Вход
София
Времето в София 5 o C

САМО В ПИК! Прокоба над синоптичките - защо Гери Малкоданска и Никол Станкулова родиха при инфарктни обстоятелства? (СНИМКИ)

САМО В ПИК! Прокоба над синоптичките - защо Гери Малкоданска и Никол Станкулова родиха при инфарктни обстоятелства? (СНИМКИ)

на 28.11.2018
78698
14
САМО В ПИК! Прокоба над синоптичките - защо Гери Малкоданска и Никол Станкулова родиха при инфарктни обстоятелства? (СНИМКИ)
Автор: ПИК
28.11.2018
14
78698

Много хубаво не е на хубаво и сякаш в тон с тази стара, но мъдра поговорка, преминаха последните месеци за две от синоптичките на Нова телевизия - Никол Станкулова и Гери Малкоданска. Видните столични хубавици слязоха от екран, за да изживият най-прекрасното събитие за всяка жена - появата на децата им, но и при двете това чудо премина при инфарктни обстоятелства. 

ЧЕСТИТО! Синоптичката Гери Малкоданска роди момченце

ЧЕСТИТО! Синоптичката Гери Малкоданска роди момченце

Синоптичката Гергана Малкоданска роди момченце, което ще...

на 28.09.2018

На 11 ноември едно от най-красивите телевизионни лица - Никол Станкулова влезе по спешност в родилното. Щъркелът изненада, но и шокира, стройната синоптичка, тъй като термина да й оставаха над две седмици. Станкулова изкарала що годе спокойна бременност и нищо не предвещавало, че дъщеря й Теа ще се роди преждевременно. Станкулова не била подготвена за този развой на събитията и часове наред била подложена на огромно напрежение и стрес дали всичко ще премина под мед и масло. За щастие докторите овладели ситуацията и усмивката заменила притеснението, изписано върху лицето на Никол. 

Месеци по-рано, кога точно никой не знае, понеже екстремното раждане е било пазено в строга секретност, колежката на Станкулова - Гери Малкоданска, също изпита на собствените си плещи чувството да си безсилен пред неизвестното и просто да се молиш, и да се молиш, притаил дъх, най-лошото да пощади шепичката живот в утробата ти. 

Проблемите започнали още в петия месец. Още тогава се знаело, че Лео ще се роди преждевременно, но кога точно - никой не можел да прогнозира. Психически Малкоданска се подготвила, че се роди недоносено дете. "Да се питаш дали детето ти ще вижда, дали ще те чува, дали ще се развива нормално и дали няма да има някакви увреждания...  Страхът е голям и най-щастливото нещо в живота ми - раждането, бе съпътствано от най-големия ми ужас", описа преживения кошмар къдрокосата моделка, която месеци наред била прикована в инвалидна количка - за да не предизвика раждане.

Не й стига това, ами и началото на бременността й бе съпътствано от драматични обстоятелства. Питбул разкъса любимото кученце на Гергана и сякаш тази трагедия отключи проблемите - Малкоданска постъпи в болница за задържане на плода. 

ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК: Синоптичката Никол Станкулова роди преждевременно (ПОДРОБНОСТИ)

ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК: Синоптичката Никол Станкулова роди преждевременно (ПОДРОБНОСТИ)

Синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова е родила...

на 15.11.2018

Тези родилни драми на двете синоптички, на фона на разкошния живот, любящите им мъже и финансовата им обезпеченост, не останаха незабелязани от колегите им в Нова телевизия, които със страх да не чуе дявола коментират, че сякаш над Станкулова и Малкоданска е надвиснала прокоба. 

"Нищо не им липсва - известни са, имат богати мъже, не им липсват пари, но дали съдбата не им намига, не само към тях, но и към всички хора: че колкото богатства да притежаваш, те не са гарант срещу нещастието и опасностите. Или пък лошите хора толкова им завиждат за всичко, което имат, че Николчето и Гери са хванали зли очи... Никой не знае...", повдигат рамене и се тюхкат колегите на синоптичките.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33084
архив

Интересен български народ. Говедата си брои на глави, а учените си - на членове.

x
България и САЩ подписаха ключови документи за 5G мрежите и ядрената енергия за граждански цели
x
ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Не се претоварвайте, днес е ден за решение на всекидневни проблеми
x