САМО В ПИК: Преврат гърми в "Промяната"! Асен Василев и Лорер посегнали на Кирчовата Лена. Натиснали я да се оттегли заради "Парапетгейт" и изгубените избори (ПОДРОБНОСТИ)

Час Пик ГЛАВНА

САМО В ПИК: Преврат гърми в "Промяната"! Асен Василев и Лорер посегнали на Кирчовата Лена. Натиснали я да се оттегли заради "Парапетгейт" и изгубените избори (ПОДРОБНОСТИ)

403231
на 12.04.2023
САМО В ПИК: Преврат гърми в Промяната! Асен Василев и Лорер посегнали на Кирчовата Лена. Натиснали я да се оттегли заради Парапетгейт и изгубените избори (ПОДРОБНОСТИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Девет дни след загубата на предсрочните парламентарни избори на 2 април, налице е преврат в редиците на "Продължаваме промяната"!

препоръчано

Завърналата се в политиката Лена Бориславова, която по-рано днес е подала заявление да бъде заличена от окончателния списък на обявените за избрани народни представители, е направила  това под натиска на двама от вождовете на харвардската формация, научи ексклузивно ПИК.

Това може да бъде изтълкувано директно и като преврат срещу третия лидер - Кирил Петков, тъй като публична тайна е, че Бориславова е дясната му ръка. Във всяко едно отношение. 

Както ПИК съобщи, часове преди да удари звънецът в Народното събрание, любимата на Петков е подала заявление пред ЦИК, че не иска да заеме мястото си на депутатските банки в 49-я парламент.

Причините за нелогичните действия на Лена са две и те се казват Асен Василев и Даниел Лорер.

В последната седмица Бориславова е била подложена на остра атака от двамата и обвинявана, че заради нейната злощастна слава "Продължаваме промяната" е загубила изборите.

Както е известно юристката си създаде има на твърде близка с бившия си началник в Министерски съвет Кирил Петков. По време на предизборната кампания тя не отрече, че е с него на видеото, което преди година ПИК показа, че посещава частна Airbnb-квартира в София. В последните седмици пред вота, Лена бе масово подигравана заради реплика й при първото й тв участие след принудителната половингодишна пауза, в която бе изпратена. "Това е грешен ъгъл" - така Бориславова обясни участието си в "Парапетгейт". 

Според източници от редиците на харвардската формация, Асен Василев и Даниел Лорер са нападнали Лена, че лошите резултати са постигнати и с нейна помощ.

Двамата лидери са натиснали Бориславова да подаде оставката си с надеждата това да намали щетите по имиджа на "Промяната". 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК