САМО В ПИК: Положението е страшно. Фейсбукът на изверга Северин преля от брутални заплахи (СНИМКИ 18+)

Крими

САМО В ПИК: Положението е страшно. Фейсбукът на изверга Северин преля от брутални заплахи (СНИМКИ 18+)

55021
на 17.10.2018
САМО В ПИК: Положението е страшно. Фейсбукът на изверга Северин преля от брутални заплахи (СНИМКИ 18+)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Брутални заплахи се нижат една след друга в профила на бруталния убиец Северин Красимиров, видя ПИК. Стотици българи пишат под снимките на изверга, изнасилил и умъртвил 30-годишната телевизионна журналистка Виктория Маринова.

препоръчано

Припомняме, че Северин беше задържан миналия вторник в Германия. Очаква се утре той да бъде екстрадиран у нас с полет от Франкфурт до София. От столицата ще бъде ескортиран до Русе, където ще започнат разпитите и изясняването на всички подробности около убийството, разтърсило България през последните дни.

Както ПИК съобщи, във Фейсбук тече масова организация за посрещането му на летището в София. Потребители дори създадоха специална група в социалната мрежа, където всеки може да заяви своето участие.

Междувременно в профилите на Северин във Фейсбук гневни българи сипят брутални закани по негов адрес.

Ето и част от заплахите към Северин Красимиров, повечето от които са забранени за лица под 18 години.

За някои от най-страшните криминални престъпления и мистерии може да прочетете в книгата „Криминалните мистерии на България“ на издателство „Милениум“.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК