Вход
София
Времето в София 7 o C

САМО В ПИК: Примката около Корнелия се затяга. Червени депутати зоват главния прокурор да я разпита. Коя е банката, изнудвала активисти на БСП...

САМО В ПИК: Примката около Корнелия се затяга. Червени депутати зоват главния прокурор да я разпита. Коя е банката, изнудвала активисти на БСП...

на 18.06.2019
186505
49
САМО В ПИК: Примката около Корнелия се затяга. Червени депутати зоват главния прокурор да я разпита. Коя е банката, изнудвала активисти на БСП...
Автор: ПИК
18.06.2019
49
186505

Укрива ли Корнелия Нинова данни за извършени престъпления?

Над този въпрос се потят от два дни политици и общественици, свързани с червената партия.

Лидерката на БСП драматично обяви от трибуната на конгреса, че бизнесмени са натискали делегати да гласуват за определен кандидат за председател.

После пред БТВ каза нещо още по-драстично:

"Няма да кажа имената на бизнесмените, защото обещах на делегатите да ги пазя. Изнасяйки имена и случаи ще поставя тези хора на риск. Но - делегат с кредит в банка е викан в банката и му е казано как да гласува на конгреса иначе ще има проблем с изискуемостта на кредита." 

Наистина ли Корнелия Нинова знае за банка, която е натискала кредитополучател по политически причини? Или опасно си измисля, сее интриги?

При всички случаи обществото има право да научи – Нинова фантазьорка ли е или укривателка на престъпни факти и данни

Примката около лидерката се затяга с всеки изминал ден. Социалистите са в потрес и от оттеглената оставка на лидерката, която свика цял конгрес, за да си вдигне рейтинга пред червените и да отправи поредните тежки обвинения срещу "вътрешната опозиция", която самата тя определи като такава. 

В свой коментар бившият депутат на БСП Атанас Пъдев поиска прокуратурата да се самосезира заради тежките изказвания на соцлидерката. 

„Нинова, кажи имената!!! Подкрепям те в това! Направи го! Нали ще борим паралелната държава! И се моля да не е лъжа, че ако е ..... тогава става страшно!!! Това ще попитам на следващото заседание на НС на БСП! Ще добавя, че следва да се проверят и присъдружните в хотелиерския и ресторантьорски бизнес, както и производителите и търговци на електричество. Укриването на данни за извършено престъпление е престъпление също. Прокуратурата следва да се самосезира и да разпита К.Нинова, незабавно".

Сподели:
Напиши коментар »
(49)
1
Цaцaта нема да я разпита, че може да излезнат на яве имената на Цеко Минев и Пpacчо!!!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Доколкото разбрах конгреса в неделя е струвал на партията 250 000 лв. Пък после иска голяма субсидия.
4
Всеки друг, който би изрекъл думите на Корнелия Нинова, които тя изрецитира на 49 конгрес на БСП – за извършени престъпления – даване на пари /подкуп/ за лобиране в БСП, опрощаване на банкови кредити срещу натиск, отворени портфейли на бизнесмени за подкупване на членове на БСП и куп още изявления, в които ясно прозират членове на НК – за търговия с влияние, пране на пари и подкупи, досега щеше моментало да бъде привикан от прокуратурата за да дава показания. И незабавно спец.гешевци щяха да се сезират и да образуват проверка. Да ви прави впечатление, „борци“ срещу мафията ГЕРБ, че Цацаров и спец.гешевци мълчат като заклани? А защо мълчат, а? Защото не им е дадена заповед да се самосезират. А защо не им е дадена заповед да се самосезират? Защото СЦЕНАРИЯ И ЦИРКА, КОЙТО СЕ РАЗИГРАВА ТРЯБВА ДА Е ТАКЪВ!
5
Май само в Пик са в потрес...
6
Защо главният прокурор така фриволно пропусна изявленията на Корнелия Нинова за извършени престъпления? Защото такъв е ЦИРКА! А това, че прокуратурата мълчи знаете какъв знак е. Нали Гергов си пиеше кафето с Цацаров, що не привикат Корнелия Нинова да даде показания кой притиска, кой подкупва и кой така пере пари, и коя е тая банка, която опрощава кредити......... Щото всичките са от едно котило.
7
Тази само си удължава агонията.
8
За разлика от г-жа Нинова, която не е била член на БКП, др. Бойко Бирисов още си е член на БКП, защото нито си е връщал партийната книжка за член на БКП, нито е бил изключван от БКП. Вярата в комунизма на др. Бойко Борисов е толкова голяма, че той, за да остане член на БКП, напуска МВР при деполитизацията през 1992 г. Освен това др. Борисов заявява, че се е учил лично от др. Тодор Живков, от който не крие възхищението си („Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство“ – др. Бойко Борисов в отговор на въпрос на журналиста Карбовски за сравненията между него и др. Тодор Живков.). Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., рамо до рамо с: др. Георги Първанов, тогава лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова - внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков - депутат от БСП. Можем смело да заявим, че най-добрия ученик, следовник и продължител на делото на др. Тодор Живков и на светлите комунистичеки идеали е др. Бойко Борисов, а г-жа Корнелия Нинова няма нищо общо със социализма, защото участва активно в костовистката престъпна разбойничестко-мениджърска приватизация и все още не е върнала на народа всичко, което е заграбила от него.
9
Курнелия лъже ! От самолет и личи!
10
Цaцaра ядe цaцa и лoчи биpичкa, да сe задaви дaно :( И той се e рaзпъpжил и плaдни и пъpди. :(
11
Защо ти е виновна прокуратурата? Тя не се сезира по махленски клюки в които няма нито факти нито имена. Ако има някой за увикване е госпожа Лъжа Техноимпексова която хем борец срещу корупцията и паралелната държава хем не казва кои са престъпниците. Така ли ще се бори корупцията от БСП?
12
Г-н Цветанов да си подаде оставка и от апартамента си с пазарна цена 1,5 млн. лв., г-жа Цачева също да подаде оставка от апартаменти си с пазарна цена 1 млн. лв., г-н Пламен Георгиев и той да подаде оставка от тризонета си с пазарна цена 360 000 ерво, да си стягат тримата бохчите и да се запътват за излежаване, кой по 20 г., кой по 30 г., кой по 40 г. затвор, съгласно високия морален стандарт на ГЕРБ, приложен към Десислава Иванчева - 20 г. затвор за 187 000 евро поискан, но неполучен подкуп. (Да припомним, че г-н Цветанов влезе в политиката само с един чифт скъсани зелени милиционерски чорапи, а г-жа Цачева, преди да постъпи в ГЕРБ, беше гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин.)
13
Що за глупост, да се търси отговорност за неназовани имена на хора и банки,даже и соросистите да са се припознали.
14
Цaцaр, Цaцaаaаар, злe си, бpaто, рaзмъpдaй си поне мaлко тyлoвищeто, чe амaн вече . ГPУХ ГPУХ, ШИПAPЮ :(
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
а защо не се сезира от доклада на държавния департамент на щатите и изявленията на Помпейо
17
Как кой бил давал, подкупвал, заплашвал... КОЙ, разбира се ! И оня с дупката за 43 милиона... И други, де...Виждам яростна атака на ПИК срещу Нинова, защото си позволява да е опозиция на Бог, пардон на Боко. Колко ли струва тази атака на данъкоплатеца ? КОЙ плаща с нашите пари. Да не мислите, че ги вади от джоба си ?
18
Другарите трябва да предложат сваляне на имунитета на лидерката си, за покажат, че наистина искат да бъде разпитана, иначе ще гръмне "скандал", че Герб и прокуратурата я репресират. А държавният каун да свика съвета си за сигурност заради банката-терорист.
19
НИНОВА СЕ ОБЪРКА ЗАБРАВИ,ЧЕ СЕГА ГОДИНАТА Е 2019 А НЕ 1997г... СЕГА НЯКОЙ ДА СЕ ОПИТА ДА ЗАПЛАШИ ДЕПУТАТ И ТО ОТ БСП Е ВСЕ ЕДНО МЕЧКА ДА РОДИ В АГ- БОЛНИЦА.
20
Какви глупости пишите, кой цацаров или свинарят и Кури над тях са КГБ И ДС каквото свирят това играят цацата и бсп,дпс и атака.
21
КУРАБИЯТА И МИЛИОНЧЕВА - БОРЦИ С КОРУПЦИЯТА, СЕГА НЕЩО ЩЕ ТРЯБВА ТЕ ДА СЕ ОБЯСНЯВАТ? МИСЛЕХА СИ, ЧЕ С КРЯСЪЦИ, ЗАКЛИНАНИЯ И ЛЪЖИ ЩЕ ОБЪРНАТ ВОТА И ЩЕ ВЗЕМАТ ВЛАСТТА? НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ И СТАНА ЕДНА, МАНИ, МАНИ!
22
Затяга се примката около врата на делянпеевската журанлистическа клоака!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
отговор на коментар
За предпочитане са честни комунисти ,а не крадливи безпартийни.
25
Не симпатизирам на БСП,но/пак ще кажа: но,не си мислете,че Нинова просто хей така го е казала.То е факт.И ако цапочнат да я разпитват,ще посочи човека,той-тези в банката,и ще се стигне до гербаджийте.Не се превъзнасяйте много.
26
Атанас Пъдев от Павел Баня е един провален кариерист. За такива като него БСП губи авторитет..
27
Каква банка какви пет лева бе хора, те витаят само в кухата манерка на крадливата Импексова свиня! Ето това и Импексовия морал, на Импексовата Курабия в Импексовата и паралелна държава, начело с Румен Пъпката, Импексовата Барсалата и бившата крадлива кучка Йо, на СС Момата!! ........................................................................................................................................ Заслепената от жаждата и за власт Импексовата Барсала , би по наглост и безочие Румен Пъпката, злобната и крадлива кучка Йо и СС Момата, взети заедно. Сънуваща власт гнусна Импексова курабия, е Божието наказание за тая мракобесна и крадлива болшевишка партия. След като разчисти, и малкото останали читави комунета, и ги замени с крадливи гнусни импексови БСПдирастчета, Импексовата Барсала която е с по нисък от магистрална труженичка морал, се е насочела в ограбването на червената каса, и това ще е началото на края, на нейната импексова шайка (партия), донесла милион злини и национални катастрофи на родината ни!!
28
ГЕРБ даде 40 милиона на Гергов за да лае и плати на Нинова за да се оттегли. PIK e platena from GERB
29
Знаете ли че преди много години великия мавър беше казал : аз съм политик и мога всичко да кажа и никой няма право да ме съди .край на цитата.
30
Пик, вие сте п..., ама смарандясали. Защо не се погребете?
31
Биволицата не Ви ли спря плащанията за тролене?Цв.Василев кога ще го върнат в България?Само той остана неприбран от престъпните "спонсори" на Нинова и Радев!Време е да се събере с др0гарчетата си Миню,Митю,Баневи,а Деса Еврото очаква Маринела, Евгения и Елена в Сливенския!Луканов много точно си го каза,когато БСП е на власт се краде и фалира България,за което БСП пада от власт.Когато България се замогне,БСП пак иска да дойде на власт за да окраде натрупаните активи!Има ли управление на БСП,което да е било полезно за България и да не е фалирало банки и държавата?
32
Атанас Пъдев е протеже на Михаил Миков, който лобира за него за кмет на Павел Баня. Миков и компания продължават да разцепват БСП на лична основа. След тях и потоп.
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Един съвет ако Нинова ви обещае нещо само нотариално заверено и парична гаранция
35
Леле,леле , каква се заформя тя ! Ку.хата лейка ,Нинова, сама се вкарва във все по-тежък ступор ! Просто няма излизане от това състояние - падението и е тотално - толкова неадекватно поведение никога не е било демонстрирано от националните пре.датели-социалистите! Е, това вече е краят им ! Най-после ще се освободим от праз.ноглави и некадърни нав.леци.
36
Действително това г-н Цацаров не е ли удар срещу банковите институции в България ? Значи според Нинова след като има такива банки защо хората да не тръгнат да си теглят парите ? Това е подсъдно . Това не е ли прикриване на престъпление от страна на банка ?
37
АВТОРИТЕТА НА ВЛАШКАТА ЦИГАНКА И НА МИЛИОНЧЕВА Е ДОСТАТЪЧЕН.... КРАДЛИ.......
38
Да бе, да. Разбира се, че лъже. Тя винаги лъже и сама вече не знае кое е истина и кое не.На въпросната банка и е през оня работа за Нинова.
39
Големи смешници сте
40
Ха, ха, ха, по неприятната миризма усещам, че това то е писал звяра с "красивите и особени уши",които щеше да разкъса Нинова, но от яд сама изяде собствените си уши!Тези простотии дето ги съчиняват не интересуват никого, ами кафето по-важното, кога платенопоръчковото, наведено сайтче-кенефче ПИК ще върне суджука за приетата и неизпълнена поръчка!
41
Тя споделя своите собствени хватки бе, Пикаджий прости. Как искате нещо да излезне?.. П ъ р д я л к о, да е споделил случайно как го изнасили Цецо Беглецо?
42
Колко плач и колко сълзи за Кака Кури, ще не пишоци? Уж изчезвала, отивала си, заминавала завинаги а Кака все по-силна и партията и без дъртите Свинари които Батко Буби купи. Парите му заминаха на вятъра. Няма как да не се признае, Кака Куро на пишоците и Суджуклиите им го тури, до сливиците.
43
В това Нищо има нещо генетично сбъркано !
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Много ви прецака Нинова, размаза вашите хора в партията и това ужасно ви дразни.И не може да се сбъдне мечтата на тиквоча за вечно съвместно управление с БСП .Затова трябва да продължава да лиже задните части на Доган и свинята колкото и да не му се иска.
47
ОТ ВЛАШКАТА ЦИГАНКА , ПОМАКА (п)РЕЗИДЕНТ И ген.РЕШЕТНИКОВ ? ? ? ?
48
Баневи , Арабаджиеви , Стайкови и разни такива ...- това ли са бизнесмените ..?...честен бизнес има в България и честни работодатели ,които са на светло , а не като по времето на БСП всичко беше на тъмно , в сянка и далавери само и фалит на държава и на народ ....това че никой честен бизнес не иска партийно влияние и безскрупулни мошеници от БСП ...това ли има в предвид селянката - крадла Нинова ,че се били сговаряли срещу нея ...? ..що за простотия ...кога в БСП е имало истинска чест и достойна бизнес среда ..ами НИКОГА ...и за това никой честен човек или бизнес не иска хора партийци от БСП за каквото и да е било ...особено за бизнес среда и съдружие .
49
хахаха...Ку куто Нинова пак халюцинира ..че някой я дебне ...малеййй...преди време сънуваше сини буркани , които я преследват из Шарково и Болярово при бабата с козите , сега друг номер играй тарикат - фрагмента от село Крушовица , свикнала да лъжи през целия си живот ...и от кога в БСП има честни “ бизнесмени с кисии “ ..ето пак оксиморон ...това че бизнеса е на чисто и никой не иска да има нищо общо с партийци от БСП ...сигурно това пречи на амбулантния мошеник КОРИ ..енд СИЕ ..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22021
архив

"Давам под наем 7 декара лавандула за декор на фотосесии. Парцела се намира между селата Братя Даскалови и Белево-община Чирпан. Цената е 10 лв. на декар за 1 час, като от 4:00 - 6:00 ч. и 20:00 - 21:00 ч. цената е респективно 15 лв. на час (залез и изгрев). На обекта има Ekotoi тоалетна и кафе автомат (не връща ресто). На разположение също е и 52 mm UV филтър. Офертата важи до 17 юли, защото на 18-ти съм пазарил трактор да жъна лавандулата.
За контакти - на имейл: stamat.fotografy@abv.bg.
Бонус: В западния край на парцела има една полуизсъхнала джанка, която може да се използва за разчупване на композицията!"

няма нови новини
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
сега
2520
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Тези зодии имат нечовешка интуиция
x