САМО В ПИК! Радев къта четвърт милион в банката (ДОКУМЕНТ)

Акценти

САМО В ПИК! Радев къта четвърт милион в банката (ДОКУМЕНТ)

258654
на 24.08.2024
САМО В ПИК! Радев къта четвърт милион в банката (ДОКУМЕНТ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Румен Радев усилено спестява президентската си заплата за черни дни, видя ПИК. Държавният глава е подал своята декларация пред Антикорупционната комисия, от която става видно, че е натрупал в банковата си сметка малко над четвърт милион лева.

препоръчано

Към края на 2023 г. Радев може да се похвали с 275 хиляди лева спестявания. Година по-рано той е декларирал спестявания от 198 хиляди лева. Сметката показва, че за 12 месеца президентът е заделил почти 80 бона.
Отново според декларацията за 2023 г. държавният глава е прибрал от заплата 186 842 лева. Или това прави по 15 570 лева месечно.

Като тегли чертата, президентът е похарчил малко над 100 000 лева през годината, а останалите 80 е спестил в банковата си сметка. Въпреки че Радев е почти изцяло на държавни разходки, намира време и място къде да профука някой лев. От декларацията излиза, че той харчи по 8300 лева месечно.

Любопитно е, че президентът е посочил в декларацията си, че съпругата му Деси Радева е изкарала 8881 лева от заплата. Тоест заплата й е 740 лева месечно.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК