САМО В ПИК! Приятелката на Семерджиев от Първо РПУ, избягала с него от катастрофата, зове: Нека има правосъдие за всички (СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК! Приятелката на Семерджиев от Първо РПУ, избягала с него от катастрофата, зове: Нека има правосъдие за всички (СНИМКИ)

107632
на 07.07.2022
САМО В ПИК! Приятелката на Семерджиев от Първо РПУ, избягала с него от катастрофата, зове: Нека има правосъдие за всички (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Нека има правосъдие за всички!".

препоръчано

Това са думи на патрулиращия полицай от столичното Първо РПУ Симона Радева - служителката на Бойко Рашков, която се оказа участник в жестоката катастрофа, причинена от криминално проявение и с дебело полицейско досие бивш футболист Георги Семерджиев.

ПИК сензационно разкри, че действащата полицайка се е возила в джипа "Ауди Q7" на шофьора-рецидивист Георги Семерджиев, който уби две жени на булевард "Черни връх". 

А призива си, че всеки подлежи на правосъдие, приятелката на татуирания и лежал в затвора за разпространение на наркотици Семердживе изрича по повод посегателствата срещу униформени от протестите в Триъгълника на властта. 

"Нека има правосъдие за всички! И да не забравяме насилието от къде и от кои започна! Посегателството срещу униформените също се наказва, което продължи много дълго време, преди самите те да предприемат каквито и да било действия и физическа сила! ЗАЩО СИ ЗАТВАРЯТЕ ОЧИТЕ ЗА ТОВА????".

Това гласи публикация във Фейсбук на Симона Радева от лятото на миналата година. 

По неофициална информация младата брюнетка е отказала да съдейства на разследването, което е забавило арестуването на Георги Семерджиев. Служителката на МВР също подлежи на наказателна отговорност, тъй като е избягала от местопроизшествието и се е укрила, макар да е била наясно с фаталните последствия от престъпното деяние на шофиралия Георги Семерджиев.

С оглед участието на негов служител в тежкото пътно-транспортното произшествие, лицето Бойко Рашков дължи на обществото следните отговори:

- Какви отношения е имала служителката му с криминално проявения Георги Семереджиев, причинил смъртта на две млади жени?

- Облагодетелствал ли се е той от отношенията си с нея? Това ли е причината да се чувства  безназакан и като Бог на пътя, застрашайки живота и на други участници в пътната обстановка?

И не на последно място:

- Както зове самата Радева - ще има ли правосъдие за Семерджиев и за самата нея? И какво?

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК