? Ако се окаже, че ти си отгледан в различна родина и при раждане са те сменили, това означава ли, че ти си живял в лъжа и си обичал нещо грешно?

Обичам всеки български град. Но ако примерно утре Турция ни подари Истанбул и него ли почваме да обичаме, или той някак си не е... Не мога да осмисля това.

Само да кажа - това в никакъв случай не означава, че аз се отказвам да участвам в политиката на държавата и така нататък, защото нали съм гражданин на света. Факт е, че аз като човеколюбец, хуманист искам да помогна на всички граждани, но нали би било много трудно да си гражданин на целия свят, затова сега съм окей да съм примерен български гражданин само и само защото мога да имактна тези 6 млн. човека много повече, отколкото целия свят", споделя във видеото кадърът на Христо Иванов и ген. Атанасов, който се хвали, че може и да е кандидат депутат.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това