Вход
София
Времето в София 7 o C

САМО В ПИК: Петър Мутафчиев и Костадин Паскалев с кърваво писмо до Корнелия Нинова на Националния съвет на БСП

САМО В ПИК: Петър Мутафчиев и Костадин Паскалев с кърваво писмо до Корнелия Нинова на Националния съвет на БСП

на 11.11.2018
58207
29
САМО В ПИК: Петър Мутафчиев и Костадин Паскалев с кърваво писмо до Корнелия Нинова на Националния съвет на БСП
Автор: ПИК
11.11.2018
29
58207

Кърваво писмо разпратиха до всички от Националния съвет на БСП двама от знаковите му членове - Петър Мутафчиев и Костадин Паскалев.

В него те призовават политиците от БСП да скъсат с всякакви зависимости от едрия капитал и управляващите, да променят мнението, че те са партия на компромисите, както и образа си на непоследователна опозиция, да не допускат в редиците на БСП и особено в парламента хора със зависимости от бизнеса, както и да предприемат редица организационни мерки за налагането на политиката на партията.

Двамата подписали социалисти ще настояват това възвание да бъде разгледано, а може би и гласувано от партията. Двамата са и сред над 50-те социалисти, подписали протеста срещу начина на управление на БСП и начина на назначаване на Йордан Мичев за главен редактор на в. "Дума".

Припомняме, че Нинова не допусна разглеждането на тази точка да мине по-напред в дневния ред на днешния пленум и тя остана последна с цел да измори опозиционерите и да не остане достатъчно време за разглеждането й.

Ето и пълния текст на писмото на Мутафчиев и Паскалев:

ДО КОРНЕЛИЯ НИНОВА

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС НА БСП

ДО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ИБ НА НС НА БСП

ДО ЧЛЕНОВЕТЕ НА НС НА БСП

 Уважаеми другари,

Живеем във време, в което България се намира в тежка обществено-политическа криза. Управлението на ГЕРБ доведе обществото ни до тежко разслоение. Богатите стават все по-богати, бедните – все по-бедни. Видимите резултати: недостъпно здравеопазване, демографска катастрофа, липса на адекватна грижата за хората с увреждания, ширеща се корупция на всички нива, предварително уговорени обществени поръчки, нагло присвояване на обществени средства, унищожаване на малкия и средния бизнес.

Създадената порочна система на управление от самите управляващи съсипва държавността, унищожава обществото, създава неравенства и ограбва българските граждани.

Къде сме ние от БСП?!

БСП не иска да е част от такава политическа система.

Тя трябва да положи усиля да спечели доверието на хората, да стане изразител на желанията им. Можем ли да бъдем политическата сила, която иска и е способна да сложи край на унищожаването на България и да предложим справедливо управление на българите?!

Убедени сме, че БСП е срещу системата, в която едрият капитал налага на управляващите от ГЕРБ политики, чрез които реализира конкретни свои бизнес интереси. А не трябва ли да е обратното - бизнесът да подкрепя политически и управленчески идеи?

Не е ли време да обърнем управленческата пирамида, така че на върха й да стои общественият интерес, чрез изпълнение на заложените в основата й политики по развитие на икономиката и бизнеса, на социалните сектори, свободите и правата на българските граждани?!

За да направи това, БСП трябва чрез своите действия, политики и програми, да гарантира възстановяване на държавността и подобряване качеството на живота.

Какво трябва да направим и имаме ли сили за това?

За да излезем от статуквото и да докажем, че се борим с пороците на системата следва:

Необходимо е идеологическо и организационно укрепване на БСП.

ИДЕИ:

ОРГАНИЗАЦИЯ:

ХОРАТА:

Защо си позволихме да напишем това писмо до Националния съвет на БСП?

Защото това е органът, който колективно управлява нашата партия, на който Уставът дава права между Конгресите да приема важните за партията политически решения и заедно с помощните му органи да изгражда стратегии за политическото ни поведение.

Обръщаме се към Председателя на НС на БСП и Изпълнителното бюро: Време е да се спре с непрекъснатото противопоставяне на личностни интереси в партията, да се използва максимално експертния и политически капацитет при формирането на политиките ни, да се зачита различното мнение и всички заедно да приемем предизвикателствата, пред които сме поставени.

БСП е единствената политическа сила, която може да спре пагубната за България „управленческа система на Бойко Борисов“, системата на най-наглите унищожители на българската държавност.

Вярваме, че направените от нас предложения ще се обсъдят и доразвият с конкретни мерки от страна на Националния съвет.

С другарски поздрав,

Костадин Паскалев

Петър Мутафчиев"

 

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(29)
1
............НИЕ САВЕЦКА USA ВИКАМЕ КУРНЕЛЕИ УГЗОТИ ИУФПУДКАТИ !....КОЗМАТА МААЗНАЯ ДООЛНАЯ СЕЛЕНКА !......
2
Как не им свърши кръвта на БСП
3
............ТРЕА СА ТУРИ РЕД У КОЧИНАТА !......КОИ Е ДЕУЖУРЕН ПО БАНКЯ ?......ХИТЛЕРЕ......МУЗОЛИНИ.....ИЛИ ИОСИФ ВИСАРИОНИЧ ?......ИОСИФЕ АИДИ ФАШТАИ БАЛАЛАИКАТА БУЛГАРИКЯ ШО Е У НЕУРЕДУ !.....ТЕЯ ПОЛУДЕА ИОСИФЕ !.....ТРЕА ИМ НЕКОИ ФАКИР А ТЕ ИМАТ ТИКВА !.....КВО .....МИ ТИКВА ЗА СИЦКО !.....
4
Стегни Дупето Без Упражнения !Лесно и Бързо поддържане на теглото за мързеливки http://bit.ly/2EJ30d5
5
На улицата съм. ШАЙКАТА СИ ОТИВА. :-)
6
След великото разграбване от 89-та до 2000-та годиниа социалистите не могат да простят на никой който им слга прът в колелата по пътя на вторичното разграбване.Бойко Борисов още дълги години ще им се явява на сън - докато са живи.
7
Почвайте де пеете Моя страна, Моя България!
8
защо не пишете за протестите ???
9
От кога собственика на пик се изживява като говорител на борисов. П,е,д,а,л. ,с,м,о,т,а,н защо след твоите умопомръчителни мисли няма място за коментари.
10
Най - наглите унищожители на българската държава били единствената политическа сила, която можела да спре Борисов ! Откъде това самочуствие ? А как ще "скъсате" връзките с бизнеса като самите вие сте от богати по богати ?
11
Нали именно БСП създаде едрият Капитал кат ограби Народа и Държавата
12
НАРОДА СЕ СЪБУЖДА.ПРОТЕСТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА
13
Защо не пишете за протеста бе подлоги
14
БОЖЕ ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ!!!КРАДЦИТЕ ВИКАТ ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!!ДС КАДРИ ГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ???КАКВО ДОЖИВЯХ!!!КЪРВАВО ПИСМО ПОДИСАНО С КРЪВТА НА НАРОДА НИ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА СЛЕД 89Г. КАКТО ГО НАПРАВИХА ПОЛЯЦИ УНГАРЦИ ЧЕХИ ...... А НЕ С ПОДСКАЧАНИЯ ПО ПЛОЩАДИ!!НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ НА ПРЕХОДА СЕГА СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ РОДОЛЮБЦИ!!!УНИКАЛНО КАТО ЯВЛЕНИЕ В СВЕТОВЕН МАЩАБ!!!
15
И рече им тя: Като се молите ще казвате, Майко наша, Ти която си ни в сърцата! Да се свети Твоето име в душите ни! Да дойде Твоето Царство и да бъде Твоята воля в дявола Путин, както на небето на НАТО, тъй и на земята на Европейския съюз! Не ни вземай днес насъщния кокал, и прости нам дълговете, дето се каним да направим за поколенията! И ни въведи нас в изкушението на властта, но избави ни от лукавите ГЕРБ-аджии, защото Твое е царството земно и властта в него. Амин!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Спонсорите на БСП и местни, и Задунайски определят цените на горивата, а комунистите се гласят да идват на власт. Дали ако стане ще поевтинеят горивата? Иначе трябва да се протестира. Това е начина. Белким се сетят да намалят малко акцизите.
18
Обещайте, че ще се разграничите от Пеевски и ТОВА е достатъчно да спечелите всички избори. Ама защото сте наистина глупаци и зависими от НЕГО, никога няма да спечелите никакви избори.
19
се гласува както в Северна Корея. 100 % за българския Ким Чен Ун - Боко Тиквата!
20
Да си кажа честно, винаги досега съм се отнасям много подозрително към призивите и изводите на "милото и обичаното"ми сайтче-"безсребърниче"към проблемите на БСП, но напоследък, четейки внимателно материалите им им между редовете и загрижеността им към червената опозиция и тяхната лидерка, едно скрито гласче започна все по-често да ми нашепва "недей да се подреждаш по казаното ачик и "мнимата загриженост"на "милите ти приятели"за съдбата на цветето -герберово, всичко е само за камуфлаж и за успокоение на суджучените тикви,недей да забравяш, че нашето момченце е печено в такива игрички и си постила за онзи момент, когато кранчето ще спре"!Прочетох внимателно повторно написаното по въпроса от тях, замислих се дълбоко и нещо започна да ми подсказва ,че тайнствената гласче може да излезе право! Времето ще подскаже дали не греша!
21
Jalko gospoda ot BSP vie sazdadohte edria kapital u vas sa sadebnata vlast vie kontrolirate gorivata va6i firmi stroiat pati6tata ograbihte darjavata kakvo pove4e iskate _zasramete se inikoga pove4e ne govorete Vie ste sram za Balgaria
22
Jalko gospoda ot BSP vie sazdadohte edria kapital u vas sa sadebnata vlast vie kontrolirate gorivata va6i firmi stroiat pati6tata ograbihte darjavata kakvo pove4e iskate _zasramete se inikoga pove4e ne govorete Vie ste sram za Balgaria
23
Cладури, скоро ще дойдем на власт.
24
Баце си отива, другарки и другари. Тъжно ми е!
25
Vie kato selianin si zashtitavate seliankata Ninova, ha stoite si v oborite
26
Хора, пазете си децата. те са тук, с бебешките си нахилени мутри-съвременните педофили.
27
Тук само заглавията да четеш и ще се ошашавиш! Гаранция от П. И. К...
28
"Скъпи Другари , не позволявайте "нищото" нинова да ни води !
29
За Петър Мутафчиев всички знаем, че окраде с високите си комисионни всички поръчки по железопътна ИНФРАСТРУКТОРАТА . Натрупа богатство по голямо и от Корнелия Нинова . За другия придворен шут да не говорим... той БЕ дясната ръка и вице на дедо Цар и приказката за 800 те дни
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 9072
архив

Пожарникар спасява възрастна жена от пожар:

- А сега, госпожо, стиснете зъби! Започваме да се спускаме!

- О, но в такъв случай ще трябва да се върнем. Оставих ги на масата.

няма нови новини
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
сега
1489
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищи задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания (ОБНОВЕНА)
x
ГОРЕЩО: Ето ги най-чувствените пози според размера (18+)
x