Вход
София
Времето в София 10 o C

САМО В ПИК! Росен Петров пред медията ни за речта на Румен Радев, как ще продължи своя път БДЦ на изборите и реакцията на парламента срещу Шоуто на Слави

САМО В ПИК! Росен Петров пред медията ни за речта на Румен Радев, как ще продължи своя път БДЦ на изборите и реакцията на парламента срещу Шоуто на Слави

на 21.01.2017
11476
29
САМО В ПИК! Росен Петров пред медията ни за речта на Румен Радев, как ще продължи своя път БДЦ на изборите и реакцията на парламента срещу Шоуто на Слави

Росен Петров е първи мандат депутат от групата на БДЦ. Той е един от най-диалогичните, качество, което повечето политици вече са загубили, дали заради дългото си време в политиката или заради интереси, но острият тон е все по-често срещан. Свидетели станахме на това и след речта на Румен Радев. 43-то Народно събрание вече остава в историята, но се задават нови парламентарни избори. За това какво следва от тук нататък и как трябва да се промени политическото мислене у нас потърсихме за коментар Росен Петров. Човекът работил дълги години със Слави Трифонов, шоуменът изрекъл едни от най-тежките и грозни обиди в национален ефир към народните представители.

Интервю на Гергана Ингилизова

 - Г-н Петров, редица народни представители се изказа за речта на президента Румен Радев, как ви се стори тя на вас?

- В политиката обикновена има едно такова правило, че се дават 100 дни, ние не му дадохме и 10 минути. За мен репликата към депутатите „имате още една седмица” не беше особено уместна, но   със сигурност ще бъде много харесана от хората. У нас има силно негативно отношение към депутати въобще независимо от кой политическа сила са.  Иначе очаквах , че речта на президента Радев ще е по различна. По кратка и повече  в стила на американските президенти. Видяхте вчера за какво говори Тръмп.  Техните речи винаги са по-философски, за принципите, които обединяват нацията, те никога не влизат в прекалена конкретика, те говорят за оптимизъм, за това, което прави една нация по-силна от другите. Очаквах от него да говори повече за нещата, които могат да ни обединяват, да ни водят напред.Очаквах  от него да се обърне обърне и към заветите на историята ни, към заветите на Левски, Ботев....Стефан Стамболов, да се обърне към нещата, които обединяват българите.

У нас президента има специфична роля.Той олицетворява единството на нацията и смятам, че Радев като човек с военна закалка, учил в такива престижни места бързо ще осъзнае какъв стил на поведение трябва да има. В нашата Конституция е залегнало едно голямо противоречие. Аз съм говорил с много от създателите й. От една страна българският президент е институцията е създадена, за да олицетворява държавното достойнство на България, да е символ на държавността и националното единство,от друга страна начинът по който си избираме президентът,винаги го вкарва в едно тежко политическо говорене. По време на кампанията се говори се пенсии, образование, заплати което го вкарва в една политическа плоскост. Битката е политическа, а функцията му после е над политическа, партийния кандидат трабва да стане надпартиен президент.

- Вие видяхте ли червени нюанси в речта на Румен Радев?

- Червени нюанси не. Той реално каза истинските проблеми, а проблемите ни –не са нито червени, нито сини. Те са общи. Различното развитие на регионите, едните изостават за сметка на други, южната част на страната за сметка на северната, разликата между селото и градът е огромна. За какво образование може да говорим, наскоро имаше гола снимка на директор. Не е страшно, че има гола снимка на директор, проблемът е, че образованието ни е голо. Може ли 41 процента от учениците на 16 години да са функционално неграмотни, да не разбират какво четат.

- Учителите обвиняват тези, които пишат учебниците, някъде може би се размива отговорността?

- Докато учителите обвиняват тези, които са написали учебниците, те от своя страна обвиняват учителите, че не могат да преподават учебниците, семействата обвиняват образователната система, че не възпитава децата им, те връщат всичко в семейството, че то не играе основната си роля да възпитава, така попадаме в един омагьосан кръг, от което на пазара на труда се появяват едни 40 процента българи, които били функционално неграмотни. Като цяло перспективите към държавата ни никак не са розови и пред обществото ни също. В демографско отношение сме пред катастрофа. Вякой казват , че ще станем 9 млн., това може да стане в кръга на шегата, ако превземем бързо Македония. Но понеже македонската армия е малко по-добре въоръжена от нашата, може и да стане обратното. Представители на един определен етнос превърнаха раждането на деца в бизнес, в средство за препитание. Без да се противопоставям на хората, аз самият живея в кв. Филиповци, никога не съм имал проблем с ромите, живеем задружно, но накъде отива една държава, където деца раждат деца и това се приема за нещо нормално.

- Това е защото искаме да сме широко скроени, защото го замитаме, защото не може да се оправи или просто защото някой просто не иска да промени нещата?

- Според мен истината е, че не виждаме как може да се оправи и за това го замитаме. По отношение на ромите до момента няма изградена държавна политика. Имаше едно десетилетие на интеграция, което приключи с тотален провал.

- Често обаче обвиняват партиите, че не правят нищо, защото им е важен ромският глас, а не те да са образовани?

- Един голям проблем стои пред така наречените системни партии и това е липсата на приемственост. И едни от огромните достойнства на кабинета Борисов 2, което мога да кажа абсолютно откровено, е, че при него нямаше реваншизъм. Политически назначения може и да е имало, но реваншимъзм нямаше, нямаше гонения въпреки събитията от 2013-2014 година. В администрацията много хора на средно и високо ниво останаха на позициите си и това даде възможност на държавата да се стабилизира и икономиката да отбележи ръст - липсата на реваншизъм. Аз много се надям той завинаги да се изтрие от българската политическа реалност.

Тук е отговорността на големите, както и на малките политически сили да седнат на една маса и да се разберат. Знам, че звучи утопично, но говорим за пет неща. Не е нужно да чуем речта на ген. Радев, за да знаем кои са големите проблеми: демографията, интеграцията на ромите, развитието на икономиката, бедността, образованието. За всичко това партиите трябва да седнат и да решат какви ще са общите преоритети. Държавата да не се развива в песпектива от две  години, и след всеки нов избор да има нов курс.Защото и в следващия парламент може да е патова ситуацията и да се наложи да се отиде на още едни избори. Тогава ще настъпи наистина хаос, който всички предричахме, ако кабинета подаде оставка по-рано.

- Егото ли пречи на тези партии да се обединяват в името на държавата?

- Егоцентризмът им пречи и криворазбрания партиен интерес. А именно в техен интерес е,да има поне елементарно съгласие по някои въпроси, така ще се засили доверието към институциите и политическата система.

- Вие от БДЦ сте една от диалогичните партии в 43-то Народно събрание, как виждате обаче ДПС и патриотите да седнат на една маса?

- Защо да не могат. Патриотите са българска партия, Движението за права и свободи също е българска партия. Знам, че и между тях има известна непоносимост, но тези партии нали са призвани да работят за една държава. Не може да не признаем, че от най-големите достойнства на нашата страна е етническият мир. Защото България преди 27 години беше обречена да има съдбата на Югославия. Читателите може да не помнят, Югославия беше перфектната страна в етническо отношение, с перфектната Конституция. След смъртта на Тито, шест президента се редуваха за по шест месеца,за да може всяка югославска република да управлява... и вижте какво се случи там - една война, един разпад, стотици хиляди убити. Виждате, че и до ден днешен между Сърбия и Косово има огромна пропаст. А това не се случи в България, въпреки че при нас имаше много по-големи предпоставки за това.И аз съм патриотично настроен, дори националистично, но не мога да отрека ролята на ДПС в това. Нали не си представяте, че без тях това щеше да се случи. Може да е най-голямото клише, но ДПС спомогна за това етническия мир да се запази у нас.

- 43-то Народно събрание беше белязано с много скандали, имаше не едно и две сътресения между коалиционните партньори, как обаче бихте оценили работата на народните представители?

- Наскоро ме питаха по шестобалната система как оценявам работата на 43-то Народно събрание и според мен 3.5 е нормалната оценка. Вчера премиера в оставка каза нещо много важно, че всички ние искаме  работата да става бързо, но нещата стават бавно за съжаление. И това действителността с, която аз се сблъсках в Народното събрание. И аз влязох тук с други очаквания, че нещата се решават за нула време, но разбрах какво е работа в комисии, приемането на закон, да работиш с други политически сили...Пред България стоят тежки проблеми и те няма как да се решават бързо. Само който не е бил във властта не оценява цялата тежест на тази отговорност. Аз не съм бил в изпълнителната власт и не завиждам на никой, който е там и трябва да действа в ситуация като Хитрино, бунта в Харманли или да трябва да плати 3 млрд. едните за американските тецове, другите за Белене. Не завиждам на никой, на който му се е паднала такава участ. Защото е лесно да се разсъждава от страни и аз съм го правил като водещ. Най-лесния ми въпрос към политиците е бил „как се живее с 300 лв. на месец?” И те винаги са се затруднявали, но той как да направи така, че да не е 300 лв., как да се стигне до там, че да се оправи икономиката, със закон доход не се вдига. Политиката е много по-сложна от това, което се наблюдава от вън. За това пак повтарям, че трябва да има приемственост.

- Как да стане това, до сега на власт бяха ГЕРБ, ако дойдат БСП как ще стане това?

- Не трябва да има реваншизъм. Властта изхабява бързо, ако преди това ставаше за 4 години, сега с новите медии, социалните мрежи, властта изхабява още по бързо. Много от политиците това не го разбират все още. Един скандал издържа в социалните мрежи и в медиите четири часа и се затрупва от друг. Едно е да упражняваш власт във миналото, в което вестника ще напише днес, пък хората ще разберат на следващия ден, друго е днес когато всичко се консумира на секундата. Както и способността хората да споделят своите виждания и да анализират.

- Вие как виждате предизборната кампания, вече се говори за коалиции, кой с кого евентуално може да управлява, къде се позиционира БДЦ?

- БДЦ се позиционира в центъра, водихме последователна центристка политика. Това са партии, които могат да вземат и осъществят добрите идеи от лявото или от дясното политическо мислене. Добра идея от дясното политическо мислене, макар и въведена от правителството на Станишев е плоският данък. Той осветли голяма част от доходите и допринесе за възхода на икономиката. Добра идея от левия спектър е завръщането на държавната икономика. Без държавност в определени сфери ние няма как да се оправим. Нашата амбиция е за създаване на широк центристки блок, с нормално говорене.

- Кой виждате в този блок?

- Има много формации, не ми се иска да говоря от тяхно име, защото тепърва ще се водят разговори. За мен най-големия урок, който научих тук в парламента е да се говори нормално. Без лични нападки, вадене на зъби и дано да има битки на идеи, въпреки че надеждите са ми малки за това.

- Какво обаче според вас трябва да се промени в 44-то Народно събрание?

- За мен едно от първите неща е да има кворум на парламентарен контрол. Не може в зала да има един министър и един депутат и повече тв оператори, които да ги снимат. Въпросът на депутат от Хасково може да не касае този от София, но това е неуважение към изпълнителната власт. После няма как да очакваме висок рейтинг. Трябва да има уважение към тази институция, тук са крачели велики българи, ние сме далеч от тях, но поне може да се пази достойнството. В тази сграда са взимани съдбовни решения, по времето на Борис III тук се е обединила България.

- Миналата седмица имаше председателски съвет, на който и вие сте участвали по повод обидите на Слави Трифонов към народните представители или по-точно на неговите сценаристи. Редно ли е според вас от национален ефир да се говори по този начин, все пак толкова години сте работил с него?

- Първо не е редно да се говори от национален ефир по този начин, каквито и да са депутатите, второ самата идея да се свика председателски съвет по този повод за мен е абсурдна. Не може Народното събрание да се занимава с едно предаване.Представете си американския конгрес да се занимава с шоуто на Джей Лено. Не може Народното събрание да се занимава с едно телевизионно предаване. Да, езика там е прехвърля границите, колегата Явор Нотев ми чете цялата стенограма с обидите. Езикът е непремерен, но не може едно шоу да се обсъжда от председателски съвет на парламента. Аз се радвам, че и БДЦ, ГЕРБ, БСП и АБВ бяха против да има такава декларация. Представяте ли си абсурда, Народното събрание да излезе с декларация срещу шоуто на Слави. Имам известна представа как би отговорило шоуто на подобна декларация.

- От една срана сте прав, че парламента може би не е добре да легитимира подобно поведение, но вече толкова години се ползва национален ефир за очерняне името на не един и двама политици?

- Аз спазвам една много силна максима и тя е, че няма политик, който да е спечелил битка с медиите. Няма нито у нас, нито в света, медиите винаги ще са по-силни, от който и да е политик. Обаче трябва да се знае и една друга истина, когато медиите  рушат безпределно институциите, те най-накрая убиват самите себе си. Защото политическата система е важна е за функционирането на медиите. За мен понякога по отношение на отразяването на Народното събрание се минава в крайности, не казвам за всички, но съм виждал и такива неща. За това процесът е взаимен –политиците да уважават свободата на словото, медиите да спазват поне елементарно възпитание.

- Казвате уважение, но само преди дни видяхме как Беновска се опита да замери Плевнелиев с ябълка, преди това беше Радев, но този път беше изнесена от НСО.

- Тук смятам, че и Беновска е в правото си да задава въпроси, но и НСО в правото си да реагира. Тя има своето право на журналистическа провокация, НСО има правото на реакция.  Аз лично например не бих направил таково нещо.  Знаете, че тази метафора с ябълките тръгна от Дю Кабан. Тук трябва да отбележим и неговото недопустимо говорене за нас ,което е хиляди пъти по-осъдително от ябълките на Беновска. Защото не си спомням нашият посланик във Франция да е давал оценки за тяхната правосъдна или политическа система. Някой посланици у нас съвсем се разпилщоват. Нека моля да знаят, че ние сме членки на ЕС и НАТО, но сме суверенна държава.

Сподели:
Напиши коментар »
(29)
1
ТИ СИ БИВШ КУРСАНТ ОТ ШКОЛАТА НА МВР И Е СРАМНО ДА ГОВОРИТЕ, ЧЕ РЕПЛИКАТА НА ГЕН. РЕДЕВ НЕ БЕШЕ УМЕСТНА! А УМЕСТНО ЛИ БЕШЕ ОРГАНИЗИРАНОТО ОПЛЮВАНЕ НА ГЕН. РАДЕВ И БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, ДЮДЮКАНИЯТА, ОСВИРКВАНЕТО, МАНИПУЛАЦИЯТА НА МИКРОФОНИТЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ЧУВА РЕЧТА НА ГЕН. РАДЕВ И ДА СЕ ЧУВА КАТО СРИЧАНЕ ОТ ОРГАНИЗИРАНИ МУТРИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПОД ДИКТОВКАТА НА БОРИСИВ И ЦАЧЕВА! ДАЖЕ НА ВХОДА НА НС НЕ СА ДОПУСКАЛИ ЖУРНАЛИСТИ С ПОКАНИ И ПРОПУСК ЗА КЛЕТВАТА НА ГЕН. РАДЕВ, ТОВА РЕДНО ЛИ Е? ЗАЩО ВИЕ МАЛЧИТЕ И НЕ КАЗВАТЕ ИСТИНАТА, ТОВА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ В НС, ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ПОДКУПНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ! СРАМ, СРАМ, СРАМ!
2
депутите не харесват речта на радев защото говори за истинските проблеми. ами положението не е розово. това ще каже. няма да захаросва действителността.
3
новия президент каза какво точно става в държавата и за това на някои народни представители не им хареса. Обикновения българин одобри репликата на президента.Колкото по-бързо се смени това управление, толкова по-добре за България
4
Роско мазен си и долен бойковист си ти. Нагаждач срамен . Ти и оценки да даваш......подлизурко..
5
Петров, времето на празните ви приказки изтече... червеиииии... присмял се хърбел на щърбел... Душата ми плаче за сняг... Дочуване
6
Само БСП и ДПС ще оправят България, защото само те гласуваха Делян Пеевски да стане шеф на ДАНС. Освен това, на митинга на БСП на Копринка бе изгорено знамето на Европа и бе развята знамето на СССР, което също е много добре за бъдещето на България.
7
Българите сме много честолюбиви и капризни, а същевременно мърлячи(не всички). По-малко идеализъм , повече перфекционизъм и прагматизъм ! Проблема не е в политиката, тя е израз на нашите възгледи, проблема е в нас и докато не го изменим ще избираме грешните представители, или ще се оставяме да ни внушават, че са грешни! Учете се бе, четете , правете информиран избор, говорете за проблемите и търсете решение.
8
дпс и бсп направиха много повече за Бг, отколкото всички взети десни партии... Не съм фен нито на бсп, а най-малко на дпс, по точно съм за хора, които създават, правят нещо смислено за града... примери бол... няма да цитирам градове... всичко е налице..., а герб какво прави... куклени театри... нищо против дечицата, а обезлюдяването на градовете от кога започна, от правителствата на приватизираните другари на сдс, ндсв, герб... г-н Радев е моят Президент! Много сме, ще го разберете и ще се уверите, па макар и не ясновидец... преди една година предрекох за г-н президент на САЩ и се случи, същото ще е и за малкият човек на България. Не искаме богатствата на крадците на прехода, а най-малкото и това е работа, хлуб, а не зрелище на хората. Хлуб е единственото желание на българските граждани, независимо от пол, цвят ... бял, жълт, черен... Ако не ... Ако си дал на Гладния... Емил Димитров, пуснете си я г-н пожарникар Бойко, ама ситият на гладния как да повярва. Да взема да те оставя с 300 лева , тричленно семейство , не 10 години, а само една година, Вземете на Бойко всички пари в банки, където и да се намират, дайте му 300 лева и само една година... не повече... и вмежду другото .... пожарникар нищо повече не си... без професия с много пари... парите са наши... на народа... ти знаеш как си ги спечелил... бай тошо, не е живял в такива палати, каквито вие постигнахте за 25 години. Вие всички сте там, откъдето са минали много след 1944, николапетковисти... николепетковисти са навряни в дъното, а ти ? Писна ни да ни гледат и лъжат, шайка разбойници...Господ забавя, но не забравя... Рано или късно сълзите ни ... и на вас........
9
КЪМ НОВИ КРАДЛИВИ БАДНИНИ С БСП И ДПС-ДОСТ ДА ВЪРВИМ НАПРЕД!!КАКВИ ВРЕМЕНА ДОЖИВХМЕ!!!!!ЕДВАМ ГИ ОТКАЧИХМЕ ОТ ХРАНИЛКАТА И ПАК СА СЪЩИТЕ!! ДОКОГА ,НАРОДЕ????
10
Казва някои истини Роско,и президентската институция е в целия свят хвърчат обиди и обвинения,после ма и шикалкавене.Това за"битката" и "функцията',навсички заедно напускат залите,и стават "надпартийни" и любезни..ДПС е създадено от нас , българите ,за това има"етнически мир".С "ДОСТ", не е съвсем така..резултата -две страни на този "медал",За Дю Кабан?Първо съм впечатлен от отличния български и доброто отношение, не само заради българската съпруга.Създаде се прецедент,откраднаха френскафирма, с помощта на съдия (!) (кражбата на български и достъпа до лични данни дълги години не тревожеше никого ! )Намесата беше наложителна, премълчаването-съучастие ! 7, така е, не съм съгласен само с квалификацията "мърлячи" Не знам само какво е това БДЦ,сигурно нещо като ББЦ...
11
КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ С БСП-ДПС-ДОСТ,БАРАБАР С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ!!!!!
12
Кой псува Росев Петров първо да забърще 16 годищно маце, второ, роднините да платят на кътили да му счупат костите на нуса, и трето мацето да остане с него, тогава кументирвайте този човек !!! Хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи!!!
13
Аа,Аа,Аа,Дааааа,другари след деветосептемврийските премеждия са като залпа на ''Аврора'' във празните ви балалайки още звучат,Но за съжаление във БГ. има трезвени хора (във истинският смисъл на думите) и ще изринат Авгиевите обори но за съжаление всичко става БАВНО и тогава няма да си спомняте яз. ''Копринка'' местото където се събираха БИВШИТЕ РАБОТНИЦИ ОТ СССР, и нямаше никаква политическа ОЦЕНКА но БКП (тогава)реши друго.А селата драги ми ''СЕЛЯНИ'' пострадаха на 09.09.1944г когато вашите майки хвърлиха мотиката и станаха предачки и тъкачки във градовете а земята стана ДЗС и ТКЗС...и т.н. и т.н....???
14
Казва някои истини Роско,имa и шикалкавене .Това за "битката " и "функцията"на президентската институция е в целия свят хвърчат обиди и обвинения,после всички заедно напускат залите,и стават "надпартийни" и любезни..ДПС е създадено от нас , българите ,за това има"етнически мир".С "ДОСТ", не е съвсем така..резултата -две страни на този "медал",За Дю Кабан?Първо съм впечатлен от отличния български и доброто отношение, не само заради българската съпруга.Създаде се прецедент,откраднаха френска фирма, с помощта на съдия (!) (кражбата на български и достъпа до лични данни дълги години не тревожеше никого ! )Намесата беше наложителна, премълчаването-съучастие ! 7-така е, не съм съгласен само с квалификацията "мърлячи" Не знам, какво е това БДЦ,сигурно нещо като ББЦ.
15
Роска ,имам едно обикновенно питане.Ако Беновска си беше позволила лукса да замеря президента на Албания,дали сега нямаше да и ходят бавно към едно място без обратен път.Само питам.Имала била особен начин на изразяване и не знам си там какво.Ок,но все пак това е Президент пък бил той и Плевнелиев. А и не се сещам какво толкова им бръкна Плевнелиев в некои отверстия та е тази омраза.Каза истината в очите на полуръста от азия
16
do 9 ДОСТ гласуваха за цачева Бостан
17
„Румяна Бъчварова: Радев и екипът му нямат опит, това се видя и от словото му“ Румяна, която познавам лично от общата ни работа за Костов и ДСБ нямаше никакъв опит за политиката, камоли за МВР. Цецка стана председател на парламента директно от юристконсултството си в Плевен. За Боко какво да кажем – от мияч на колите на Маргините, Васил Божков и със спомените си за Винету (филма с Гойко Митич, а не книгата и затова е запомнил това заглавие) стана премиер. Румяна и останалите гербаджии са каймака на некомпетентността и примитивизма в политиката и точно от тях не бих приел оценки за политическия опит на другите. Особено за хора, които цял живот са командвали други хора и влизат в политиката с доста по-голяма експертиза в работата с другите (каквато е политиката) от тези палячовци. България ще започне да се оправя когато такива пресметливи и посредствени недоразумения като тази жена и нейните началници бъдат изхвърлени далеч от властта.
18
Росене не те знам човек ли си НЕРЕС ли си ама да знаеш че си много ограничен и сополив както и Долен ЛИЗАЧ
19
Един случайник в политиката. Хрантутник с неясен произход. Къш обратно в дупката, от която си изпълзял!!
20
червени помнете , че никой не е забравил за досегашните ви провали. при още един знаете какво ще последва- забрана на партията ви закон за лустрацията , отнемане на незаконно придобито имущество и т. н. така че бъдете разумни. имате исторически шанс да покажете че България ви е мила и мислите за народа и, в противовес от стореното за всички години от 1944 до сега. бъдете умни.
21
Де е--ба боклу-ка ти ченгесарски дее ба
22
КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА и други боклуци) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ...
23
Росен Плевелиев е кръвопиец олигарх. За щастие вече политически труп!
24
Какво толкова е казал президента та вият като моторетки.Просто им каза до кога са на работа и кои от къдее..То вои то рев то.....винкели то караджовци пасмината която няма да види парламента отвътре повече
25
сифилистик гнусен
26
И обикновен предател. Пълен боклук, зависим от Мутрата. И за радост - политически труп!
28
Росен Петров е по -неуместен в Парламента и от Бат Сали
29
Росене и ти стана от шайката на Суджуците не ставаш за нищо народа те мрази разбра те що за стока си изчезни от пространството
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21658
архив

Идеалният мъж винаги е женен за друга жена.

няма нови новини
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
сега
3395
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (НА ЖИВО/ДОКУМЕНТИ)
x
САМО В ПИК: Алена с топ хороскоп за 19 септември - Овните и Девите пълнят джобовете, Везните да внимават
x