САМО В ПИК: РАЗМАЗВАЩО за първия чартър с ислямисти от Виена. Откога истината е фалшива новина, бе, Денков?!

Акценти

САМО В ПИК: РАЗМАЗВАЩО за първия чартър с ислямисти от Виена. Откога истината е фалшива новина, бе, Денков?!

324146
на 13.02.2024
САМО В ПИК: РАЗМАЗВАЩО за първия чартър с ислямисти от Виена. Откога истината е фалшива новина, бе, Денков?!

Последвайте ни в Google News Showcase

Правителството призна, че днес каца първият самолет с мигранти от Австрия и нарече тези, които разкриха пред обществото това, ЛЪЖЦИ, които разпространяват дезинформация! Според Фройд първият признак на глупостта е пълното отсъствие на срам!

Били само 18 души, а не хиляди. Никой не е казал, че в този самолет ще има "хиляди", а продължаваме да настояваме Денков да разясни и покаже на българския народ какво точно е договорил с Австрия срещу допускането на България във "въздушен" Шенген.

Ние твърдим, че това са първите мигранти, които австрийската държава ни праща, и сме убедени, че сглобката е поела ангажимент за още 9000 хиляди.

Информацията за това идва от австрийски медии и от министерство на вътрешните работи на Австрия, които обявиха това пред гражданите на алпийската държава, непосредствено след като Денков се опита да излъже в началото на годината, че България и Румъния са приети в митническия съюз, по-известен като шенгенско пространство.

Този опит за манипулация беше пресечен и стана ясно, че влизаме в Шенген само по въздух и вода, въпреки че пак бяхме обявени за "разпространители" на дезинформация!

Всеки може с очите си да види километричните опашки по границите с Румъния и Гърция и сам да прецени кой казва истината и кой сее най-долни и пошли лъжи. По същият начин днес ще ви покажем, че от Виена кацат афганистанци и това е само началото.

Имаме информация, че правителството чрез Агенцията за бежанците неистово търси стари, неизползваеми сгради из България, които да бъдат пригодени за бежански центрове.

За кого би бил този сграден фонд и защо всичко това се крие от обществото? Защо Денков и бандата му не обявиха, че днес у нас ще пристигнат депортирани от Австрия лица, а трябваше до последно да се мълчи и едва след като от кръг "Първо България" разкрихме истината, да се обясняват и да наричат всеки, който ги е хванал в лъжа - "разпространител на фалшиви новини"?

От кога истината е "фалшива новина", бе, Денков?

Фалшив герой си самият ти и всичко, което ти и шайката, която те постави начело на родината ми плещите, е лъжа и измама!

И нека все пак обобщя - каца ли днес в 10:35 чартърен полет от Виена? ДА!

Има ли на борда мигранти, които Австрия депортира у нас? ДА!

Договорен ли е прием на още бежанци срещу безполезен и унизителен за България "въздушно-капков" Шенген? ДА!

Въпросите, които изискват незабавен отговор, са: колко мигранти предстои да приемем - дали по Дъблинско споразумение, или по линия на осакатен Шенген "а ла Денков" и какво правителството смята да прави с тези хора?

Къде и как ще живеят и колко ще ни струва всичко това?

"Никой не е по-мразен от онзи, който казва истината". Платон.

Страхил Ангелов

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК