Само в ПИК! Поляк взривява съблекалнята на "Левски"

ЧАС ПИК

Само в ПИК! Поляк взривява съблекалнята на "Левски"

24710
на 26.04.2015
Само в ПИК! Поляк взривява съблекалнята на Левски

Лукаш Гикиевич бесен на треньора Стойчо Стоев, отказва да говори със съотборниците си

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мощен скандал е напът да взриви и без това крехкото спокойствие в съблекалнята на "Левски", научи ПИК. Полският нападател Лукаш Гикиевич бил бесен на треньора Стойчо Стоев и говорил с него на висок тон, веднага след края на мача на "сините" срещу Марек в Дупница (1:3). Полякът избухнал, след като Стоев нареди Борислав Цонев да бие дузпата в двубоя. Гикиевич не бил съгласен с това решение и дори не поздравил Цонев за попадението, което отбеляза.

препоръчано

На всичкото отгоре, нападателят спрял да говори със съотборниците и ги гледал на кръв след мача. Според близки до кухнята на "Герена", Гикиевич побеснял, защото гонел повече голове в родното първенство, за да може да си вдигне цената при бъдеща продажба. Полякът е един от чужденците, които най-трудно приемат четиримесечната липса на заплати в "Левски" и открито роптаел срещу ръководството на отбора. Нападателят е и един от първите, които ще си тръгнат от столичния тим, веднага след края на първенството.

"Наредих дузпата да я бие Боби Цонев, за да му се вдигне самочувствието. За мен скандал няма. Не искам да коментирам реакциите на Гикиевич", категоричен бе Стойчо Стоев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК