Вход
София
Времето в София 15 o C

САМО В ПИК: Политологът Георги Харизанов попиля Румен Радев след бомбата, че е човек на Путин: Нямаме президент, а проблем

САМО В ПИК: Политологът Георги Харизанов попиля Румен Радев след бомбата, че е човек на Путин: Нямаме президент, а проблем

на 06.12.2018
146276
79
САМО В ПИК: Политологът Георги Харизанов попиля Румен Радев след бомбата, че е човек на Путин: Нямаме президент, а проблем

Българският президент Румен Радев е част от план на Владимир Путин за доминация, твърди американският разузнавач Малкълм Нанс в книгата си ”Заговорът за разрушение на демокрацията”. Американецът е вторият човек, който поставя Румен Радев в контекста на стратегически план за доминация на Русия. Преди две години руският генерал-лейтенант Леонид Решетников разкри, че е обсъждал заедно с Корнелия Нинова кандидатурата на Радев. Това очаквано по-късно беше отречено от нея. В разгарящия се шпионски скандал, ПИК потърси за коментар политолога Георги Харизанов.

БОМБА В ПИК: Американски разузнавач твърди - Румен Радев е част от план на Путин за доминация

БОМБА В ПИК: Американски разузнавач твърди - Румен Радев е част от план на Путин за доминация

Българският президент Румен Радев е част от план на Путин...

на 06.12.2018

С него разговаря Ивайло Атанасов:

- Г-н Харизанов, в почти всички медии днес излезе скандалната новина, че президентът Румен Радев е част от план на Владимир Путин за доминация. Вие още през 2016 г. обърнахте внимание върху този факт, след посещението у нас на генерал-лейтенант Леонид Решетников. Тогава сякаш никой не взе насериозно това и едно днес той вече се съобщава и от американска страна?

- То това не е новина. Припомням, че по време на президентската кампания, в началото й стана ясно, че са провеждани срещи между Леонид Решетников и Корнелия Нинова, за които тя отрече и беше уличена в серия от лъжи стана ясно именно това. Освен това, след като Решетников призна, че е идвал в България и е взимал участие в решението затова какъв тип трябва да бъде една евентуално печеливша кандидатура за президент, аз присъствах на негово интервю при Георги Коритаров – тогава в предаването "В пещерата”, в което той съвсем ясно си каза: "Ние искаме в България да се случат тези и тези събития, за да може да работим спокойно срещу България”. Това уж беше лапсус. Само че тези хора не правят лапсуси. Човек, който толкова години животът му е зависил от това да лъже добре, бидейки шпионин, те лапсуси не правят.

Това нещо стана ясно още през 2016 г. и аз много се радвам, че това нещо стана достояние и има отзвук в международни книги и публикации, защото хората трябва да са наясно, че ние тук нямаме президент, а имаме проблем. Тази публикация не ме изненадва изобщо и книги като тази ще продължат да задълбочават една тенденция, която е видима с просто око – и тя е, че нашият президент се намира в тежка международна изолация.

- А тази изолация не е ли още от самото му встъпване в длъжност? Самата му кандидатура не беше харесана - уж надпартийна, но подкрепена от БСП, а знаем, че на БСП не гледат с добро око навън и в Европа?

- Това предполага, хората като чуят, че президентът е избран с подкрепата на просъветска бивша социалистическа партия и хората в западния свят е нормално да не признават и да не припознават такъв президент. Тук следва и да си зададем един въпрос, който мина някак тихомълком: защо беше отменена визитата на Радев в Австрия, защо той отказа да ходи в Австрия и какви са връзките и притесненията на г-н Радев от посещение в Австрия?

Случайно или не – аз казвам само факт, не твърдя нищо, но в австрийски затвор си излежава присъдата граф Алфонс фон Менсдорф-Пули, който е главният лобист на "Грипен” за Централна и Източна Европа.

Той е лобист на договор на фирма "Грипен”, беше разследван от австрийската прокуратура и беше обвинен от австрийската прокуратура за раздаване на 12,5 млн. евро рушфети в полза на "Грипен” в Централна и Източна Европа. След споразумение с прокуратурата се призна за виновен само за фалшифициране на документи и в момента лежи присъдата си в затвора. В следващия момент президентът Радев казва, че ще ходи в Австрия и после тихомълком си отмени визитата там. Просто се чудя дали няма връзка между тези две събития. Нищо не твърдя, задавам си въпрос.

Така че тази международна изолация, в която е изпаднал президентът ще се засилва заради такива книги и публикации. Тя има и своя втори план, който е свързан – според мен, това е мое мнение – с корупционната сага около избора на нов боен изтребител.

- Доколко тази изолация е вредна за България? Виждаме, че премиерът Бойко Борисов навсякъде е приеман добре и е чакан гост, а президента с неговите представителни функции никой не го иска. Пречи ли на страната ни тази негова изолация?

Вредна е за България. На всички на Запад е ясно, че президентът е част от план за влияние, което има за цел раздалечаване на България от ЕС и НАТО. Между другото, лобирането за изтребителите "Грипен” е част точно от този план. Коя нормална натовска държава ще си купи изтребители, произведени от ненатовска държава, които не отговарят на натовските стандарти? Нали разбирате, че оръжейни сделки от подобен мащаб освен всичко друго са и политика. Те в повечето случаи са само политика. Сигналът, който се излъчва, е изключително негативен и България започва да изглежда в очите на западните си партньори като страна, в която усилено се работи тя да бъде извадена от ЕС и НАТО и кръговете около президента са все по-заподозрени именно в това.

Сподели:
Напиши коментар »
(79)
1
Когато Плевнелиев плюеше Путин и се кланяше на Обама всичко беше прекрасно, нали господине?
2
Георги Харизанов е човек с мнооооого голям проблем! Злобата му!
3
ИМПИЙЧМЪНТ!!!!!! Сега както винаги досега,преЦифента ще се скрие като комунист в землянка,ще изчака да отмине бурята и после......ни лук ял не лук мирисал.ИМПИЙЧМЪНТ!!!!!!!
4
Още, когато дебилите гласуваха за Шербетя се знаеше, че той и Импексовата барсала са бибиткали на Путин..
5
Проблемът е за ГЕРБ, не за държавата
6
За Путин бих казал само едно.РЕСПЕКТ
7
ИСТИНСКИЯ ПРОФЕСИОНАЛИСТ И НЕЗАВИСИМ АНАЛИЗАТОР ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ Е ТОЧЕН КАКТО ВИНАГИ!! СЛЕД ТЕЗИ БЕЗСПОРНИ ФАКТИ КОИТО ПОКАЗА ГЕОРГИ НА ФАТМАКА НЕ МУ ОСТАВА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ИЛИ НАСИЛСТВЕНО ДА БЪДЕ ИЗРИТАН!!! ТОВА Е!!! ГЕРБ -ПОБЕДА- ВИНАГИ!!!
8
Не само съм проблем, но благодарение на Шербетката съм ви доста скъп проблем, но пък дебилите си заслужехте това. Благодаря на премиера, който искам да сваля сега, за избора му на Цецка, защото който и друг да беше посочил без Цецка, дебилите нямаше да гласуват за кретен и глупак, като мене.!
9
Каква Цв.Цв. и Б.Б. мъка. Дерзайте Пикаджии.
10
Този президент е наистина голям проблем за България и става все по-ясно, че е поставен да работи срещу България. ЕС и НАТО. Този човек е опасен и с двойнственото си поведение.Последният случай - едно каза по време на общото изявление с полския президент и щом той си тръгна - веднага излезе с друго мнение. Много е опасен, защото си позволява да редактира външната политика на България, която се формира от правителството, излъчено от парламента.Това е противоконституционно. Колкото до Грипени-те, няма съмнение че прибързаните му и умишлени действия по време на служебното правителство съвсем точно разкриват неговите очаквания, свъразни с лобирането за тях.
11
ПИК, преди месец писах, че сте на дъното. Моля да ме извините - мнооого по-надълбоко сте!
12
Мизерник,който е опасен за националната сигурнот и ни излга пред Европа и нормалния свят.БКП кадър.
13
Няма как Радев да бъде нечий човек. Прекалено е прост и ограничен. Той може само да повтаря каквото са му наредили. За съжаление Радев е кръгла нула.
14
Аааа Харизанов откога е политолог щото е всеизвестно че няма висше образование.А и доскоро даваше мнения като ЕКСПЕРТ макар да е всеизвестно че не е и експерт.Съвсем май откачихте всички
15
Правилно отбеляза Харизанов, че Президента ни е в пълна международна изолация. Това не е добре за България, но е много добре за Путин. Той съвсем умишлено на съвместната пресконференция нарочно демонстрира пренебрежението си към Радев за да заблуди съюзниците ни в ЕС и НАТО. Номерът явно не мина и сега открито се заявава, че Радев е агент на Путин.
16
Лумпените са играчки на сценария на КГБ,ДС,Монт-ерей с извънземното,страхливо и политическо мътно същество, което ще ни оправи за 800 дни! След провала на вносния Мадридски крадец, заложиха на Пилота, Кобрата на Решетников! Големи надежди у лумпените, които бяха попарени само за 150 дни управление на Радев! Това лакомо, страхливо, комплексирано чиновниче с пагони, върна България с 10 години назад, до триглавата коалиция 8:5:3 , като разпредели баницата между Спонсорите, Приятелите и Баджанаците! След загубата на издигналата го БСП, не може да спре с интригите и опитите за преврат, дори пред Путин коленичи за да моли помощ от Червената армия! Измислен страхливец с Наполеонов комплекс! Време е Йотова да го замести, тя поне е интелигентна и самостоятелно мислеща!
17
Целта на този план за влияние, от който фатмакът е само бурмичка, не е да извади България от ЕС и НАТО, а да ерозира ЕС и НАТО от вътре и в по-далечен план, да извади ЕС от НАТО. България е твърде незначителна, за да е самостоятелна цел, а и за Кремъл е по-полезна вътре в ЕС, отколкото извън него. Затова и проруската БСП прие членството и не е правила акции за напускане на ЕС, а само за постепенно разбиване на доверието в него.
18
Toва е най-безличната, най-нищоправещата и ненужна институция в България.Освен общи приказки , нравоучения в стил ЗКПЧ, заплахи,екскурзии и безцелно скитане по света, до сега нищо смислено и в полза на България не е свършено.Само задкулисни завери и фатмашка простотия гарнирана с безкрайна наглост. По-зле от турски серил с отчайвощо некадърни актьори. . А за това недоразумение и огромния му антураж от нищоправещи бюрократчета , апаратчици и шуробаджанаци плащаме ние, работещите българи от БЛАТОТО .Влезте в сайта на президентството и ще се шашнете колко много дирекциики, съветници и т.н.отделчета и кабинетчета са се наместили на държавната маса за лапане.
19
ПУТИН УВАЖАВА ПОВЕЧЕ БОРИСОВ ,ЗА ТОВА БЕ БОЙКО НЕ МУ СЕ СЛАГА И ГО УВАЖАВА КАТО РАВЕН С РАВЕН...А ШЕРБЕТКО МЕТКО НЕ ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ И ДАЖЕ КАЗА ЧЕ ПЪРВО СА НИ ОСВОБОДИЛИ ФИНЛАНДСКИ ВОЙНИ А ПОСЛЕ ЧАК КАЗА И РУСКИ ВОЙНИ...И ТОВА ВБЕСИ РУСКИЯ ПАТРИАРХ ...И МУ КАЗА НАЗИДАТЕЛНО ... '' ВАС ВИ ОСВОБИДИ РОССИЯ...'' И ШЕРБЕТКО - МЕТКО КЛЕПАШЕ НА ПАРЦАЛИ...
20
ХОРА ААААА , ТОЯ ПРЕЗИДЕНТ Е НАПАСТ ЗА БЪЛГАРИЯ . НЕ Е СВЪРШИЛ РАБОТА ЗА ЕДНА СТОТИНКА , А ХАРЧИ МИЛИОНИ , НАРОДНА ПАРА БЕЗ ОТЧЕТ , ОТДЕЛНО ПО 11 000лв ЗАПЛАТА НАРОДНА ПАРА . ПРЕЗИДЕНТА Е ПЪЛЕН ТОТАЛИТАРИСТ И ДИКТАТОР --- НАРОДЪТ НЯМА ДА МУ ПРОСТИ !
21
ФАТМАКА С ВСЯКО СВОЕ ДЕЙСТВИЕ ВСЕКИ ДЕН ПОКАЧВА РЕЙТИНГА НА ГЕРБ!!! НИКАК НЯМА ДА Е ЧУДНО АКО НА РЕДОВНИТЕ ИЗБОРИ 2021 ГОД. ПП.ГЕРБ ИМА АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО!!! ГЕРБ -ПОБЕДА- ВИНАГИ!!!
22
Абсолютно прав си. Радев е в изолация. Никой не го бръсне, даже Путин. Той не го прие в Москва, а в Сочи. Патриарха го нахока, държа се с него като с плюнка, какъвто си е. Радев няма идея къде се намира.
24
ТОА , ЗЕЛЕНИО ЧОРАП --- ПРЕЗИДЕНТО ДЕ ---- НЕ ФАКЯ И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ , ОНО Е ПРОСТО, ПА И НЕПОХВАТНО , ПА И ПОД ЧЕХЪЛ , ДЕМЕК МУХЛЬО --- ОРА , КЕ МУ ТЕГЛИМ КЮТЕКО .
25
проблем е шаиката от тв европа
26
ВСИЧКИ КОИТО НЕ МИСЛЯТ КАТО МЕН СА ПРОБЛЕМ-НАПОМНЯ МИ ЗА ЕДНО МИНАЛО ВРЕМЕ,КОЕТО ПРОМЕНИТЕ ОТХВЪРЛИ КАТО ОПЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И В ПОЛИТИКАТА ВЛЯЗОХА ХОРА,КОИТО РАЗСИПАХА ДЪРЖАВАТА,ВЪЗПРИЕМАЙКИ СЕ ЗА МЕСИИ,КОГАТО НАБЛИЖАТ ИЗБОРИ,ПАРАДОКСА Е ПЪЛЕН С МЕРКАНТИЛНИ ЦЕЛИ ОТ МАРГИНАЛНИ ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ ! ! ! !
27
отговор на коментар
Поне следваше позицията на ЕС и НАТО ,на които не сме съюзници , а членове.Т.е. едни от тях.
28
ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ , И ВИЕ ДРАГИ МАНГОВЦИ И ДеПеС-АРИ , ИДВАЙТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ , ЩЕ ВИ ПЛАТИМ ЙОКЛИЙСКИ НАДНИЦИ , ЩЕ ВИ ХРАНИМ ДОВОЛНО НА МЯСТО ДОКАТО СТЕ НА ПРОТЕСТ , ЩЕ ИМА И НАШИ САМОВАРИ С ТОПЪЛ ЕВРАЗИЙСКИ ЧАЙ САМО ЗА НАШИТЕ ВЕРНИ БГ ПОДЛОГИ И ДРУГАРИ.СПОКОЙСТВИЕТО - ПРОСПЕРИТЕТА НА БАЛКАНИТЕ И В ЕВРОПА Е СМЪРТ ЗА НАС , НИЕ СЕ ХРАНИМ ОТ ВОЙНА, ГРАБЕЖ И ИЗНУДВАНЕ , ЗА ТОВА СТРАНАТА НИ Е НАЙ ГОЛЯМА ПО ПЛОЩ , ПОРОБИЛИ СМЕ И ДО СЕГА НАЙ МНОГО НАРОДИ ,КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С РУСКИЯ ЕЗИК И ВЯРА !
29
ГЕНЕРАЛ РАДЕВ НАПРАВО ВИ РАЗБИ ГЪ30ВТЕ....РЗВИНТИ ГИ....ХАХАХАХАХАХАХАХА.....
30
Да си взема 11000 и да си ходи на безмислени конференции.Успех г-д Радев.
31
Ооооооо, ГЕНЕРАЛ РАДЕВ МИ РАЗБИ ГЪ30, а кмета на Симитли ме довърши....Аз съм свършен......
32
отговор на коментар
Що за интелект демонстрираш бе КРЕТЕН малоумен.
33
Ей,Жорко бомбаджията..да се смее ли човек на бълвочите дето ги публикувате!КАК ДА ТИ ВЯРВА НЯКОЙ КАТО НЕ ПОСОЧИШ ИСТИНСКИТЕ СПОНСОРИ НА ИНСИТУТЧЕТО ТИ ЗА ДЯСНА ПОЛИТИКА...ЗА МУЗИКАТА СТАВА ВЪПРОС ЖОЖИ..
34
Също като тинята ГЕРБ.ПФУ МЪРШИ.
35
Този президент се справя добре, все пак някой трябва да каже истината.
36
Още един престъпник(нарязал Напоителни сиситеми) който се опитва да си купи индулгенции чрез най-големия сайт за фалшиви новини ПИК(то не бяха преврати, то не бяха извънредни положения и т. н.) Егати сайта.
37
Бившият председател на Съвета на директорите на „Напоителни системи” ЕАД Георги Харизанов (при правителството на ГЕРБ) и бивш шофьор на Таки има влязла в сила присъда за изнудване по чл. 213 а, ал. 1. Присъдата е издадена от Софийски районен съд и е влязла в сила на 15 април 2005 година. Харизанов е осъден на лишаване от свобода две години условно, с три години изпитателен срок и глоба от хиляда лева. Криминалната биография на Георги Харизанов започва още през 1997 г., когато е на 19 г. При пътно-транспортно произшествие автомобилът му е ударен от друга кола и Харизанов заставя колегата си да подпише запис на заповед за 400 долара заради щетите, или поне такива обяснения дава 15 г. по-късно. Потърпевшият обаче подава жалба за рекет и срещу Харизанов тръгва първото дело за престъпление от общ характер. Тогава той вече работи в съвета на директорите на държавното предприятие „Агроводинвест“. През ноември същата година от министерството на земеделието го назначават в борда на „Напоителни системи“ ЕАД. Той обаче премълчава пред министъра факта, че вече е осъждан и че има две висящи обвинения – за заплаха с убийство към млада жена и за кражба на 53 000 лв., извършена през 2001 г. от сейф на строително дружество. През март същата година „Топливо“ АД иска от районния съд в София да приведе в изпълнение запис на заповед, от която е видно, че Харизанов дължи на дружеството (Топливо) 210 хил. лв. във връзка с търговски отношения. Той обаче не връща парите след доброволна покана да го направи. Тогава от „Топливо“ го осъждат, решението е Харизанов да се издължи, но той отново не го прави. Тогава с Харизанов се заема частен съдебен изпълнител от София. Сагата се развива от началото до края на 2009 г. През декември „младият Бил Гейтс“ (както го нарича бившият земеделски министър Мирослав Найденов) залага имущество като обезпечение за връщането на парите, които дължи, и иска спиране на изпълнението. Молбата му е уважена. През 2011 г., вече шеф в държавното предприятие „Агроводинвест“, Георги Харизанов успява да спре принудителното изпълнение за удовлетворяване на вземанията на кредитора му. Преди да заеме постовете в двете държавни предприятия, Харизанов е бил ответник и по други дела, защото е дължал пари. В същото време той няма собствен бизнес, както и имоти на негово име. Той казва: „ Като активист на ГЕРБ съм залесявал Западния парк и съм боядисвал огради на детски градини“. Така Георги Харизанов обясняваше в какво се е изразявала политическата му дейност. Помагал с логистика и каквото можел на кварталната организация на ГЕРБ. Нямал висше образование, нямал и средно образование, защото работел „адски много“ за Таки и за Къро и не смятал, че дипломата му е нужна. Сбъркал, като казал, че учил през 1998 г. в Датския колеж. Има криминална регистрация за закана за убийство На 10 август 2010 г. е била извършена криминалистическа регистрация на Харизанов по повод дело срещу него за закана за убийство в Софийския районен съд. Петата, последната му присъда е постановена за кражба на 104 хиляди тона стоманени тръби от „Напоителни системи“ ЕАД, които е продал за скрап, а парите от продажбата е прибрал лично. На въпрос на съдията „ Гражданино Харизанов, защо откраднахте хиляди тонове тръби от държавното предприятие , продадохте ги за скрап и прибрахте парите“, Подсъдимият отговаря: „Госпожо съдия, ако аз не бях откраднал тръбите циганите щяха да направят това“.
38
Ако някой очаква, че сричащият примат Радев ще се засрами от разобличенията срещу него за кремълски шпионин и ще си подаде оставката, той се лъже. Ако някой пък очаква, че този негодник ще бъде отстранен с импийчмънт, също няма да стане. На всички българи /комунистите на са българи, а руски шпиони/ ще се наложи да изчакат въвеждането на Новия световен ред, когато националните предатели няма да бъдат импийчвани, а изправени до стената. А времето лети...
39
Гордеем се че имаме достоен,истински знаеш и можещ Български президент с топкииии..и важното е че е истински генерал к не е като оня картонения менте " генерал" крадливия,корумпирания Асвалт паша с нейните крадливи-корумпирани КАЛИНКИИИИИИ и СУДЖУЦИИИИИИИ.....
40
Може ли някой по разтропан журналист да извади едно - поне едно изказване на предишните президенти срещу правителството което е управлявало.Радев от птрвия ден като че зае защитна поза - започна яко плюене по правителството на държавата на която е президент.Нама такъв президент - няма публично изявление в което да не плюе правителството.Ако беше правителство на БСП дали така щеше да се държи.И дано се засрами и престане да разхожда жена си с държавни делегации.Да прочете конституцията - много обича да се позовава на нея.Тя - жена му е просто част от семейството му но не е част от президентството.
41
Пик много сте жалки. Някакъв експерт написал нещо и то не точно така , а по скоро предположение и голям проблем. Доклад на америкамското посолство , с две думи казано борисов е мутра и е прост. От друга страна е типична американска политика да спомагат на хора с тъмно минало да поемат управлението на различни държави, който ще са зависими.
42
Браво на истинския президент г-л Радев...СЛАВА на БРАТСКА РУСИЯ и неговата ВЕЛИКАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ-ОСВОБИДИТЕЛКА.долу долу Долу вредния еврогейския съюз. Долу Долу Долу терористичната организация НаТо.
43
Велика е Червената ти армия, само че защо военният и бюджет за 2018 г. бе 40 милиарда долара, а военният бюджет на Пентагона бе 800 милиарда долара. Явно ти си агит-пунктовец от 60-те години на миналия век и не си и чувал за космическата мощ на Америка. Жалки сте всички рубладжии.
44
отговор на коментар
Тролче как можа да си избереш толкова подходящо име? то, че си зависим от 30 сребърника, пардон рубли, е ясно на всички порчели глупостите които тракаш на клавиатурата, но сам да си напишеш в ника че си зависим от рубличките сне го разбирам. ако пробваш електората на БСП състоящ се от 80% дебили или психо зелените-червени нямаше нужда да се мъчиш с английския.
45
отговор на коментар
това че сам си се определил като корумпирана калинка ти носи една положителна точка, но ако беше казал колко рубли плащат на всяка корумпирана калинка като теб да бълва простотии и клевети срещу страната си и народа си можеше да помогнеш на собственика си Путя повече. не си единственият готов да продадеш род и родина за 30 рубли. но има такива които не знаят къде да се продадат и щеше да им помогнеш.
46
Нали Радев сам се беше похвалил, че Путин е говорил с него на 4 очи без преводачи. Познайте защо без преводачи! Кой знае колко пари му е обещал, ако действа за Русия.
47
Ми що тогиз Хамериката я е толкоз страх от държава ,която има 20 пъти по-малък военен бюджет?????? ?
48
Радев бил истински генерал? на какво е бил генерал -. на 20.тина самолета в хангарите и 2- 3 летящи помалко. Те за толкова работа е получавал генералска заплата, стотици хиляди при пенсионирането ,висок морал с любовница на две длъжности използвал служебно положение за разврат , сега нищо неработещ, 11000 лв заплата плюс пенсия, злоупотребява с народни пари за наложницата си .роклички, екскурзии по света, кабинет и персонал в празиденството, мерцедес с охрана от НСО, наглец и прост колкото света не познава друг. Те това е големия генерал!!!
49
трябва и корни да дава обяснения пред детектор на лъжата. заедно с радев .
50
Защото знаеше какво го очаква - погуби и милата жена Цецка Цачева, която взе с 23% по-малко от Радев.
51
Господи, прости ме, от все сърце ти се моля, прибери мутрата Бойко Борисов, та дори да е министър председател на Вселената!Господи, прости ме, от все сърце ти се моля, прибери и престъпника Харизанов, осъждан за измама и рекет!
52
Умен и спокоен човек е Президента, клати ги бавно, методично и с мерак и така ще бъде, докато им протрие задниците, затова е този рев и скърцане със зъби! Започнаха вече да не издържат на напъна!
53
А,ако може някой да ни каже колко заплати плащаме на генерал-президентката ни???Коко хора работят в президенството?Имат ли роднинска връзка?Знам,че на семейство Радеви им трябва държава,но защо на такава малка държава и трябва президент ?
54
Колко много злоба, колко простотия и каква некомпетентност има не само у високо необразования Харизанов! Редица коментари са от нискочели примати, за което говори начинът на писане т.е. мислене. Жалко за тебе, мила Родино. Ти не заслужаваш това приронаселение с безличности от типа на автора и онова недоразумение,Плевнелиев и свитата, която го избра преди години.
55
отговор на коментар
Разби ме след упражненията на лоста. Егати ти простака.
56
В Афера бг Харизанов добре са го обрисували.Бил утайката на Герб и бил криминален престъпник,името му свързват с напоителни системи.По принцип съвети съвети трябва да дават мъдрите хора.
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Тука в тоя сайт нормални не се задържат...)))) Влезеш , видиш и се чудиш, как за разни тъпунгери като Харизанов....150 плюса...)))) Вие луди ли сте или правите хората на луди !? Ясно е, че манипулиране плюсовете и минусите, както и пишете коментари в подкрепа на управляващите!!!!!!!
59
отговор на коментар
За какво респект? Че му служат се такива като Радев, които с една жена не могат да се оправят, пък тръгнали държава да ръководят.
60
лъсна му насрания задник на ниандерталеца издаващ нечленоразделни звуци и въртящ коремни като шебек- доказаха че е платен от Сибир национален предател антибългарин като всички в мафиотската организация на дъртите селски пачаври, доказани провинциални гейове и селски травестити. Хората искат незабавно импийчмънт и затвор за фатмака грипен
61
Пик- големи сте тъпаци и страхливци! Щом давате думата на един крадец, който трябваше да е в затвора и вие сте за там! И това ще стане! Чакам с нетърпение деня, когато ще си получите заслуженото, ако не сте умрели от страх, разбира се! Неграмотни слагачи!
62
Тъпанари, имаше години през които вие като брой тикви бяхте повече от нормалните българи в страната. Избирахте на воля най големият простак в държавата да ни управлява. Той го прави и до днес. Този път дните са му преброени , но не от Ива Николова, която както знаете брои само протестиращите , а от болшинството хора в страната. В последният един месец Heдялкo мина дъното на вънкашния нужник, забива се все по дълбоко в стръвта си да лапа. И не спира. В един ден той направи президента Радев човек на Путин и сложи на Нинова още един „бунт“ в БСП. В последните 30 дни четири социологически агенции публикуваха свои изследвания – „Афис“, която стои близо до БСП, „Тренд“ ( по скоро до ГЕРБ ), „Сова Харис“ , почти независима и „Маркет Линкс“, много близка до ГЕРБ чрез Румяна Бъчварова. Може да се каже, че резултатите им са едни и същи. Резултатите, които последната агенция публикува смачкаха Heдялковци. Сами направете преценка как Нинова съсипва БСП преди евроизборите (според Heдялко) , а и преди извънредните парламентарни избори, които ще се проведат заедно. Резултати от „Маркет Линкс“ към 03.11.2018 г., 9.48 часа: Доволни ли сте от управлението на страната - 23 % да, 74 % не. Има ли основания за протести - 12,3 % не, 79 % да. Подкрепяте ли протестиращите - 14 % не, 80 % да. За кои обществени проблеми трябва да се протестира - 86 % за ниските доходи и стандарта на живот. Доверие в институциите: за правителството 20 %, за президентството - 51 %. За коя партия бихте гласували , ако изборите са днес - 21,6 % за ГЕРБ, 21.3 % за БСП. Представяте ли си какво щеше да се случи, ако тази агенция беше публикувала истинските резултати , които е получила при допитването ? У нас има над 100 активни медии, сред тях е и „Работническо дело-ПИК“. Аз много искам този сайт да го има и след месец май 2019 г., когато Нинова вече ще е премиер.
63
Позоваваш ли се на простак си още по голям .......Пък простака малко бой е ял.
64
Ежедневните опити за имПИКчмънт от страна на няколко пудела помияри ще доведе единствено до сигурен втори мандат на Радев
65
ПАДЕНИЕТО НА СЛАВИ ТРИФОНОВ http://skandalno.net/падение-слави-трифонов-се-превърна-в-н-181749/
66
Другарю червен прошляк, тъпанар си ти, а не ние читателите на ПИК, защото още не ти е станало ясно, че бившата кремълска колониална администрация у нас никога няма да върне Европейска България в блатото на крепостния юдо-хазарския комунизъм. Времето работи за Свободния свят, а не за примитивните феодални режими и много скоро след краха на световния феодализъм комунистическите ви главатари- до един руски шпиони, ще бъдат съдени за национално предателство, а такива като тебе ще се скрият в миши дупки.Така че всичките кремълски псета ще изчезнете от политическото пространство, а Националната агенция ПИК ще пребъде. бг
67
Лелееее, как здраво го забива Радев на Асфалт паша, на цялата Шайка крадци и лъжци, цял народ се кефи. А този неграмотен мишок, крадец и лъжец, ограбил цяла една система, бил попилял президента???? Мишока го попилява, а президента има все по-висок рейтинг. И кой му слага плюсове, дежурния от редакцията, от ясно по-ясно е. Като си отиде дежурния се вижда колко четат и взимат отношение. Гнусотията от двама - трима в този лигав сайт не могат и прашинка от авторитета на президента да отнемат.
68
От известно време тече една кампания по всички медии. Целта и на тази статия е ясна. Обаче утре, други ден, като се направи анализа и се установи, че рейтинга на президента се е вдигнал, а не е спаднал - гооолям вой ще настане!!!
69
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
70
harizanov e tolkova politolog,kolkoto stoitschkov e komputaren spezialist
71
ЗА ШПИОНАЖ В ПОЛЗА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА СЕ ЛЕЖИ ДЪЛГИ ГОДИНИ В ЗАТВОРА.ИМАХМЕ ТАКЪВ СЛУЧАЙ НА ПОРЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛ,КОЙТО ЛЕЖИ В РУМЪНСКИ ЗАТВОР.ФУРАЖКАТА РИСКУВА ДА ЛЕЖИ НА ТОПЛО ЗАРАДИ РУСКИ ИНТЕРЕСИ.ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА.
72
Този така наречен, капацитет - ентелегент, Харизанов не ли човек на Бог Посейдон, та нареза тръбите на "Напоителни системи", поставени с много труд??? И какво получ, 4 тона паламуд, или 4 тона суджук/може да не яде риба/ от Бог Посейдон!!!
73
Някой може ли да обясни откога градинаря Харизанов стана политолог? Може би откогато му подариха цяла телевизия за да плюе всичко което е на изток от него. Все пак озеленяването е по-сложна работа от политиката.
74
отговор на коментар
Педерулога Георги Харизанов да си завре една ръждясала тръба от "Напоителни системи" в задното отвърстие за да си спомни как хората на Баце го "вербуваха"!
75
Колко пъти бсп беше на власт толкова пъти колективно обслужваха рязания сарайски чеп. Помниме как серГея целуваш по устата места на на орлов мост, а след това отиде да обслужва рязания суджук на бея
76
отговор на коментар
Ай, ай, ай ИСТИНСКИ професионалист, НЕЗАВИСИМ АНАЛИЗАТОР...ха, ха, ха. Май само е истински КРИМИНАЛНО проявен тип! И то доказано!
77
Въпреки грешките на ГЕРБ във вътрешната икономика по отношение на изборите за представители на България в европейския парламент повече ще бъдат от тази про европейска партия.ДПС загуби авторитет а БСП също в конфликта си със ПЕС и Станишев. Пожелавам на българските граждани да изпратят чрез своя вот представителите на ГЕРБ които да защитават българските позиции и да спечелят уважението към нашата страна за по добър стандарт на живот ред законност и просперитет сред европейските народи.
78
Трудно ми е да си обясня умственото развитие на хора, публикуващи гръмки слова за Радев, Путин и т.н Скъпи българи, Радев не казва нищо, тъй като няма собствено мнение и интелигентният му военен капацитет е с мн.нисък рейтинг. Всичките изказвания са написани от Иво Христов и преминали проверката на Деса, едва след това му се дават за прочит в готов вариан. Щом тези дребни подробности не са ви направили впечатление, няма място за коментар. Още една мн.важна подробност. Вашият Радев никога няма да достигне нивото на ББ, тъй като разликата е на светлинни години. Радев може само да си мечтае за европейският му авторитет, уважаван, работи упорито за европейска Б-я, доказано най-успешният български премиер. Същото се отнася и за дългогодишният му опит в политиката. За близо 2 г. какво положително е направил Радев за Б-я освен, че публично я сравни с блато.Иво Христов от НС публично ви нарече дебили. Щом тези обиди ви харесват и ги приемате за нормално, нямам право да взимам отношение. Имаме свобода да изказваме мнения, свобода на словото, посещение на църкви, свобода да пътуваме на почивки, екскурзии и на гости на близки по цял свят. Децата ни имат право да учат, да работят, да се образоват и развиват в чужбина. Това не е никак малко. Нещо, което не ни беше разрешено от БКП. Дори да не им изнася на някои, в момента Б-я е в правилната посока. Прочетох, че Радев казвал истината. Лесно е да си говориш наизуст, без да предлагаш алтернатива!