Вход
София
Времето в София 7 o C

САМО В ПИК! Сваленият с пуч от Нинова лидер на БСП в Хасково изригна пред медията ни: Партията се разцепва от задкулисие и интриги

САМО В ПИК! Сваленият с пуч от Нинова лидер на БСП в Хасково изригна пред медията ни: Партията се разцепва от задкулисие и интриги

на 10.03.2019
85644
42
САМО В ПИК! Сваленият с пуч от Нинова лидер на БСП в Хасково изригна пред медията ни: Партията се разцепва от задкулисие и интриги

В общинската организация на БСП в Хасково бе извършен пуч, както вчера ПИК съобщи след аларма на социалисти в града. Досегашният лидер Антон Атанасов неочаквано бе заменен от Камен Тодоров, въпреки недоволството на голяма част от социалистите от Хасково, които застават твърдо зад Атанасов.

Според поддръжници на БСП в Хасково, от „Позитано” искат да си назначат послушковци, защото организацията не върви по гайдата на Корнелия Нинова.

За коментар на случващото се в БСП-Хасково ПИК потърси досегашният лидер на социалистите в региона Антон Атанасов.

„Това е една срамна и позорна история не само за БСП-Хасково, но и за цялата партия – изригна Атанасов. – Допусна се един заговор на определени хора. С помощта дори и на членове на националното ръководство на БСП, да изберат абсолютно нелегитимно нов председател на Общинския съвет на БСП-Хасково, виждайки че няма необходимият кворум в залата, няма необходимият брой делегати. Въпреки това го направиха. Това е срамното и позорното.

Става дума за атака лично срещу мен. Идва от някои хора от БСП-Хасково, които очевидно не ме харесват, не одобряват методите ми на работа, принципите ми най-вече. Заедно с членове на националното ръководство. Защото винаги съм смятал, казвал съм го и съм влизал в конфликти за това, че нещата в БСП трябва да се случват прозрачно, ясно и на принципна основа. Винаги съм бил против всякакви договорки, задкулисни манипулации и интриги. Именно тези хора, които вършат тези неща, направиха тази акция срещу мен”.

Според Антон Атанасов, атаките срещу него са както на местно ниво, така и на централно.

„Мисля, че ударите идват и от двете места – и от местно ниво и от централно – коментира Атанасов. – Става дума за синхронизирани действия. За мен, преча по-скоро на централно ниво. Защото някои хора се опитват да диктуват по места как да се случват нещата. И трябва да ви кажа, че Хасково не е единичен случай. През последните няколко години и в много други общински организации се получиха подобни случки. Сега с малко по-различен оттенък, но определено човек, който заявява, че нещата трябва да са на принципна основа и не влиза в договорки и не е зависим, е черен за някои от членовете на националното ръководство. Те, без да имат тази възможност по устав, се опитват да диктуват събитията по места.

Не мога да кажа дали става дума за конкретно отношение на лидера Корнелия Нинова към мен. С нея сме имали малко срещи и не бих могъл да кажа”.

Антон Атанасов коментира и как очаква да се развият нататък нещата.

„Предстои обжалване на решението на конференцията – каза той. – Ще се събере Общопартийната национална контролна комисия. Апелирам към нейния председател Валентина Богданова, с която се познавам, а и към останалите членове на Контролната комисия, безпристрастно да разгледат случая и да вземат решение без натиск”.

Досегашният лидер на БСП-Хасково призна, че вече е на лице разцепление в редиците на общинската организация независимо от това как ще се развият нещата.

„За съжаление, разцеплението е вече факт – каза Антон Атанасов. – И в случая не е важно дали аз съм председател, или – не. Важно е, че бе нанесен ужасен удар на хасковската партийна организация спрямо нйните членове. Хора, които са отдали живота си на тази партия. Тук не са важни имена, личности и хора на позиции, а конкретните редови членове ”.

Атанасов коментира и избрания за негов наследник Камен Тодоров.

„С него се познаваме много добре – коментира Атанасов. – До вчера бяхме приятели. Смятам, че той грешно оцени ситуацията и се подведе по други хора. След случилото се, от тук нататък той няма как да е независим. Наистина съм му обиден.

Като цяло обаче това едно срамно и позорно действие, не само за БСП Хасково, но и за БСП като партия. Ако продължава да се действа така – днес е Хасково, утре ще е някой друг град, не знам какво бъдеще я чака тази партия”.

Сподели:
Напиши коментар »
(42)
1
НЕКА ЗАСТАНЕМ ТВЬРДО ЗАД БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗАД РЕШЕНИЕТО ИМ ДА НЕ ДОПУСНАТ АМЕРИКАНСКИ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ В БЪЛГАРИЯ.
2
ГИНКА от Пазарджик: Как 28 Годишна К-УРВА от Село Крушовица си Купи ТЕХНОИМПЕКС ? Агента на ГРУ от Драгалевци САНКИН го Подари на КУРНЕЛИЯ по Заповед на МОСКВА ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВАЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРЕПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА ! 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт ! КАЗАХ ! https://www.bulgarya.ga/communism.html
3
ще отидеш в ГЕРБ.
4
КОРНЕЛИЯ НИНОВА ??? ПОЛЕКА ЛЕКА РАЗЦЕПИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. ЗАДАВАТЕ ЛИ СА ВЪПРОСЪТ :: ?? КАКВО РАЗЦЕПЛЕНИЕ ЧАКА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПРИ ВЪЗКАЧВАНЕТО НА ПРЕСТОЛА ??? И РАДЕВ ДА СИ ТЪРСИ МЕСТО.
5
точно от боко и цвъцко доносника на ЦРУ очаквам да ДОПУСНАТ такива оръжия
6
А ако др. Нинова е министър-председател и реши, че няма да управлява ако не й изпълнят всички прищевки?
7
Абе червени тъпанари....това ви чака с тази мърша Курнела. Да не дава господ да спечели избори. Това не е нормален човек Това е ГАД неземна.
8
Аз не съм червен кретен,но искрено се учудвам как могат да си изберат такъв изрод за председател на партията. Тая ще гИ закопае .Ще ги затрие което е добра за БЪЛГАРИЯ.
9
Когато чета такива статии, мед ми е на душата. Каката ще свърши черната работа на ББ.
10
Този е следващият Барни Ръбъл... ГЕРБ ще го прилапа веднага. Щом е бил в БКП или БСП, значи може да чете и да пише, за разлика от останалите гербери...
11
"Тежък удар на Хасковската организация"! Много важно, че 32-мата члена на престъпната партия са се разделили на две. Нещастници!
12
Кой па е искал да монтира тук атомни оръжия бе, тъпанар?
13
Да опазим госпожа/другарката Нинова до пълното унищожение и заличаване на мафиотската партия БСП,ЧУМАТА НА ПРЕСТЪПНИЯ ПРЕХОД В БЪЛГАРИЯ ОТ 1989 Г.НАСАМ.
14
smurt na sozialisti4eskite mrusnizi ot positano----bulgaria nad vsi4ko
15
Всички които работят срещу политиката на БСП вън. Всички които работят по места с ОПГ ШАЙКА вън.
16
Ха добро утро!Кой ми срЪ в гащите?!?
17
За разлика от г-жа Нинова, която не е била член на БКП, др. Бойко Бирисов още си е член на БКП, защото нито си е връщал партийната книжка за член на БКП, нито е бил изключван от БКП. Вярата в комунизма на др. Бойко Борисов е толкова голяма, че той, за да остане член на БКП, напуска МВР при деполитизацията през 1992 г. Освен това др. Борисов заявява, че се е учил лично от др. Тодор Живков, от който не крие възхищението си („Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство“ – др. Бойко Борисов в отговор на въпрос на журналиста Карбовски за сравненията между него и др. Тодор Живков.). Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., заедно с: др. Георги Първанов, тогава лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова - внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков - депутат от БСП. Можем смело да заявим, че най-добрия ученик, следовник и продължител на делото на др. Тодор Живков и на светлите комунистичеки идеали е др. Бойко Борисов, а г-жа Корнелия Нинова няма нищо общо със социализма, защото участва активно в костовистката престъпна разбойничестко-мениджърска приватизация и все още не е върнала на народа всичко, което е заграбила от него.
18
Спокойно младеж! След евроизборите Партията ще прави конгрес на тема "Бутна ли ни някой или сами паднахме."
19
отговор на коментар
Тя е агент на Иван Костов внедрева в БСП(к) к- не означава Комунисти, да съсипе партията.
20
Отлична ученичка на Иван Костов, чудесно владее чиновническите похвати! Един по един ги отстреля тези, които я издигнаха и се окопа като Шеф на БСП. Голям страх я тресе от ревизия на касата на БСП, защото при Миков липсите бяха 130х.лв. сега са над 3-4млн. Пази МилиЙончева с конвой, защото накраденото е на Вирджините и само Елена има достъп до парите!
21
Който не харесва Нинова да ходи при Борисов и Цветанов - двама са натурални комуняги с книжки и членство в ДС.
22
Млад човек, а да му се чудиш на акъла какво прави в тази партия? Ами тя се е вмирисала още от главата - нали така казва народа? Не се иска много акъл, за да се досетиш и да се запиташ - какво правя в тази партия с тази приватизаторка на Техноимпекс?
23
КАКАТА СМЕНЯ ДЕБИЛИ С ИДИОТИ! БОЙ ПО ДЕБИЛИТЕ КАКО! ПЛОВДИВ, ХАСКЮО, БУРГАС, СМЕНЯЙ, НЕ ГИ ЖАЛИ, ДОКАТО ОСТАНЕШ САМО С КУТЕВ, ТАШКО И КРУМЧО!
24
Това не е партия,а стопанско олигофренско рублажийско десарско обединение.Не е партия за нормални образовани хора.Я си правете нова партия извън старите зависимости на червените акули.Хич не ви трябва Техноимпексовата шаврантия.И без това тази партия си отива.
25
Тия си заслужават съдбата. Седесарката Корнелия Нинова ликвидира БСП. В случай, че я изгонят преди да успее да довърши работата до край, ще им служат за председател някой от ГЕРБ.
26
ДОКАТО СПИТЕ И НЕ ПРИЕМЕТЕ ПРАВИЛАТА,ЧЕ " КОЙТО НЕ РАБОТИ НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ" НИЕ ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖИМ ВАКАНЦУВАНЕТО!ЩЕ ПРАВИМ КАТО ЦИГАНИТЕ И ЩЕ СИ ЖИВЕЕМ НА ДЪРЖАВНИ ИЗДРЪЖКИ!ОТ ЦИГАНИТЕ СЕ РАЗЛИЧАВАМЕ САМО ПО ИЗДРЪЖКИТЕ-НИЕ НА ДЪРЖАВНИ ,А ТЕ НА СОЦИАЛНИ!ДА ЖИВЕЕ ВАКАНЦУВАНЕТО ДО КРАЯ НА МАНДАТА!
27
А г-жа ЛЪЖА изпълнява добре платени инструкции от Русия затова няма капчица страх защото става въпрос за много пари,които трябва да препере с Милиончева и сина си в Америка,а Радев се надява на същото затова Народе мисли!!!
28
СУДЖУЦИТЕ ПАК СЕ РАЗБРЪМЧАХА ЗЕР ШУБЕТО Е ГОЛЯМО !!!
29
Момчето е от няколко месеца председател на БСП в Хасково и му правят схема да го сменят - ясно е че е от а Позитано а Конференцията я е водел бащата на новоизбрания Председател Камен и това ако не е пълен ЦИРК и къде гледа Корнелия незнем! СРАМ но явно Някой силен от София като Кирил Добрев е в основата
30
Момчето е от няколко месеца председател на БСП в Хасково и му правят схема да го сменят - ясно е че е от а Позитано а Конференцията я е водел бащата на новоизбрания Председател Камен и това ако не е пълен ЦИРК и къде гледа Корнелия незнем! СРАМ но явно Някой силен от София като Кирил Добрев е в основата
31
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
32
Ако не беше Нинова, бсп трябваше да си смени името, партията беше тръгнала в несоциалистическа посока. А се предполага, че това е лява партия.
33
Как какъв бъдеще я очаква тая крадлива партия, Импексово разбира се, начело с един клепоух Каун и една Импексова Барсала. А вие искате властта в държавата да вземете, Барсалата ще ви накара да го лапат пак на Чалмата, както по времето на СС Момата!!
34
Как да ти вярвам Тома Неверни за КАКЪВ социализъм става дума,та най-голямите АЙДУЦИ са във Цоциалистическата партия,и въпреки това искаш да ни промиеш мозъка като маруля за салата...Не-е-е товарищ отиди промий мозъка на другите които ти вярват във писанието Ти А посоката Е фиаско и ДАНО....Дано не премахнем думата ДАНО.....???? И за борбата против Езедниците Чокой получаваха Народни пенсий ....А сега....????
35
Защо ми се иска да мисля,че дългите уши и ръце на Цветанов стигнаха чак до Хасково.Нинова,това не са периферни структури които тези от герб искат да съборят.Пловдив,Хасково,София,утре ще ударят Ст.Загора,вдругиден Русе,това е целта на Цецо,в навечерието на изборите през м.май и м. октомври,да се окажете пред пълна дезорганизация.
36
Получихме следната информация за проваленият проект на руските спец. служби в БСП, за която сами може да питате Корнелия Нинова дали е достоверна: Депутатът от групата на БСП Иво А. Христов е назаконен професор и не е социолог. През 2003 г. законът, правилникът за приложение и правилникът на СУ не допускаха човек учил право и не изучавал социология да влезе в докторска степен на обучение по социология. Това стана възможно, но не и със задно действие на закона чак през 2010 година с новия Закон за развитието на академичния състав. Ето защо титлата му доктор следва да бъде обявена за нищожна, какакто и званието професор придобито след това. Този човек не разбира нищо от социология, а всичките му трудове и твърдения по медиите са само опит за публицистика, агитация и преписи от твърденията на ориентирани към евтината сензация недостоверни руски информационни сайтове за теория на конспирацията и клипове на видеоблогъри. Освен това семейството му притежава фирми в сферата на енергетиката, появили се като част от престъпната бизнес групировка Мултигруп още от бандитските времена на криминалния преход и той е скрит милионер. Има данни, че дори руснаците, макар да е роден в СССР и да има сведения, че е преминал обучение за техен агент, както и че е поклонник на диктатора Йосиф Сталин не му се доверяват напълно, защото в един период напълно е излязъл от контрол и е получавал много пари по проекти на Джордж Сорос. Сега той нагло манипулира хората, като постоянно прави груби внушения, че е човек на руските служби и доверено лице и кандидат на Путин за министър-председател, президент на България и фактор в европейската политика за да всява страх и хората да се притесняват да му задават неудобни въпроси за безкрайните му кариерни амбиции. В същото време самолюбието му е толкова неконтролируемо, че заявява, че и Путин и Медведев след време трябва да си ходят, за да отворят мястото за нов лидер на Евразийското политическо пространство, за какъвто има предвид себе си. Обяви на предизборна среща октомврийската революция за еврейски погром, а след това 80 процента от българите за дебили. На срещи с партийни деятели и симпатизанти Иво Христов се държи безобразно – надменно и подигравателно, като дори си позволява със зачервено лице да обявява различни хора за луди и идиоти. Преди няколко години беше много озлобен, че Георги Първанов не е изпълнил обещанието си към него да предложи да се промени конституцията, за да се допусне за президент да се кандидатира и лице родено в чужбина, какъвто е самия Иво Христов, роден в СССР. След това Христов се озлоби и на Румен Радев, като започна да разпространява тезата, че президентът му бил обещал да го направи служебен министър-председател, но в последния момент се отказал да изпълни обещанието си и назначил Огнян Герджиков. Сега пък Иво Ангелов Христов напира на всяка цена да се уреди за евродепутат и иска безскрупулно с всички възможни средства да измести достойните за тези места. Разчита на съмнителния бивш управител на свинекомплекс, приватизатор на безценица на държавната собственост, олигарх и почетен консул на Русия Георги Гергов да го подкрепя, защото са от една масонска ложа заедно с него, Слави Трифонов, Георги Първанов и Румен Петков. Но дори в масонската ложа в която членува настъпи смут, поради екстремното му поведение. Чува се и че постоянно натрапливо досажда на представители на руските служби за сигурност и на руски политици с молби да съдействат на кариерата му, като сам в замяна им предлага и обещава осъществяването на всякакви неизпълними политически ангажименти, като излизане на България от НАТО и ЕС, откриване на руски военни бази и влизане в Евразийския съюз. Явява се на срещи с граждани с журналиста Стойчо Керев на които се говори за извънземни, летящи чинии и други измислици от теория на конспирацията. Има информация, че причините за неовладяното му поведение са свързани с това, че още непълнолетен е имал много тежки комплекси поради неспособност за нормален полов акт, поради преждевременно свършване. Това провокирало пристъп на Параноидна шизофрения, овладян с медикаменти от руски лекари, но неизлекуван окончателно, видно за всички от психично нестабилното му и опасно за околните поведение. Има данни, че през 2001 година отново е получил тежък шизофренен параноиден пристъп с панически страхове и продължително безсъние и пак е бил на психиатрично лечение, този път в Университетска специализирана болница за активно лечение по неврология и психиатрия “Св. Наум” в гр. София. Ако всичко това е така, то този човек е най-добре да отиде на трудова терапия да помага на семейството си да умножава парите в семейните фирми от енергетиката на името на жена му и баща му и да се махне от политиката и науката, където не е мястото на такива компрометирани хора!
37
Тоя другар не е ли разбрал че Партията /Корнелия/ е права дори когато греши...
38
Е платен бесепарски рубладжийски трол от шайката на Симов голия охлюв изявения старозагорски гей
39
Габрово .Съобщение на организационният комитет по случай 1 април Ден на хумора и лъжата.След изтеклата информация, че за конкурса ,,Най опашата лъжа" е поканена другарката Курнелия Нинова, е започнало масово отписване на заявили вече участие с почти един и същи мотив, щом другарката Курнелия участва ние просто нямаме шанс.
40
Ами лапай го - да ти е сладко !!!
41
Щом не слуша в кауша.
42
Тоя на мене ми прилича на гербаджия. Нинова правилно го е отстранила. Врагове в Партията не трябва д се допускат!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 16031
архив

Един треньор събрал футболен отбор, който побеждавал наред - немци, бразилци, италианци…
Журналисти го питат, как е успял?
Треньорът отговаря:
- В нападение играят чеченци - трудно е да ги удържиш, в полузащита са грузинци - с тях е трудно да се разбереш, в защита са азербайджанци - докато не платиш, няма да минеш, а на вратата е арменец - и да вкараш гол, не можеш да докажеш…

няма нови новини
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
сега
1644
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Отложиха делото за мярката на Миню Стайков
x
Астрологът на Даяна разгада бъдещето на сина на Меган и Хари
x