САМО В ПИК: Пълен хороскоп на топ астроложката Алена - хубав ден очаква Телците, скандали вкъщи ядосват Везните

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК: Пълен хороскоп на топ астроложката Алена - хубав ден очаква Телците, скандали вкъщи ядосват Везните

11977
на 23.02.2021
САМО В ПИК: Пълен хороскоп на топ астроложката Алена - хубав ден очаква Телците, скандали вкъщи ядосват Везните
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ОВЕН

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

От умението ви да сте практични зависи по-нататъшното постигане на вашите цели. Рискувате да съсипете отношенията си с вашите колеги. Избегнете конфликтите. Справяте добре със задълженията си. Трудностите още от сутринта ще ви принудят да сте още по-отговорни и сериозни по отношение на вашите задължения.

ТЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за активна работа и делови срещи, стига да сте наясно с кого и какво ще договаряте или просто имате намерение да провеждате предварителни разговори. Плановете ви изискват да сте финансово стабилни. Не си позволявайте разговори за кредитиране, защото трудно ще върнете получените пари. Не се ядосвайте заради чуждите грешки, дори и ако вредят на работата ви.

БЛИЗНАЦИ

На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено признание. Бизнесмените да не допускат инвестиции, за които не са готови. Може да се наложи да защитите интересите си пред вашите колегите и ръководството, ако видите, че се опитват да ви изместят от заеманата професионална позиция. Съхранете авторитета си.

РАК

Стабилизирайте постигнатото. Активността ви е впечатляваща. През целия ден ще имате делови срещи. Липсата на подкрепа от страна на вашите колеги не бива да ви притеснява, защото и без нея ще се справите отлично с вашите задължения. Колкото по-примамливи са предложенията за нов бизнес, толкова по-внимателни трябва да бъдете.

ЛЪВ

Не бива да сте настроени негативно към всички и да критикувате агресивно и нападателно вашите подчинени, ако не са завършили поставените задачи. Дългоочаквана вест, която ще научите при непланирано провеждане на делова среща, въпреки че не ви е приятна, е гаранция за постигането на поставената цел.

ДЕВА

Пред вас се разкриват нови професионални възможности, налагащи да се запознаете с подходящите хора, които ще ви подкрепят. Предложенията са интересни, но ги обмислете добре. Направете оценка на вашата финансова стабилност. Бъдете тактични и умерени в действията си.

ВЕЗНИ

Ако сте на вашето работно място не се поддавайте на емоцията, за да не си създадете врагове. Скандалът с вашите близки е породен от факта, че сте пропуснали да изпълните дадено обещание и преди да тръгнете за работа са ви упрекнали. Ядът ви не бива да вреди на служебните ви задължения и на планираните срещи.

СКОРПИОН

Предложения за допълнителна работа са причината да сте разсеяни и несговорчиви, защото не знаете как да постъпите. Приемете я без да губите време и резултатите ще ви зарадват преди края на работния ден. Не налагайте мнението си. Няма смисъл да се карате с колегите си заради ваши грешки.

СТРЕЛЕЦ

Днес ви очакват интересни делови предложения и инвестиции, които ще ви помогнат да развиете в нова насока интелекта си и вашия бизнес. Съгласете се без колебание. Вземете решение, свързано с финансиране. На работното място сте напрегнати и разсеяни. Откажете се от бързо приключване на задачите, за да избегнете грешките.

КОЗИРОГ

Поставете началото на нови задачи, които ще ви помогнат при осъществяването на отдавна обмислен проект. Приходите от неговото успешно завършване са впечатляващи. Целеустремеността на работното място ще ви помогне да осъществите намеренията си и да промените живота си.

ВОДОЛЕЙ

По-добре се откажете от начинанията, за да не се провалите заради нечии уж добронамерени съвети. Колкото и да искате да печелите без усилия, постигате всичко с труда си. Няма как да завършите работата си до обед. Възможни са грешки, които трудно ще поправите. По-добре не ги допускайте.

РИБИ

Стига да поискате, ще постигнете много. Въоръжете се с търпение при трудности по пътя си и се доверете на знанията и на интелекта си, като не допускате странична намеса. Ще имате затруднения в общуването. Отидете на работа в добро настроение, което е задължително условие, за да сте на ниво.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК