САМО В ПИК! Последни подробности за състоянието на гимнастичката Цвети Стоянова

Животът днес

САМО В ПИК! Последни подробности за състоянието на гимнастичката Цвети Стоянова

90004
на 04.07.2016
САМО В ПИК! Последни подробности за състоянието на гимнастичката Цвети Стоянова
Автор:   ПИК

Лекарите все още не дават гаранции за живота на грацията ни

Няма промяна в състоянието на Цветелина Стоянова. Тя все още е настанена в централна реанимация и е поставена на апаратно дишане. Това заявиха пред ПИК от болница "Пирогов" на въпрос за състоянието на гимнастичката ни, която падна от 6-ия етаж на блок в столичния квартал "Надежда".

препоръчано

Припомняме, че една от най-добрите състезателки от националния ансамбъл на България и любимка на феновете - Цветелина Стоянова е в „Пирогов". 21-годишната гимнастичка беше приета по спешност на 14 юни в шокова зала в изключително тежко състояние.

На въпрос на медията ни дали животът на Цвети е вън от опасност, от "Пирогов" обявиха, че лекарите все още не се наемат с прогнози за живота ѝ, тъй като е твърде рано да се каже.

"Процесът по нейното възстановяване не е процес, който да трае ден, два или седмица. Няма срокове за оздравяването на Цвети", заключиха от болницата, където е настанена грацията ни.

Сподели:
Бомба x
ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2 САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това