САМО В ПИК! Синът на Миню Стайков потроши "Ламборгини" за 300 хил. евро! Отрочето на арестувания олигарх превъртя коли за 3 милиона (СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК! Синът на Миню Стайков потроши "Ламборгини" за 300 хил. евро! Отрочето на арестувания олигарх превъртя коли за 3 милиона (СНИМКИ)

148163
на 05.09.2018
САМО В ПИК! Синът на Миню Стайков потроши Ламборгини за 300 хил. евро! Отрочето на арестувания олигарх превъртя коли за 3 милиона (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Колосални суми за ултра скъпи автомобили са били похарчени в последните години от сина на задържания по-рано днес собственик на "Винпром Карнобат" и "СИС ИНДУСТРИС" Миню Стайков. Акцията в офисите на фирмите, за която Агенция ПИК първа съобщи, е за пране на пари и укриване на данъци.

препоръчано

"Ламборгини Авентадор", "Бентли", "Порше Кайен", бус "Мерцедес", джъп на същата марка от мутренската G класа са само малка част от возилата, преминали през ръцете на милионерския наследник Стайко Стайков. 

30-годишният редовен участник в свади и арестуван с обвинения за организиране и ръководене на престъпна група за данъчни измами по време на акцията "Захарно петле" през 2013 г. Стайко буквално потроши 300 хиляди евро на магистрала "Тракия". Преди три години, при пътен инцидент, вероятно причинен от несъобразена скорост, Стайков заби поръчковото си "Ламборгини Авентадор" в мантинелата.

Година по-късно богаташът паркираше с дълги кортежи от поръчкови лимузини край хотел "Маринела", който преди седмица също бе обект на мащабна акция на Спецпрокуратурата. Само лимузината му с марка "Бентли", драматично решена в черно и бяло, му е излязла най-малко 200 000 евро, без да се броят екстрите и поддръжката. 

Стайко Стайков се е возил и в поръчков бус "Мерцедес", снабден с невиждани луксозни екстри. Колата е била специално оборудвана за дълъг път - с две канапета, които се превръщат и в удобни легла с масажиращ механизъм, бар, компютър и плазми. Каква е цената на поръчковото возило, само може да се гадае, но според официалните тарифи на немската компания бусът струва най-малко 160 хил. евро.

Последната мега скъпа кола, с която наследникът на Миню Стайков бе засечен от папараци на ПИК и "Ретро" бе джип с размери на малък камион, също "Мерцедес" - клас G. Както писахме по-рано днес базовата му цена без екстрите е малко под 500 хил. лева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ) ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК