САМО В ПИК! Президентът Румен Радев заговорничи за следващия кабинет?

Епицентър

САМО В ПИК! Президентът Румен Радев заговорничи за следващия кабинет?

205712
преди 5 часа
САМО В ПИК! Президентът Румен Радев заговорничи за следващия кабинет?
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От “Дондуков” 2 днес излязоха, улисани в разгорещен разговор, Иван Демерджиев, бивш служебен вицепремиер и министър на вътрешните работи и Петър Тодоров, бивш главен секретар на МВР, видя ПИК.

препоръчано

Едва ли тази среща е случайна, след като няколко часа по-рано ген.А танас Атанасов, лидер на ДСБ, заяви, че Иван Демерджиев ще бъде предложението на ППДБ за вътрешен министър, ако бъде сформирано правителство от 51-я парламент.

Петър Тодоров беше назначен за главен секретар на МВР от министър Бойко Рашков, понастоящем кандидат-депутат на ППДБ от Перник. Но беше принуден да подаде оставка - както той самият обясни пред Соня Колтуклиева за ПИК - под силен натиск от Кирил Петков. Очевидно, Кирил Петков пък е бил повлиян от ген.Атанас Атанасов, който беше предизвикан от тв водещата на ПИК TV публично да признае, че е предложил Живко Коцев за главен секретар на МВР. Той пък беше разкрит като част от група за влияние и корупция в митниците, беше му повдигнато обвинение и от 17 април т.г. е с мярка за неотклонение - парична гаранция от 20 000 лева.

Иван Демерджиев и Петър Тодоров са близки приятели с другия пловдивчанин в “триъгълника на властта” - президентският секретар Пламен Узунов.

След периодите на любов и омраза, Кирил Петков и компания, отново в ли са в синхрон с президента?

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК