Вход
София
Времето в София 0 o C

САМО В ПИК! Писателят Христо Стоянов осмя Радев: Просташки акт! Реши с бактериологично оръжие да покоси ЕС. Този човек не може да управлява жена си, тръгнал да управлява държавата

САМО В ПИК! Писателят Христо Стоянов осмя Радев: Просташки акт! Реши с бактериологично оръжие да покоси ЕС. Този човек не може да управлява жена си, тръгнал да управлява държавата

на 22.10.2020
165964
0
САМО В ПИК! Писателят Христо Стоянов осмя Радев: Просташки акт! Реши с бактериологично оръжие да покоси ЕС. Този човек не може да управлява жена си, тръгнал да управлява държавата

Поредният гаф, сътворен "импулсивно" от държавния ни глава Румен Радев, който посети с официална делегация Естония и не съобщи, че е бил в контакт със заразен с коронавирус, предизвика вълна от реакции след изгонването му от Талин и последващите лъжи от негова страна.

Специално за ПИК писателят Христо Стоянов коментира поведението на президента Радев, което става все по-опасно за държавата

- Господин Стоянов, как ще коментирате поредния гаф на президента Радев, този път - на дипломатически терен, в чужда държава - Естония. Още повече, че информацията за контакта със заразения с коронавирус дойде не от българска, а от естонска страна.

- Това просто показа, че е безотговорен. Нас ни управлява безотговорен човек. Защото той е част от управлението, в крайна сметка, на тази страна. И изведнъж вдигаш страната срещу собственото си управление. На всичкото отгоре контактуваш и сееш зараза... Дори да не сееш зараза - тук наистина става въпрос за лична отговорност. Меко казано, това е просташки акт! Наистина е просташки акт. Само човек с много ниско интелектуално ниво може да направи подобно нещо. Защото един нормален човек би си задал въпроса - добре, ами ако заразя някого.

Може да се разсъждава и чисто комично в цялата тази ситуация. Че е решил с бактериологично оръжие да покоси ЕС, да го обезглави. Защото това е бактериологично ли, вирусологично оръжие ли, но това е положението. 

- Може би защото НАТО не го допусна в секретната си база, затова е премълчал.

- Да, решил е да ги умори изотвън.

- Това, според вас, какви липси издава? Най-малкото е въпрос на елементарна здравна култура. 

- Липса на мозък, според мен. Но както и да е. Знаеш ли, думата "идиот", преведена от гръцки, означава: "свободен гражданин, недопуснат до политиката". В случая обаче не става въпрос за свободен гражданин. Нека хората сами да определят дали е диагноза или въпрос на свободен гражданин. Защото после минава и като диагноза. Не мога по друг начин да си обясня нещата.

- Как ще обясните изказването му, че това е "активно мероприятие" срещу него и едва ли не прозира някакъв заговор?

- Може да се каже, че е активно мероприятие срещу ЕС от негова страна. Както обяснихме, той е носител на бактериологично оръжие. Така че вероятно има активно мероприятие, но той е бил оръжието на това мероприятие. Не знам... Тъжна работа е да ни управляват такива хора. Защото аз имам чувството, че този човек не може да управлява жена си, тръгнал да управлява държавата. 

Би трябвало да има и някакъв морал в политиката. Навремето правих СДС, но имах няколко развода. И когато трябваше да се юрна в политиката, казах: "Не е морално. Аз не мога да се справя с едно семейство". В случая би трябвало от там да прозират нещата - той също не се е справил с едно семейство. Като гледам, не може и с второто да се справи, а държава ще оправя. Това е страшното. Но защо трябва да търся морал в човек, който не може да прави такива неща. Всъщност, неморален акт е.

Сподели:
свързани новини
Вежди Рашидов присъства на представянето на колекцията на писателя Христо Стоянов в Пловдив Вежди Рашидов присъства на представянето на колекцията на писателя Христо Стоянов в Пловдив
Председателят на парламентарната Комисията по културата и...
на 19.10.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20245
архив

Пияница се събужда сутринта на една пейка в Морската градина във Варна и гледа младо момче до него. Взира се в него и след малко го пита:
- Откъде те познавам, момче?
- Тате, хайде да си ходим вече, че мама сигурно е побесняла и с точилката в ръка!

x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов: Не искам да чувам за проблеми със заплащането на медиците от първа линия (ВИДЕО)
x
Проучване установи - колко време е нужно, за да се влюбите
x