САМО В ПИК: Поканиха Николай Марков и Ивелин Михайлов на дебат, полковникът отказа! Ето защо

Акценти

САМО В ПИК: Поканиха Николай Марков и Ивелин Михайлов на дебат, полковникът отказа! Ето защо

378471
на 07.07.2024
САМО В ПИК: Поканиха Николай Марков и Ивелин Михайлов на дебат, полковникът отказа! Ето защо
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Войната по върховете на младата партия "Величие" е факт. Топ журналистката Соня Колтуклиева направи опит да събере в честен дебат довчерашните съмишленици Николай Марков и Ивелин Михайлов. На този етап обаче диалогът е невъзможен.

препоръчано

Ето какво съобщава самата топ журналистка: 

Вчера, в 17:52 часа, изпратих на Николай Марков и Ивелин Михайлов следния смс:

Здравей, г-н Марков, Здравей, г-н Михайлов, Каня ви и двамата в студиото на ПИК телевизия - в един културен и откровен разговор - да изясните противоречията си, да разкажете важните моменти във вашите отношения в присъствието и на двамата. Това, според мене, е мъжкарското поведение. Сигурна съм, че нито ти, Николай, нито ти, Ивелине, бихте се притеснили от такава дискусия “очи в очи”. Предлагам да сторим това още в понеделник или във вторник. Очаквам с нетърпение вашите отговори. Поздрави, Соня Колтуклиева.

Днес в 10:08 часа позвъних на Николай Марков, не ми вдигна. В 10:09 час позвъних на Ивелин Михайлов, той ми вдигна, съгласи се на дебат с Николай Марков в студиото на ПИК тв, предложи това да стане в сряда. Разбрахме се да му звънна, след като разговарям с Николай Марков, за да уточним деня и часа.

В 10:22 часа изпратих смс на Николай Марков: Здравей, г-н Марков. Ивелин Михайлов се съгласи на дебат с тебе в студиото на ПИК тв. Очаквам твоя отговор. Приятен ден ти желая!

В 11:03 часа получих смс от Николай Марков: Уважаема госпожо Колтуклиева, В цивилизования и демократичен свят съществуват добри журналистически практики и стандарти при които дебатите се водят между политици. Не се е провеждал дебат между политик, доскоро председател на парламентарна група в национален Парламент и обикновен избирател. Как си представяте дебат между уважаемия господин Пеевски и жител на село Муртинци? А защо не и дебат между уважаемият господин Борисов и неговия избирател Мунчо от село Горно Уйно? Или дебат между Байдън и някой борсов измамник от Уолстрийт? Живеем в европейска и демократична страна, а не в балкански лаладжийски курник за психопати и социопати. Впрочем, вече не си спомням кой, но съм сигурен, че вие не бихте толерирани сексистки декларации на индивиди, които заявяват публично, че искат да спят с 365 жени в годината, по една за всеки ден! Това е сексизъм от такава величина и обида за всяка жена в България и света, която сигурен съм, че осъзнавате като жена.

Госпожо Колтуклиева, има граници в обществените отношения, които сме длъжни да устояваме. И като медии и като личности! В противен случай ще станем жертва на агресивната посредственост, която е готова да гази с мръсните си крака всеки и всичко. До смърт! Моята лична и политическа воля е да не допусна това да се случи!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК