Вход
София
Времето в София 24 o C

САМО В ПИК! Политологът Георги Харизанов с ексклузивен коментар за оставката на ген. Петров: Това е морален акт, не трябваше да си отива авторитет като него!

САМО В ПИК! Политологът Георги Харизанов с ексклузивен коментар за оставката на ген. Петров: Това е морален акт, не трябваше да си отива авторитет като него!

на 30.10.2017
116008
66
САМО В ПИК! Политологът Георги Харизанов с ексклузивен коментар за оставката на ген. Петров: Това е морален акт, не трябваше да си отива авторитет като него!
30.10.2017
66
116008

Само преди минути стана ясно, че здравният министър генерал Николай Петров си е подал оставката. Премиерът Борисов е приел неговото решение на четири очи след проведен разговор (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). Оказва се, че вероятната причина са изнесените твърдения за допуснати нередности по отношение на обществени поръчки, докато е бил шеф на ВМА. След обстойно разследване прокуратурата излиза с доклад, в който ясно пише, че няма никакви нарушения на закона. Въпреки това ген. Петров напуска министерското място, казвайки на колегите си, че няма да позволи да му опетнят името, което е градил 60 години.

Редно ли е да си отива един от най-високо рейтинговите министри в каблинета с безупречен имидж и високо обществено доверие, как това ще повлияе на правителството и трябваше ли изобщо да бъде приемана оставката му - потърсихме за коментар политолога Георги Харизанов от Института за дясна политика. 

Интервю на Гергана Ингилизова

- Г-н Харизанов, преди минути стана ясно, че здравният министър ген. Петров си е подал оставката. Редно ли беше според вас да се стигне до тук, след като прокуратурата е направила разследване и не е установила нередности?

- Подаденият сигнал е бил проверен от прокуратурата в продължение на последните шест месеца, като от там са стигнали до заключението, че няма нарушен закон. Въпросът тук е, че в политиката не всичко се изчерпва до това да бъде спазен закона. Има морални норми, които трябва да бъдат спазени и очевидно министърът е преценил, че от морална гледна точка, за него, за правителството, и за семейството му ще е по-добре той да подаде оставка.

Това е негова лична оценка, която аз уважавам и в крайна сметка така се прави. Когато има създадени някакви обществени настроения, човек трябва реагира, без на всяка цена да се държи за поста и кабинета си все едно от това зависи живота му, напротив, животът продължава и след оставката. 

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов прие оставката на ген. Петров

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов прие оставката на ген. Петров

Министърът на здравеопазването ген. Николай Петров подаде...

на 30.10.2017

- След като няма нарушение обаче, трябва ли един от най-добрите министри в кабинета "Борисов 3" да си отиде?

- При така зададен въпрос, отговорът ми е категорично не!

От гледна точка на това дали той е уважаван специалист и заради такова нещо трябва да подаде оставка, отговорът е категорично не!

Това е изключително уважаван авторитет в докторските среди, много добре се знае и стана публично какво направи той във ВМА, когато беше директор, какви злоупотреби бяха спрени, какви злоупотреби бяха открити на предишното ръководство, какви договори бяха прекратени и в крайна сметка какво беше финансовото състояние на ВМА преди и след, като генерал Петров стана директор.

Така, че той е показал какво може, но тук става въпрос за морална категория и морален проблем, а там вече решението е лично и не зависи от това какви професионални успехи има човек, а от това как той чувства за себе си нещата от морална гледна точка. 

ПЪРВО В ПИК! Вицепремиерът Каракачанов с първи коментар за оставката на ген. Петров

ПЪРВО В ПИК! Вицепремиерът Каракачанов с първи коментар за оставката на ген. Петров

"Така е преценил, така е направил. Не искайте да...

на 30.10.2017

- Защо според вас премиерът Борисов е приел оставката?

- Борисов е известен като човек, който няма навика да връща оставки. Така, че това не ме изненадва. Не се сещам да е върнал някога нечия оставка. В стила му е той да приема оставки. За съжаление в другите партии и правителства в годините назад, като че ли имаше едно театралничене в оставките. Аз си подавам оставката, пък ние не ти я приемаме, пък на кого ни оставяш, стой без теб сме за никъде, не си тръгвай. Докато в крайна сметка, ако човек е взел за себе си решението, че не желае вече да е министър, аз не виждам как той може да бъде задължен. В този смисъл приемането на оставката един вид е задължително. 

- Това как ще повляе на правителството, предстои и европредседателство?

- Зависи от избора на нов министър. Това е секторен проблем, това че предстои европредседателство и това, кой ще е здравен министър, аз не бих ги обвързал толкова пряко. Но изключително зависи от фигурата на следващия министър. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(66)
1
Да ви еВа у авторитетите ГЕРБ-ерастки - не се наядохте, не се накрадохте, че и срама нямата. НАГЛЕЦИ!!!!
2
Като директор на Военномедицинска академия (ВМА) настоящият здравен министър проф. Николай Петров е възложил две обществени поръчки на обща стойност около 1.6 млн. лв. на фирми, представлявани от Явор Цонев - мъжа, от когото дъщеря му Руслана Петрова има дете, съобщи снощи Би Ти Ви.
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Да та еВа в червения шумкарин!
5
"Туи", очилатото купи ли диплом за "вишо"? Кой дава трибуна в медиите на престъпник и отрепка?
6
Дано всички червени бУклуци му станите клиенти на министъра в оставка и дано да не може да ви помогне.....
7
Нямало закононарушение? Само защото дъщеря му нямала формален брак със зетя? ГЕРБЕРаски гьонсуратлък!
8
Щом и на този човек посегнахте. Въпроса е кой има интерес от оставката му. Гледайте как нашмъркани седесари ще се възползват. Долно племе сме.
9
Николай Петров е тежко корумпиран! Като покойния му шеф на ВМА Стоян Тонев 16 милиона открадна с проф Кадурина този само 1.6 милиона и Вие го защитавате
10
Ще подава оставка, след като е нарушил закона за свързани лица, за едни може, за други не! Хайде доста се наяде и той! Безупречен бил, смях! Благодаря на номер две, ясно и точно е посочил за какво е подал оставката си сегашния министър, който еднолично наруши закона и остави линейките без спешен телефон, защото според него много им била висока цената! Спомняте ли си как се пенявеше пред екрана, че на тази фирма той лично и орязал цената за услугата! А за зетя може 1,6 млн лева!
11
Жорко, най-мразя като човек неморален да говоря за морал. Прави и ти като мене. Като хора неморални поне да си затраем ! Бъди здрав !
12
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков бързо забрави за мнението си за Борисов и стана негов най-голям защитник „Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор”. С основание ще ви се стори учудващо, че това са думи на депутата от ГЕРБ Тома Биков-един от най-отявлените му защитници в момента. Миналото му силно напомня това на Антон Тодоров, поне що се отнася до отношението им към Борисов. Да се чуди човек как стават тези обрати? Репликата припомня журналистката Соня Колтуклиева. Връщайки се назад във времето, тя е събрала и други бисери на Биков по отношение на патрона си Бойко Борисов. В едно от изказванията си той подсказва, че министър-председателят няма много пътища, по които да върви, но един от тях води до подсъдимата скамейка. Вижте какво още казва Тома Биков, преживял след това невиждан катарзис: „Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател." 21 юни 2012 "Предстоящите избори ще бъдат много тежки. Пред премиера Бойко Борисов има два пътя. Първият към нов мандат, а вторият към подсъдимата скамейка". Това коментира в Бургас членът на националното ръководство на „България на гражданите” Тома Биков. "Когато човек е поставен под такъв избор, той действа с цената на всичко, за да постигне оцеляването си. Това е много неприятно за българската политическа система. В този случай демокрацията се изкривява, купуват се избори, прави се политически и икономически натиск, и започват да се вършат още серия от престъпления”, допълни още той. По думите му крайно време е в България законите да важат за всеки. Според него„най-яркото престъпление” на премиера било т.нар. случай „Мишо Бирата”. „Това е търговия с влияние, нещо, което се наказва със затвор от 5 до 7 години. То е записано от специалните служби, доказано и най-нормалното нещо е да се повдигне обвинение. Но това не става. Ако подобен скандал се случи, в която и да е европейска страна, бъдете сигурни, че министър-председателят вече щеше бъде в затвора”, допълни Биков." 11 октомври 2012 „ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВЯ КАКВОТО ЗАВИСИ ОТ МЕН, БОЙКО БОРИСОВ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕДНЕ В КРЕСЛОТО НА МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!" 20 септември 2013
13
цачева не си отива д добрев не си отива цветанов не си отива защо да си отива ген петров стоите като в музея на мадам т--- народьт така е пожелал вьпросният народ нека купува масло за 6 лв и 6 яица за 2 лв и да не разсьждава
14
При този дефицит на кадри в БГ трудно ще се намерят идеални хора за министри.
15
Трима плюс един еврокомисари се засякоха в края на миналата седмица в София, за да говорят приблизително едно и също на българските управляващи. Тръгнаха си с резултат, който щяха да получат и ако не бяха идвали. Комисарката по правосъдието Вера Юрова (Чехия), комисарят по вътрешните работи Димитрис Аврамопулос и комисарят по бюджета Гюнтер Йотингер (Германия) плюс българската еврокомисарка по цифровите технологии Мария Габриел навестиха високите етажи на властта над жълтите павета, колкото да констатират, че и като председател на Съвета на ЕС БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ БЪДЕ ВСЕ ТАКА БЕДНА, КОРУМПИРАНА И НЕПОПРАВИМА. Факт, който няма да се промени след поредния доклад на Еврокомисията през ноември и който трябва да се приеме с философско търпение. Трогателно бе усилието на европейските комисари да стъпят на поне мъничък здрав терен в България, който да ги окуражи, че не са били напразни 10-годишните усилия на Брюксел да поправи грешката си, КАТО Е ДОПУСНАЛ В ЕС ДЪРЖАВА С ТЕЖКИ ПОРОЦИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И КРАДЛИВ МАНТАЛИТЕТ НА РЪКОВОДНИТЕ СРЕДИ.
16
че набедената от крадливите герберасти г-жа Лъжа казва горчивите истини
17
Незаконна фирма фантом без регистрация по Булстат и ДДС печели поръчка на Военна докато шеф е Николай Петров,а фирмата на зетчето и дъщераята! Само дето като няма Булстат няма фирма няма данъци да плаща и си взима 1.6 милиона чисти парички! Фирмата няма история и само тези 2 поръчки печели с най ниска цена! Нормално Петров е лекар 40 години знае как вървят цените,правят мнима фирма подбиват цени на нормалните фирми...но има и друга далавера,която не я знаете тази фирма не е доставила всичко платено,а частично,което е още по голяма измама
18
След като прокуратурата казва , че няма злоупотреби, Петров да осъди в Страсбург фалшивата БТВ за няколко милиона и да ги дари и направи приют и така хората ще запомнят 60 годишната не опетнена кариера
19
Не знам за какъв "авторитет" става въпрос, но очевидно и авторитетните са крадци и разбойници. Този си ...ра на авторитета сам.Да видим военна прокуратура какво ще предприеме или за "авторитетите" законът не важи. Корумпиран е този министър!
20
Абе Боко, що си тури таралеж в гащите? Сега ще има да висиш на некоя бензиностанция доде си харесаш нов здравен министър.... Завалла !
21
ОПЪЧЕНЦИТЕ НА ТИКВАТА------------------------------------------------------------------------------ Корумпирани братя, Венчайте ГРОБарите с лаврови венци / На вази, ТИКВОЦИЙ сам подари / ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ, БАНКИ и СЕБЕ дори./ И Депесарите тръпнат друг път не видели, да се бият Бесепари срещу Гербери. / А ТИКВОЦИЙ безумни сочи България пак / И вика, Търчете Гробари. Тамо са парите. / И мафиотите алчни тръгват с викове сърдити / да влачат и грабят блага неоткрити / А Европейский Съюз гледа като пребозал / все още досега не видял / народ по загубен и толкоз заспал....
22
Само в България мутри могат да говорят за морал и да бъдат политически анализатори без образование. Те не са виновни, а тези които им дават трибуна.
23
криминогеннни елеменнти като Харизанов еволюираха и се превърнаха в политолози???
24
ГЕРБ да внимават много. Има опорна точка в БСП да се отстрелват по списък успешни техни кадри. Винаги могат да се намерят укорими неща в работата на всеки човек.Въпросът е трябва ли да се обръща внимание на червените напъни за омерзяване на достойни, доказали се хора, с неоспорим авторитет и да се приемат оставките им. Предвид, че атаките идват от хора ,които са известни с мрачно минало, престъпни действия , нарушения на закона, с липса на всякакъв морал и етика , с безцеремонна саморазправа с опонентите им.
25
Генерал Петров е човек без морал и задръжки и най скъпите консумативи за операция и за избор на екип господа.Да фирмата на зет му продава инструменти за безкръвна операция 5 пъти по скъпо от всички софийски болници.
26
do 16 сгреших с минуса,напълно си прав
27
За тия които е е нормално крадливи здравни министри набутали на проституиращата ис дъщеря и праскача и 2 милиона и Габриел с 20 или 40 хил евро заплата и 50 бона пенсия и диктатор ояден 200 кила не го искаме в затвора и прокурор гербаджийски дет не им подвида обвинения и оня с 7 те апартамента и тнт гласувайте си за гроб и хората ще продължат да зимат 500 лева заплата и 200 пенсия а министъра милионите на дъщеря си .Синът на шефа на парламента е в борд на държавна фирма и вярно ли е, че дъщеря му - с образование "облекло и дизайн", е назначена в "Информационно обслужване". Фирмата на дъщерята на здавния министър крадец не е доставила всичко а частично поредната му измама .Генерал Петров е човек без морал и задръжки и най скъпите консумативи за операция и за избор на екип господа.Да фирмата на зет му продава инструменти за безкръвна операция 5 пъти по скъпо от всички софийски болници. A Харизанов е престъпник в затвора. Жалка работа
28
Формално зет ят няма брак с дъщеря му,макар че имат дете.Това, не прави деянието му по-малко отвратително и укоримо
29
За крадците е авторитет по крадене, за нормалните хора е престъпник.Кой знае още колко кражби и просвоявания е направил. Нека напише ръководство по крадене, щом е такъв авторитет
30
Принцип на Борисоф е да назначава Корумпирани и с доказани престъпления министри и депутати, които лесно да бъдат манипулирани и изнудвани за да изпълняват идиотските му решения. Тeзи крадци и престъпници от ГЕРБ ежедневно ГЕНЕРИРАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ спрямо България и Народа !!!
31
Политолог? Харизанов? Вие се шегувате...
32
колкото и да тролите от бсп на позитано 20 никога няма да спечелите избори,защото при вас са се настанили най корумпираните лъжливи и крадливи без капка морал продажни души
33
ПИК,защо звемате интерю от един неморален гербер.Той е съден,а през първото правителство на Мутрата отговаряше за напоителните системи(когато Бисер бе залято) и марязаха нови тръби от напоителната система на скраб.Трябваше да отговаря за това.Какъв измислен политолог е???????
34
Не рискува ли ЕС с председателството на Бг. Страната пропита с омраза и безгранична завист. Страната промъкнала се там където няма място за такива като нас. Мястото ни е сред варварите на Изток откъдето нищо свястно не е дошло. Век ни дели от Запада където избягаха всички комунисти а хубавото било в соца ама никой не иска да го строи. Това е строя който построи мързеливци и крадливи общества живеещи сред лъжи, омраза и злоба към съседа. Срам ме е от вас!
35
36
ИМА ЛИ НЯКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА СЛУША НА ТОЗИ ТЮФЛЕК ЛЪЖИТЕ? НЕ ГО ЛИ Е СЛРАМ ХАРИЗАНОВ ДА СЕ ПОКАЗВА ПРЕД ХОРАТА И ДА ДАВА ИЗЯВЛЕНИЯ, В ПОЛЗА НА ХОРА ОТ КАБИНЕТА НА БОРИСОВ, КАТО НЯМАБЪЛГАРИН, КОЙТО ДА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ Е АВЕР НА БОРИСОВ. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ СМЕ ГИ ГЛЕДАЛИ ДВАМАТА ДА СЕ ПРЕГРЪЩАТ И ЦЕЛУВАТ, КАТО ГЮВЕНДИИ. ГЕРБ ИЗКАРАХА ОТНОВО ЦЯЛАТА ЛЪЖЕЩА МАШИНА, ВСИЧКИ КЛАКЬОРИ - ПОЛИТОЛОЗИ, СОЦИОЛОЗИ, ЖУРНАЛИСТИ И ДРУГИ ЛЪЖЦИ ДА ВМЕНЯВАТ ОТ МЕДИИТЕ, ЧЕ КАБИНЕТА БОРИСОВ Е ЧИТАВ И ДАЖЕ И МИН. НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА, ВЪПРЕКИ , ЧЕ Е ПРЕСТЪПНИК! ТАКИВА БЕЗУМИЯ ДО СЕГА ОТ НИТО 1 КАБИНЕТ НА ДРУГИТЕ ПРЕМИЕРИ ОТ ПРЕХОДА НЕ Е ИМАЛО! ТАКОВА БЕЗОГЛЕДНО КРАДЕНЕ ИМАШЕ САМО ПРИ КОСТОВ, СЕГА ОТНОВО СЕ ПОВТАРЯ, ЧЕ ДАЖЕ И ПОВЕЧЕ СЕ КРАДЕ! ВИНОВНИ ЗА ТОВА СМЕ НИЕ1
37
СВИНЯ, ЛИЖЕЩА ЗАДНИКА НА БОРИСОВ ЛИ НАРИЧАТЕ ПОЛИТОЛОГ?
38
Абе кога прокуратурата е установила някога нередности във висшите етажи на властта?!?
39
Чета постовете на подръжниците на ген. Петров и си обяснявам, защо България е на дъното, че даже и под него! Вие малко мозък имате ли в главите си бе тъпаци и идиоти, да ме прощавате за откровеността! Генерал Петров може да е голям специалист, но по някаква причина е реализирал схема за кражба на държавни средства в особено големи размери. Хванат е по бели гащи и съответно си подава оставката! За какво отстрелване на кадърни хора на ГЕРБ става на въпрос? Преди и ген. Тонев по подобен начин се опозори! Тези хора явно нямат грам морал и патка им изпива мозъка, като заемат висш държавен пост! В случая далаверата е толкова съшита с бели конци, че се учудвам, как такива хора, които съм считал за умни са се решили на нея! Маса далавераджии крадат по законен начин използвайки вратички в закона и никой не може да им каже нищо, а генерала се почувствал толкова над законите, че направо прибрал парата с фирма без ДДС регистрация! А този катил тука седнал да ни убеждава, че черното е бяло - що за наглост?
40
В книгата си "Шайка" подробно описвам как мои колеги членове на ПП "Шайка" са крали, колко са откраднали и продължават да крадат. За всичко което съм написал имам документи. Това което се случи с ген. Петров е парадокс. Дал той поръчки за 1,6 млн. лв. не на зет си , а на майстора на дъщеря си и скочиха върху него. Днес подал оставка и забележете кой му приема оставката - главния шайкаджия от Банкя, чийто кражби заемат половината от книгата ми. В момента пиша втора част на "Шайка" , бях за кратко при тях, видях за как работят, как крадат и отнемат цели бизнеси. Начело пак е оня с мушамата, но ще има и нови герои - Валчо Циганина, Делянчо, Ваньо Тотев, Портних, Митьо Николов и много други лешпери.
41
Харизанов и Петров в затвора!
42
Не съм гледал предаването, не гледам тези две телевизии /те са като две програми на една и съща, всичките са си в роднински и любовни връзки и зависят от едни и същи олигарси и посолства/. Но от това, което прочетох тук и на проверих, разбрах, че в тези договори няма нищо незаконно или неморално. Половината от приказките са за неграмотни или напълно непознаващи материята хора - фирма-фантом, нерегистрирана за данъци и пр., това е булшийт. За тези твърдения няма практическа и теоретична възможност да бъдат верни, това са дежурните орнаменти на прокурори и одитори, които нямат за цел да бъдат потвърдени, а да вдигнат пушилка. Другият въпрос, обаче, възлагане на обществена поръчка на лице, съжителствало с дъщеря му, трябва да се анализира, защото съществува повишен корупционен риск, но рискът от корупция, все още не е корупция. Засега няма потвърждения в тази посока. По самата процедура на провеждане не се съобщава за дефекти и пропуски.
43
Тъпото е може би единственият "политолог" в света работещ в институт без средно образование. На всичкото отгоре и осъждан за кражби от държавно предприятие ("Напоителни системи"). Не са малко говньовците като него.
44
Айде Гошето и той на амбразурата!!! Дерзай Гоше! Все ще се намери едно място у следващия парлемОнт за теб! Примерите са пред теб - Антончо, Томата! А може и като Янето да ти се отвори "парашута" на блага службичка около Бойчето!
45
И кфо ми цетирате пелераза Харизан, дето и децата знаят, къде е пелераз и Сатънищев щял да му вика въоражени обици да го претрепят с кол?
46
Г-н Харизанов, вземи пример от него, а не да ти гледаме мазната физиономия се по различни телевизии да коментираш събития които не ти са ясни, и защото съвети от крадци и престъпници не приемаме!
47
Лапане и само лапане вече 27 години, засрамете се има господ.
48
Ние Обединените тикви благодарим на българския народ и обещаваме да се борим срещу корупцията и кражбите на всички, които не са от нашия бостан.
49
ЩО БЕ, В ПАРЛАМЕНТА ИМА ДВЕ ТЕЖКИ АРТИЛЕРИИ (фани едната утрепи другата)
50
ако моралът ти е такъв цайсиатко продажен, повярвай, че следващия път тръбите в главата ти ще бъдат с 4 удара повече, за да ти поизтече мухъла и кенефа от тимбата, после се оплаквай на новите си приятели пак...
51
Всички комунисти са корумпирани...на дръвника.
52
Мутрата Харизанов е Шеф в всички ТРОЛОВЕ в ГЕРБ. Само в ГЕРБ ОСЪЖДАНА МУТРА може да е "ПОЛИТОЛОГ"
53
Г-жо Ингилизова, вие какъв ВУЗ сте завършила и каква специалност? Надявам се не Аграрния университет – агроном или лозарство, нито в Стара Загора ветеринарна медицина или животновъдство. Бихте ли обяснила защо наричате Харизанов политолог – той не е завършил СУ или политология във ВМБУ.
54
Редник Никола Петров е част от крадлива шайка!
55
Отвръщение предизвикват такива като Харизанов, като защитават Матросовски корупцията на Суджуклиите. За 6 месеца във властта, колко скандала станаха, брои ли ги някой? Такава разруха, бедност и отчаяние предизвикаха в България и е време за отговорност, съдебна отговорност.
56
Много вярвам в ГЕРБ -другите крадът,а ГЕРБ морално крадът,друго си е морално да крадеш
57
Има хора с морал. Да, така беще писано и за ДД от ГЕРБ, когато си подаде оставката след разкрития за роднински назначения. Но каква разлика! ДД беша защитен от висчик съпартийци! А сега за отличния медик - никой от тях не се застъпи, напротив - с бързи действия на ББ беше уволнен. Каква пародия е тазе хаптия!!!!!!
58
Сланинова яко плаща за омаскаряване, лъжи, интриги и раздори. Червените боклуци могат единствено да си служат с долни, мръснишки номерца. Но власт няма да видят, каквито и мръсотии да сътворят.
59
А, какво изскимтяха по въпроса червените травестити - Дърева, Симов както и всички квартални соц бабушкери, както и цялата сесесерестанска сволоч. Апропо рубладжии - изпихте ли си лосиона, целунахте ли мумията на Ленин а прашните кюлота на баба Клара Цеткин. Хахахаааааааааа
60
вървят уверено по пътя на Ал Капоне
61
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
62
СВИНЯ Е КОРНЕЛИЯ НИНОВА , А НЕ ХАРИЗАНОВ.
63
Пжелавам на всички злобари от БСП по корем да се влачат и да целуват краката на доктора и да се молят да им помогне.Господ забавя,но не забравя,безсрамници долни.
64
Мършляк, можеш само да му полапаш малко /и то единствено ако той ти разреши/ голямата, дълга, дебела, гладка и много пореща патка на А. Тодоров.
65
И подсъдимия крадец от "Нап. Системи"се включи солидарно!
66
И подсъдимия крадец от "Нап. Системи"се включи солидарно!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Идва зима, а аз съм пред дилема дали да си купя нови зимни гуми за джипа или за същите пари някакъв „Опел“ със зимни гуми?

няма нови новини
Днес: 172
hot
най-четени новини в момента
сега
3181
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! На магистрала "Тракия" е страшно! Кола се заби в ТИР, жена е в болница! На 100 метра от мястото има втора катастрофа (ВИДЕО/СНИМКИ)
x
МИСТЕРИЯ! Нибиру не е планета, а енергийна същност, която може да ни унищожи (ВИДЕО)
x