Празни, лишени от смисъл готово написани речи. Аз вярвам на очите си как се развива Б-я, тъй като не мога да вярвам на човек, който открито работи против интересите на Б-я. Човек, за която президентска кампания са финансирали и лобирали Баневци, Ветковци, Арабаджиеви и др.олигарси. Президент, умело възползващ се от поста във ВВС за лобирането на двойна заплата на Деса. Човек, който е забравил семейните отговорности, който избора за президент прекрати делото с/щу него във военната прокуратура. Човек, който не си дава сметка на какъв пост е поставен с лобирането на Кормила и Решетников. Диплома и пост, не означава, че си умен и интелигентен. Човек, който доказа своята личност: неграмотен, нямам думи за бавното, провлечено, монотонно цитиращ чужди речи, липса на мисловна дейност, нямам думи за новогодишното слово, премятащ се на лост, публикация на снимки, предизвикващи усмивки. Всяко негово изказване извън Б-я, удря по авторитета на държавата. Помни се подобно изказване на Т. Живков "...когато кажа нещо от мене си, все глупости казвам...". Ако тази личност е истински български президент, би трябвало да бъде откровен в речите си и за разграбването и афиширането на Б-я, пенсионният фонд, за фалиралият 16 банки Румен Гечев, фалита на ЦКБ. За 2-год. му управление нито дума за милионерите от миналото. Нито дума за закупуването от Ахмед Доган ТЕЦ за 3 000. Непрекъснатите изказвания против законно избраното управление. Една алчна за власт и лобизам (когато и за каквото има личен интерес, пример грипените", злобен, простоват, но опасен за Б-я. Този човек няма да подаде оставка, тъй като цял живот се е възползвал от държавните средства, без да е свършил определена работа. Човек, който близо 2 г.не стъпи в НС. Там е неговата трибуна. Грозно е да обикаляш студията и да плюем собствената си държава. През 2012 г. лично подкрепя избора на F-16, а днес лобира за грипените. Каква е комисионната му? Прочетох изказвания на Харизанов. Оказа се, че всеки е високо интелигентен, знае всичко за всеки, пишещ цинизми и т.н. Харизанов казва истинската действителност, дори това да не ви изнася. Но той не е президент и няма подобно намерение, той не е опасен за Б-я. Опасен е Радев, неговата пропаганда, подтикване за протести и размирици в държавата. Не, скъпи съфорумци, Радев няма авторитет. Радев е поставен като "кукла на конци", имащ право на определени роли, изказвания. Когато цинични действия на Корнела и с-во Радеви, обида на народа, на държавата касаят неговата личност, е пълно затъмнение и радиомълчание. Личност, без авторитет пред собствените си деца, как да бъде авторитетна личност на една държава?Аз не желая в името на неговите лични интереси, моите деца, внуци, бъдещи пра внуци и последващи млади поколения, да бъдат управлявани от нашите руски поробители! А вие?
79
Пропуснах, РР не може да уплаши ББ, тъй като той се е доказал в политиката. В която и държава да отиде, има авторитет, уважаван е, мнението му се чува и работи за просперитета на Б-я. ББ бавно да ходи, а РР да тича със скоростта на вятъра, пак не би го стигнал. Авторитетът, постигнат от ББ, РР изпусна своя шанс още със самото му назначаване. Обществото трябва ясно да покажем, че тази личност е опасна за Б-я и няма място в парламента или каквото и да е политическа личност. ИМПИЙЧМЪНТ! Ако ние обществото не го покажем и заявим ясно, ще му събрахме попарата, но ще бъде късно. За много неща изпуснахме шанса и както виждате, потърпевшите сме ние, народа. ИМПИЙЧМЪНТ!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17568
архив

Тя:
- Много си готин, когато си пийнеш повечко.
Той:
- То и ти си прекрасна тогава.

няма нови новини
Днес: 98
hot
най-четени новини в момента
сега
2942
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Георги Коритаров със свиреп анализ на компроматната война и битката за власт на опозицията: БСП не може да спечели изборите (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
x
МАЛКИ ТАЙНИ: Редуването на диети - гаранция за тънка талия
x