САМО В ПИК! Пратиха есемес до Джевдет Чакъров: "Доган да даде брифинг, има какво да каже на обществото!" Вместо това заключиха вратите на централата на ДПС отвътре (ВИДЕО)

Акценти

САМО В ПИК! Пратиха есемес до Джевдет Чакъров: "Доган да даде брифинг, има какво да каже на обществото!" Вместо това заключиха вратите на централата на ДПС отвътре (ВИДЕО)

293316
преди 12 часа
САМО В ПИК! Пратиха есемес до Джевдет Чакъров: Доган да даде брифинг, има какво да каже на обществото! Вместо това заключиха вратите на централата на ДПС отвътре (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Водещата на ПИК TV Соня Колтуклиева изпрати есемес до независимия депутат Джевдет Чакъров с предложение Ахмед Доган да даде брифинг.

препоръчано

Припомняме, че днес по обяд Сокола пристигна в централата на ДПС, където ще нареди листите на Алианс за права и свободи (АПС) за предсрочните избори на 27 октомври. Доган беше придружаван от охранители, които не допуснаха медии до него. "Почетният" не обели и дума на влизане.
Появата му пред централата обаче събра всички медии. Журналистите втори час са в очакване на информация дали Доган ще говори пред тях.

В тази връзка ето какъв есемес изпрати Колтуклиева до Чакъров и пиарите на фракцията около Доган:

Здравейте.

От името на всички репортери, чакащи пред централата, най-любезно предлагам да помолите г-н Ахмед Доган да даде брифинг за медиите и после да продължите работата по листите.

Предполагам, че почетният председател на ДПС има какво да каже на аудиторията, на българската общественост.

Благодаря.

Поздрави.
Соня Колтуклиева

Водещата на ПИК TV направи и опит да разговаря очи в очи с пиарите на ДПС, но яки охранители завардиха входа на централата. Журналистката не се отказа и продължи да настоява, което принуди служители на Доган да заключат вратите отвътре.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК