САМО В ПИК: Проф. Огнян Герджиков с извънреден рожден ден - ето как ще празнува

Политика

САМО В ПИК: Проф. Огнян Герджиков с извънреден рожден ден - ето как ще празнува

20784
на 19.03.2020
САМО В ПИК: Проф. Огнян Герджиков с извънреден рожден ден - ето как ще празнува
Автор:   ПИК

Извънредно ще празнува за пръв път рождения си ден изтъкнатият български юрист и бивш служебен премиер проф. Огнян Герджиков. По традиция той събира на голямо тържество близките си, колеги и видни представители на научните и политически среди. Такъв празник обаче днес е невъзможен. 

препоръчано

"Предвид извънредното положение и мерките за сигурност, тази година ще празнувам само в тесен семеен кръг. Мерките са за доброто на всички ни и трябва да се спазват", категоричен бе професорът, който от сутринта получава поздрави и честитки по телефона. 

Верен на себе си и в този труден за цялата страна момент, проф. Герджиков не е изгубил чувството си за хумор и с шега опита да разведри иначе минорната ситуация. "Мислех да резервирам за празника "Арена Армеец", но заради мерките се отказах", пошегува се юристът, а после сериозно добави, че спазва всички предписания на институциите и това трябва да прави всеки българин. 

Агенция ПИК поздравява проф. Огнян Герджиков за 74-я му рожден ден и му желаем здраве и сили, така че още дълги години да е полезен на българското общество с безценната си експертиза и човешка мъдрост!  

Сподели:
Бомба x
Кето диетични опасности, за които трябва да знаете Кето диетични опасности, за които трябва да знаете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Спипаха гаджето на Симона Загорова във финансови схеми - дъщерята на Глория пред раздяла с мачото САМО В ПИК TV: Спипаха гаджето на Симона Загорова във финансови схеми - дъщерята на Глория пред раздяла с мачото
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това