САМО В ПИК! Скандалът е огромен: Чалга концертът в Пловдив пред провал - тези 5 топ звезди отказаха участие... (ПОДРОБНОСТИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК! Скандалът е огромен: Чалга концертът в Пловдив пред провал - тези 5 топ звезди отказаха участие... (ПОДРОБНОСТИ)

36489
на 03.11.2019
САМО В ПИК! Скандалът е огромен: Чалга концертът в Пловдив пред провал - тези 5 топ звезди отказаха участие... (ПОДРОБНОСТИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Чутовен скандал се пече в "Пайнер"! На 3 декември в зала "Колодрума" фирмата на Митко Пайнера организира зрелищен концерт за 18-ия рожден ден на ведомствената телевизия "Планета". Фолк мероприятието на годината обаче е пред провал, след като шест от най-хитовите изпълнители на димитровградската чалга люпилня няма да се качат на сцената, научи ПИК.

препоръчано

Първа обяви, че няма да участва в концерта една от най-търсените прими във фирмата - Емилия. Певицата, която пусна 3 тотални хита от началото на годината, съобщи за решението си чрез статус в сациалните мрежи. Като причина за отсъствието си тя изтъкна, че й предстои много работа по мащабен проект и се застрахова от спекулации от сорта, че е в скандал с продуцента си, като подчерта, че е в отлични отношения с инж. Митко Димитров. Часове по-късно и Преслава оповести, че няма да пее пред пловдивска публика. 

Другите двама големи отсъстващи от събитието под Тепетата със сигурност ще бъдат Фики Стораро и Галена, научи ПИК. Както първо медията ни съобщи още в края на септември, двамата пътуват на турне в САЩ и Канада, където ще изнесат 3 концерта - на 27 ноември в Лас Вегас, на 29.11 в Торонто и на 30.11 - в Чикаго.

Още след публикацията на ПИК, из други медии се появи информация, че изпълнителите на един от най-големите чалга хитове - "Кой", ще пропуснат концерта в Пловдив. После обаче, плъзна контра инфо - че Галена ще се върне по-рано от турнето в Щатите, заради фирмения концерт. Това най-вероятно е било отчайващ ход от страна на "Пайнер", само и само да запази интереса на феновете към най-чаканото от тях събитие.

Ще се наложи обаче те да се разочароват отново, тъй като Галена ще пропусна концерта на 100 процента и в компанията вече са уведомени. От "Пайнер" индиректно потвърдиха това, друг е въпросът дали почитателите на двете звезди са успели да изтълкуват правилно статията със заглавие "Телевизия "Планета" празнува 18 години в Америка с Галена и Фики", публикувана в сайта на медията на 25 октомври. В нея се казва, че тази есен рожденият ден на телевизията ще бъде честван в САЩ и Канада, по време на концертите на двете звезди.

Не само изброените по-горе обаче ще липсват в звездния афиш за 3-ти декември. Освен Галена, Фики Стораро и Галена, на сцената няма да излязат също така Галин и примата Глория, научи още ПИК. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Мария Габриел проговори защо не е в евролистата на ГЕРБ и дали е обидена заради проваленото й премиерстване (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Мария Габриел проговори защо не е в евролистата на ГЕРБ и дали е обидена заради проваленото й премиерстване (ВИДЕО)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК