САМО В ПИК: Румен Радев ожени в свръхлукс сина на Илияна Йотова в хотела на Валентин Златев в Правец (СНИМКИ)

Политика

САМО В ПИК: Румен Радев ожени в свръхлукс сина на Илияна Йотова в хотела на Валентин Златев в Правец (СНИМКИ)

501479
на 06.09.2020
САМО В ПИК: Румен Радев ожени в свръхлукс сина на Илияна Йотова в хотела на Валентин Златев в Правец (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежка сватба вдигна вчера в петзвездния хотел "Риу" на Валентин Златев край Правец вицепрезидентът Илияна Йотова. Като една истинска свекърва, Йотова се е постарала да направи деня на сина си незабравим. За целта Йотова е резервирала целия хотел.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

За единственият си син Йотова е пръснала стотици хиляди левове, тъй като една стая в тузарския хотел е минимум 200 лева. Сватбените куверти в "Риу" на човек са над 80 лева, а според сватбените агенции там се правят едни от най-скъпите тържества.

По информация на ПИК на важното събитие е бил и Румен Радев. Церемонията е извършил лично кметът на Правец от БСП Румен Гунински.

Почетни гости са били и всички видни социалисти, близки до Йотова, а обикновените хора са били удивени от пълния паркинг с луксозни автомобили. 

Гостите на хотела, които са имали резервация още от преди месеци, са били настанени във вилите, така че да бъдат далеч от централната сграда, да нямат никакъв достъп, за да не виждат почетните сватбари, както и кой вдига тежка сватба.

Вицепрезидентката Йотова е била видяна да проверява приготовленията в балната зала. Специално за тържеството на Марин и неговата любима Кристиана край езерото е била построена декоративна романтична арка, украсена с бели изкуствени цветя и воали. А свидетелите на бракосъчетанието са го проследили на изнесени навън елегантни столове. 

Вечерта гостите са се наредили на пищна трапеза, отрупана с всевъзможни деликатеси и скъп алкохол.

Както медията ни писа преди време, единственият син на Йотова, Марин, представи неотдавна приятелката си Кристиана на майка си. А младите са заедно повече от три години. 

ПИК научи също така, че младоженците са се сгодили на 1 май в Прага. Там Марин завел изгората си на екскурзия. Избрал е датата неслучайно, тъй като на нея се навършвала годишнина от началото на връзката им.

Макар Йотова да била претенциозна към кандидат-снахите, с които през годините синът й я запознавал, този път останала очарована от избора му. Малко след като Йотова дала своята благословия, красавицата се нанесе в ергенското жилище на Марин, което обитавал още от ученик. Влюбените се запознали, когато наследникът на вицепрезидента градял кариера в сферата на финансите в Ню Йорк.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Парламентът заседава извънредно днес за договора с Боташ (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Парламентът заседава извънредно днес за договора с "Боташ" (НА ЖИВО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК