САМО В ПИК: Сглобката се разпада. Борисов пак извади Делян Добрев на бойното поле срещу "Промяната"

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК: Сглобката се разпада. Борисов пак извади Делян Добрев на бойното поле срещу "Промяната"

226264
на 24.06.2023
САМО В ПИК: Сглобката се разпада. Борисов пак извади Делян Добрев на бойното поле срещу Промяната
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Часовете на уродливото правителство между ГЕРБ и "Продължаваме промяната" - "Демократична България" изтичат. В последните два дни напрежението между управляващото мнозинство нарасна до червено, а не е изтекъл и месец, откакто Николай Денков и хората му се разположиха в Министерски съвет. 

препоръчано

След като покрай прокурорските драми дни наред мълча, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов стана особено активен и втора поредна сутрин се плашат взаимно с Кирил Петков за сглобката помежду им.

При прочит между редовете от изказването на Борисов тази заран обаче на преден план изпъкна споменаването на едно име, което в последните месеци си спечели славата на непоклатим борец срещу шарлатаните от "Продължаваме промяната".

свързани новини

Може би се досещате, че става дума за Делян Добрев - депутата от ГЕРБ, който удържа думата си и на 6 юни не подкрепи кабинет с мандата на загубилите изборите ПП-ДБ.

"Те правят всичко, което Делян Добрев предупреждаваше и сега искат да командват и парламентарната ни група", подхвърли небрежно Борисов пред парламентарните репортери. 

Казано по друг начин, тази сутрин Бойко Борисов отново извади Делян Добрев срещу "Продължаваме промяна"!

В предизборната кампания името на бившия министър най-редовно бе използвано от Борисов на срещите му с електората из страната като пример за всеотдайната му работа в разкриването на машинациите на харвардите във властта и след това. 

Покрай пазарлъците за съставяне на редовно правителство обаче лидерът на ГЕРБ рязко извади Добрев от речника си по време на изявленията си пред медиите. А бърза справка на ПИК установи, че за последно Борисов е коментирал "вътрешната опозиция" в лицето на Добрев преди почти два месеца - на 3 май (виж долу - б.а.).

Няма и два часа след изказването на Борисов, острието му изригна в социалната мрежа с публикация, от която попита дали ПП-ДБ не правят опити да фалират Българския енергиен холдинг.

Какъв е изводът? Извади ли Борисов Делян, идат тежки времена за "Промяната"! Съответно - и за сглобката... 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК